-
Μυστήριο
Ανδρέα έβαλα το ερώτημά σου στην 'Αυτοκίνηση' στο 'Περί Η/Υ', το βλέπει πιο πολύς κόσμος εκεί:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 430#254430 -
καλημέρα, να ξαναπώ τον πόνο μου,μήπως με βοηθήσει κανείς.
Κάνω login στο forum και μου εμφανίζει δίπλα σε κάθε θεματική ενότητα πορτοκαλί ένδειξη εφόσον έχει νέες καταχωρήσεις. Μόλις επιλέξω μία ενότητα για ανάγνωση παύει να εμφανίζει πορτοκαλί ένδειξη σε όλες τις θεματικές ενότητες,όχι μόνο σε αυτή που επέλεξα, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω που υπάρχουν νεες καταχωρίσεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω τις νέες καταχωρήσεις γιατί πρέπει να ψάχνω από την ημερομηνία καταχώηρησης και μόνο.
αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλον ή αν έχετε καποια ιδεά please help
ευχαριστώ .
κώστας -
Σαν να κάνεις logout και ξανά login Κώστα?
Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή 'Αυτόματο login κατά την είσοδο'?
-
και με αυτόματο δεν δικαιολογείται να το κάνει.
κάτι παίζει με το cookie του browser -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σαν να κάνεις logout και ξανά login Κώστα?Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή 'Αυτόματο login κατά την είσοδο'?
ακριβός !
ναι το εχω ενεργοποιημένο...
-
μηπως κανει session timeout οση ωρα 'διαβαζεις' το πρωτο και υστερα σε κανει logout και μετα οταν πατας στο επομενο σε ξανακανει log-in, αλλα αφου εκανες logout ενημερωσε και τους δεικτες σου και γι' αυτο τα βλεπεις ολα διαβασμενα??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μηπως κανει session timeout οση ωρα 'διαβαζεις' το πρωτο και υστερα σε κανει logout και μετα οταν πατας στο επομενο σε ξανακανει log-in, αλλα αφου εκανες logout ενημερωσε και τους δεικτες σου και γι' αυτο τα βλεπεις ολα διαβασμενα??Ακριβώς!Το πάθαινα κι εγω!!!
-
μηπως κερδιζω εναν ρυθμιστη πιεσης βενζινης για BMW ??
(... και δεν θα 'χω τι να τον κανω ρε γαμωτο... )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μηπως κερδιζω εναν ρυθμιστη πιεσης βενζινης για BMW ??(... και δεν θα 'χω τι να τον κανω ρε γαμωτο... )
Καλά σου ρε!!!...Παίζε με τον πόνο μου!!! .....................
-
Νικο, πιστεψε με! Οσο θες εσυ να καλοκαιριασει, αλλο τοσο και περισσοτερο θελω κι εγω!!!
Εγω δε θα ανησυχουσα! Αφου εχει αναλαβει ο δοκτωρ, δεν υπαρχει θεμα κανενα!!
-
Οσο γι'αυτό!!!
Επρεπε να τον δεις εν δράσει!!!
Επαγγελματίας ο άνθρωπος...χρόνια πείρας...βαθιά γνώση του αντικειμένου!!!Να'ναι καλά,που με πυρετό κάθησε και λύσαμε σχεδόν όλο το μοτέρ!!!
Γειά σου ρε Βασίλη (Κύρο Γρανάζη)!!!
-
Εχει συνέχεια ......
-
Και που να σου πω και τα τελευταία νέα!!!
-
θα τα πεις επιτέλους ή θα μας σκάσεις???
-
Έχει ηχώ εδώ μέσα ή μου φαίνεται;
-
...φαίνεται;
-
...φαίνεται;
-
...φαίνεται;
-
Πωπω...ένα πρόβλημα με την σύνδεση και αμέσως πέσατε να με φάτε ρε!!
Η συνέχεια στα 'Τεχνικά'!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
μηπως κανει session timeout οση ωρα 'διαβαζεις' το πρωτο και υστερα σε κανει logout και μετα οταν πατας στο επομενο σε ξανακανει log-in, αλλα αφου εκανες logout ενημερωσε και τους δεικτες σου και γι' αυτο τα βλεπεις ολα διαβασμενα??
Ακριβώς!Το πάθαινα κι εγω!!!
απενεργοποιησα το 'αυτοματη συνδεση' και δουλεύουν όλα καλά.
ευχαριστώ
Υ.Γ. αντε να διαβάσουμε και τίποτα... τοσες μερες δεν μπορούσα να διαβάσω τιποτα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM