-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ''ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ'' ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΗΣΟΥΝ?
ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ''ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ'' ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΗΣΟΥΝ?
ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
Χαρίλαε,καλωσήρθες πρώτα απ'όλα.
Σχολή στήν Ελλάδα δέν υπάρχει δυστυχώς.Στήν Ιταλία μάλλον θά ψάξεις.
Ακόμα καλύτερα θα ήταν άν έκανες τήν ερώτηση στό φόρουμ τών 'Ελληνικών αγώνων'.Σίγουρα κάποιος θά βρεθεί να σού απαντήσει εκεί. -
Καλώς ήρθες!
Μετά την κατάργηση του Γίνε Πρωταθλητής (που μπορούσες να παρακολουθήσεις ακόμα και εκτός συναγωνισμού) δεν υπάρχει τέτοια Σχολή στην Ελλάδα!
Το αγωνιστικό δίπλωμα (λισάνς) εκδίδεται σχετικά εύκολα,με κάποιες ιατρικές εξετάσεις (ρώτα την ΕΛΠΑ)!
Μεταφέρω το θέμα στους 'Ελληνικούς Αγώνες' μήπως πάρεις και άλλες απαντήσεις!
-
Αμειγώς αγωνιστική σχολή στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον, εκτός και αν επαναληφθούν τα σεμινάρια του Γινε με άλλους όρους. (Οι οικοδεσπότες μας μπορούν να μας διαφωτίσουν?)
Παρ'όλα αυτά υπάρχει το Safetrack , η Σχολή Ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη καθώς και το Παραλληλοδρόμιο .
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου , Προγραμματίζει Σεμινάρια θεωρητικά τόσο για προετοιμασία αγωνιστικού , κανονισμούς και πολλά άλλα θέματα.
Τα Links http://www.4tekao.gr/
http://www.soaa.gr/
http://www.parallilodromio.gr/ipiresies_seminaria.htm -
Τι θα πεί μέλος Foroum ΣΟΑΑ... Επιεικώς άκομψο. Θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει υπογραφή... Για τον ΣΟΑΑ, το γραφείο ενημέρωσης και πληροφοριών μέσω του κ.... ταδόπουλου. Η κάπως έτσι...
Μέλος του Φόρουμ ΣΟΑΆ? Όσο μεγαλώνω μαθαίνω
Στρ -
Για σεμινάρια Αγωνιστικής Οδήγησης μπορείς να απευθυνθείς στα τηλέφωνα 2741099180 και 6945544439 κ Λάμπης Κουρτέσης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Τι θα πεί μέλος Foroum ΣΟΑΑ... Επιεικώς άκομψο. Θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει υπογραφή... Για τον ΣΟΑΑ, το γραφείο ενημέρωσης και πληροφοριών μέσω του κ.... ταδόπουλου. Η κάπως έτσι...
Μέλος του Φόρουμ ΣΟΑΆ? Όσο μεγαλώνω μαθαίνω
ΣτρΟ Χρήστης 'ΣΟΑΑ' χρησιμοποιείται από τον γραμματέα του Συνδέσμου αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση των χρηστών του φόρουμ , όπως συμβαίνει και σε αρκετά άλλα αυτοκινητιστικά φόρουμ. Αν αυτό αντιβαίνει κάποιον από τους όρους κανονισμούς χρήσης παρακαλώ ενημερώστε μας.
Για το τυπικό της υπόθεσης ετέθη στην Υπογραφή
'Για το Δ.Σ.
Ο Γραμματέας' -
Ναι στο δικό μας δεν λέει...΄έτσι!
Χρήστης ΣΟΑΑ δεν υπάρχει..Στρατισινο
-
Ειρωνειούλες φίλε μου στα φιλαράκια σου....
Ο γραμματέας του ΣΟΑΑ θέλει και κότσια και άντερα και βέβαια έχει όνομα.
Ε, σωστά?Στρατισίνο!
ΞΕΚΑΒΑΛΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΡΓΟ ΠΡΩΤΑ, ε?
-
;
-
Εεεεπ. τιιιιιιιιι γίνεται εδώ?
Τα ρίχνει ο επίτιμος του γραμματέως?....
Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο καυγάς? Υπάρχει λόγος ή μήπως για το ποιός είναι ποιός;
Μητσοτάκη με Καραμανλικούς θυμίζει, μα προς τι?
Αφού υπάρχει ο πρόεδρος για να βάλει χέρι στο γραμματέα, γιατί να ξεμπροστιαζόμαστε?
Δεν είπαμε πίστωση χρόνου στα ΝΕΑ παιδιά?... -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ??