-
Αυτά είναι για τους σκληροπυρηνικούς gamers...εγώ είμαι του 'παίζω ένα μεσάωρο και τέλος'. Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω τελευταία μόνο και μόνο επειδή πήρα νέα κάρτα γραφικών! Ξέρεις...καινούριο κοσκινάκι κλπ!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αυτά είναι για τους σκληροπυρηνικούς gamers...εγώ είμαι του 'παίζω ένα μεσάωρο και τέλος'. Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω τελευταία μόνο και μόνο επειδή πήρα νέα κάρτα γραφικών! Ξέρεις...καινούριο κοσκινάκι κλπ!σιγα μη καθεσαι να παιζεις με καμμενους κορεατες στο ιντερνετ
campaign (που ειναι πολυ καλο αλλωστε) και τελος
Uninstall και πας στο επομενο
-
έτσι θα γίνει να είσαι σίγουρος!
-
μα και βεβαια ειμαι κι εγω αλλωστε ετσι εκανα
μια αποστολη το πολυ να σου παρει κανα 2ωρο (το παρα πολυ)
ειναι ευχαριστο να περασεις την ωρα σου , αλλα το να λιωσεις ειναι υπερβολη για μεναυπαρχουν τοσα πραγματα να παιξεις αλλωστε
-
το campaign φυσικα χρειαζεται γιατι πρεπει να εκπαιδευτεις και λιγο
αλλα το Battlenet experience ειναι unmatched.
Μπορεις να παιξεις και cooperative , δε ειναι απαραιτητο οτι θα χτηπιεσαι στα ισα με Κορεατες.. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
το campaign φυσικα χρειαζεται γιατι πρεπει να εκπαιδευτεις και λιγο
αλλα το Battlenet experience ειναι unmatched.
Μπορεις να παιξεις και cooperative , δε ειναι απαραιτητο οτι θα χτηπιεσαι στα ισα με Κορεατες..ειναι στα γουστα του καθενος ρε συ..
εγω παντως ειμαι και θα παραμεινω φανατικος single player που οποτε βαριεμαι θελω να κλεινω το μηχανημα και να κανω κατι αλλο (και να παιζω πολλα διαφορετικα πραγματα )
ποτε δε με προσελκυσε να κανω επιστημη ενα μονο συγκεκριμενο παιχνιδι
-
οκ στη γενικη περιπτωση συμφωνω, single player ειναι πιο χαλαρο χωρις δεσμευσεις.
Η αληθεια ειναι οτι το SC II ειναι το μοναδικο παιχνιδι που αγορασα με τη μια χωρις να εχω κανει ... 'evaluation' πριν.
Και αυτο γιατι απλα εχω ενα soft spot λογω προτερων βιωματων.
Πρεπει να ηταν καπου στο 1999 οταν βρισκομαι να συνδεομαι με φιλους μου μεσω modem (!!!) και να παιζουμε multi για πρωτη φορα στη ζωη μου με το Starcraft I.... εκεινα τα πρωτα βραδια, δεν ειχα καταφερει να κλεισω ματι απο την υπερενταση... ειχε εκτοπισει για λιγες μερες καθε αλλη δραστηριοτητα απο τη ζωη μου (οκ, -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτά είναι για τους σκληροπυρηνικούς gamers...εγώ είμαι του 'παίζω ένα μεσάωρο και τέλος'. Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω τελευταία μόνο και μόνο επειδή πήρα νέα κάρτα γραφικών! Ξέρεις...καινούριο κοσκινάκι κλπ!
σιγα μη καθεσαι να παιζεις με καμμενους κορεατες στο ιντερνετ
campaign (που ειναι πολυ καλο αλλωστε) και τελος
Uninstall και πας στο επομενο
για ομοιομορφο καψιμο προτεινεται μονο αυτο
-
Πριν 10 χρόνια+ κόλλησα για λίγες μέρες σε τέτοια φάση με το age of empires παίζοντας online με φίλο μου. Επειδή μ' εκείνον είμαστε ανταγωνιστικοί είχε πλάκα αν και λιώσαμε στο ξενύχτι! Είχε πλάκα επίσης διότι βριζόμασταν παράλληλα με το chat του παιχνιδιού πειράζοντας ο ένας τον άλλο!
Τώρα το να καθίσω να παίξω με κάποιον 'καμένο' άγνωστο που θα με τσακίσει λόγω εμπειρίας και ενασχόλησης έχει μηδενικό challenge για μένα! Απλά δεν θα το κάνω...ακόμα και αν υπάρχει ανάλογο επίπεδο με το δικό μου πάλι θα ξενέρωνα διότι θα έπρεπε ν' αφιερώσω ώρες παιχνιδιού κάτι που δεν θέλω και δεν δύναμαι να κάνω... -
Oμως εχω GOLD MEMBERSHIP μεχρι τα μεσα του Νοεμβρη και θα παρω μετα τα Χριστουγεννα καινουριο........
ΥΓ: απο που το pre-order?
-
Ένα ελληνικό review για το Resident Evil 6:
http://www.enternity.gr/Article/Residen ... tml?page=1
-
Αν μπορεις ακυρωσετο........
(public,multirama) -
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Αν μπορεις ακυρωσετο........
(public,multirama)Γιατί? Υπάρχει διαφορά στην τιμή?
Νομιζα οτι ηθελες το collector's
Εγω την εκανα την παραγγελια -
αμα ειναι να ανοιξεις το collectors δεν αξιζει να το παρεις..
-
αξιζει πιο πολυ κλειστο σε λιγα χρονια παρα να χαλασεις κατι που εκανε π.χ 100 ευρω και στο τελος να το βαρεθεις
-
αξιζει πιο πολυ κλειστο σε λιγα χρονια παρα να χαλασεις κατι που εκανε π.χ 100 ευρω και στο τελος να το βαρεθεις
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.Δε νομίζω να αξίζει παραπάνω.Αφού η τιμή όλων των παιχνιδιών πέφτει.Αυτό θα αξίζει περισσότερο επειδή θα είναι κλειστό?
η collectors δεν εχει μονο το παιχνιδι μεσα δες ποσο θα κοστιζει το skyrim οταν θα σταματησει η παραγωγη της collector..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Οταν λεμε collector's δεν εννοουμε οτι θα βγει σε περιορισμενο αριθμο, απλως εχει εξτρα περιεχομενο.
-
Αφού η τιμή όλων των παιχνιδιών πέφτει.Αυτό δεν ισχύει.
Έχω παιχνίδια που αυτή τη στιγμή έχουν 100Ε το ένα και μάλιστα ανοιχτά.Βέβαια διαφωνώ με τη λογική του Cabala. Τα παιχνίδια τα αγοράζω για μένα και όχι για να τα πουλήσω κάποια στιγμή στο μέλλον.
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Οταν λεμε collector's δεν εννοουμε οτι θα βγει σε περιορισμενο αριθμο, απλως εχει εξτρα περιεχομενο.
αυτο το λες premium η collectors ειναι συνηθως μεγαλα κουτια με ουλα μες
ακομη εχω του outcast με τον πανινο χαρτη μεγαλη αγαπη@
angelναι το να αγοραζεις Collector edition οταν θα ξερεις οτι θα αξιζει πιο πολλα μετα απλα δεν το ανοιγεις αλλιως γιατι δεν περνεις την απλη η την premium?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)