-
Λέω να σας κάνω ολους report να πέσουν τα ban σύννεφο να συνετιστείτε
-
Τότε 3GS, έναν σκληρό δίσκο, μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, έναν μετεωρολογικό σταθμό και έναν αποχυμωτή.
Πολύ πιο χρήσιμα από τα nexus και τα ipad. -
Βάλε και κανα δονητή για τις ανοργασμικές που έχουν μαζευτεί να κακολογήσουν
we love ipad
-
Φτάνουν τα λεφτά για δονητή; Ο πικ δίνει μέχρι 270 χιλιάδες δραχμές.
-
αντε 275. δραχμη παραπανω ομως...ελπιζω να φτανουν...
σαν τις ιατρικες εφαρμογες για iPad δεν εχει κανενα οικοσυστημα...οποτε για μενα παιζει να ειναι οντως το πιο πληρες...
Οχι ομως σαν συσκευη για τον μεσο χρηστη. -
ως γιατρός ή ως ασθενής μιλάς τώρα
-
Μια προσωρινή λύση για google maps. http://itunes.apple.com/app/classicmap/id566173771?mt=8
-
πρωτες εντυπωσεις απο ios6 . η αυτοματη φωτεινοτητα λειτουργει κανονικοτατα, το σημα wifi καμπανα οπως πριν,για το αν καταναλωνει πολυ μπαταρια δεν μπορω να απαντησω ακομα.
Sent from my......using Tapatalk
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μια προσωρινή λύση για google maps. http://itunes.apple.com/app/classicmap/id566173771?mt=8και μια μονιμη http://www.google.gr/imgres?hl=el&clien ... x=89&ty=56
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
πρωτες εντυπωσεις απο ios6 . η αυτοματη φωτεινοτητα λειτουργει κανονικοτατα, το σημα wifi καμπανα οπως πριν,για το αν καταναλωνει πολυ μπαταρια δεν μπορω να απαντησω ακομα.Sent from my......using Tapatalk
αφου νομιζω σου απαντησε το 90% να μην προχωρησεις αε αναβαθμιση, εσυ γιατι το εκανες? η εναλλακτικα γιατι ρωτουσες αφου θα εκανες του κεφαλιου σου?
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
πρωτες εντυπωσεις απο ios6 . η αυτοματη φωτεινοτητα λειτουργει κανονικοτατα, το σημα wifi καμπανα οπως πριν,για το αν καταναλωνει πολυ μπαταρια δεν μπορω να απαντησω ακομα.
Sent from my......using Tapatalk
αφου νομιζω σου απαντησε το 90% να μην προχωρησεις αε αναβαθμιση, εσυ γιατι το εκανες? η εναλλακτικα γιατι ρωτουσες αφου θα εκανες του κεφαλιου σου?
Διοτι ο λαππας την εκανε και.δεν βλεπει καποιο προβλημα...και επειδη...in lappas we trust
Sent from my cave using smoke signals
-
I trust only infinity
-
Σήμερα μου ήρθαν και τα screen protectors του 5, η συσκευή να δω πότε θα μου έρθει.
-
μαυρο το πηρες?
-
Κράτηση έχω κάνει σε cosmote shop και περιμένω, 18-19 μου είπε θα το έχω. Λευκό 32άρι.
-
Κράτηση έχω κάνει σε cosmote shop και περιμένω, 18-19 μου είπε θα το έχω. Λευκό 32άρι.μεγειες απο τωρα,αντε και ενα καλο και αντικειμενικο review οταν με το καλο το παραλαβεις,
ΥΓ: πλακα πλακα πολυ της μοδας τελευταια το λευκο χρωμα.... -
σιγα μη το παρει μαυρο να τρεχει σε φαναρτζη ή ζαντά να του το βαψει
-
Δεν είχα ποτέ λευκό εκτός από ένα 3GS που ήταν μόνο το πίσω μέρος και είπα τώρα να κάνω την αλλαγή.
Thanx bujinkan, ας ελπίσουμε να έρθει στην ώρα του.
Εγώ έκανα την κράτηση πριν 2 εβδομάδες και τα 16άρια ήταν ήδη κρατημένα. Πιστεύω αν πάει κάποιος τη μέρα κυκλοφορίας χωρίς να έχει κάνει κράτηση θα δυσκολευτεί να βρει. -
Κράτηση έχω κάνει σε cosmote shop και περιμένω, 18-19 μου είπε θα το έχω. Λευκό 32άρι.18 αποκλείεται καθώς η Apple παρουσιάζει προϊόντα Τετάρτες και κυκλοφορούν στην αγορά Παρασκευές.
Έχουμε παραγγείλει και εμείς ένα λευκό 16άρι στη Voda. -
Αν θυμάμαι καλά είπε 16 εισαγωγή στα κεντρικά και 18 (ή 19; ) θα είναι στο κατάστημα.
Φαντάζομαι και εσύ κράτηση έκανες γιατί παραγγελίες δε δέχονται ακόμη.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...