-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Μα εγω δεν ξερω οτι ειναι ο καθενας κ δεν με ενδιαφερει κιολας . Αριστεροι ειναι οι περισσοτεροι που διαφωνουν με την χρυση αυγη .Την κινηση πολιτων δεν την γνωριζω καν οπως δεν την γνωριζει κ ο κοσμος . Theo 13 ας μην το σκαλιζεις αυτο το θεμα ποιοι πραγματικα βοηθησαν τον χιτλερ ειναι μια αλλη ιστορια...Ακριβως αυτο μεγαλε...δεν ξερεις τιποτα...(αλλωστε σε αυτο βασιζεται η ΧΑ, στην αγνοια και την παραπλανηση)
Δεν ειναι αλλη ιστορια πιοι βοηθησαν το χιτλερ. οι προγονοι αυτων που τωρα τον εξυμνουν. Σε οτι δε σε συμφερει κανεις μοκο. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Theo 13 ας μην το σκαλιζεις αυτο το θεμα ποιοι πραγματικα βοηθησαν τον χιτλερ ειναι μια αλλη ιστορια...Καθόλου άλλη ιστορία. Ον-τόπικ όσο δεν πάει. Για διαφώτισέ μας λοιπόν...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Μα εγω δεν ξερω οτι ειναι ο καθενας κ δεν με ενδιαφερει κιολας . Αριστεροι ειναι οι περισσοτεροι που διαφωνουν με την χρυση αυγη .Την κινηση πολιτων δεν την γνωριζω καν οπως δεν την γνωριζει κ ο κοσμος . Theo 13 ας μην το σκαλιζεις αυτο το θεμα ποιοι πραγματικα βοηθησαν τον χιτλερ ειναι μια αλλη ιστορια...Καλά βρε αγόρι μου καλό ...
Τώρα πάμε στο ποιοι είναι αυτοί που διαφωνούν με την χρυσή αυγή ;
Η κουβέντα δεν ήταν για το αν οι αριστεροί είναι πατριώτες ή όχι ;
Σου έδωσα ένα παράδειγμα στο οποίο είναι και εθνικιστές και αριστεροί συγχρόνως με την ελπίδα να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι οι αριστεροί ίδιοι ! Του κάκου ....
-
Ναι αγορι μου εσυ μου εδωσες παραδειγμα , εγω αυτο το κινημα δεν το ξερω , κ δεν ξερω τι πρεσβευουν . Μου μοιαζει αστειο κ μαλιστα κακογουστο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
(ακόμα γράφεις εσύ τί διαολο, το Политбюро τα ξύνει )
Can't ban this!Αριστεροι ειναι οι περισσοτεροι που διαφωνουν με την χρυση αυγη .
-
Το ότι δεν πιστεύουν όλοι οι αριστεροί τα ίδια σε έπεισα ή μπαααα ?
Θέλω να ακούσω για το ποιοι βοήθησαν τον ΧΙτλερ, να μάθω και εγώ ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ναι αγορι μου εσυ μου εδωσες παραδειγμα , εγω αυτο το κινημα δεν το ξερω , κ δεν ξερω τι πρεσβευουν . Μου μοιαζει αστειο κ μαλιστα κακογουστοΚαι τώρα εσύ ψηφίζεις, έτσι;
Φαντάζομαι ότι μέχρι και το δεξιό παρεάκι ( ) του φόρουμ θα φρίξει διαβάζοντάς σε.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ναι αγορι μου εσυ μου εδωσες παραδειγμα , εγω αυτο το κινημα δεν το ξερω , κ δεν ξερω τι πρεσβευουν . Μου μοιαζει αστειο κ μαλιστα κακογουστοΟκ, χωρίς ίχνος ειρωνείας, για να καταλάβω:
Στο ποστ που τα ξεκίνησε όλα αυτά, έλεγες κοντολογίς ότι όσοι δουλεύουν την Χ.Α. ή απλά δεν την πάνε, είναι ανθέλληνες και οτι όλοι οι αριστεροί καίνε ελληνικες σημαίες και κάτι τέτοια. Καταλαβαίνεις πόσο λάθος είναι αυτό;
Και ναι θελω να μάθω και γω για τους δοσίλογους, για πες... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Αριστεροι ειναι οι περισσοτεροι που διαφωνουν με την χρυση αυγη . -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μπορει να εχετε διαφορες αλλα εχετε ακριβως την ιδια βαση και ναι για μενα ειστε αν οχι ακριβως το ιδιο , κατι παραπλησιο. Ειναι αναληθες οτι απεχθανεστε τον πατριωτισμο κ τον εθνικισμο?Αν θεωρείς τον Μιχαλολιάκο πατριώτη επειδή υπηρέτησε 42 μήνες στη θητεία του (ΔΕΑ -> Στρ), τότε, ναι, κανείς άλλος δεν δικαιούται να ομιλεί περί πατριωτισμού.
Παρεμπιπτόντως, γνωρίζεις γιατί υπηρέτησε 42 μήνες και γιατί καθαιρέθηκε;
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Αριστεροι ειναι οι περισσοτεροι που διαφωνουν με την χρυση αυγηκανενας στην Ευρωπη δε γουσταρει τους ναζι, ειτε ειναι ελληνες, ειτε γερμανοι ειτε ο,τι ειναι τελοσπαντων. και οταν λεμε κανενας, δεν εννοουμε κανενας απ'τους αριστερους, εννοουμε κανενας απο τους χριστιανοδημοκρατες και χριστιανοκοινωνιστες μεχρι τους εργατικους, γενικως, κανενας κανενας. αν δε γουσταρουν τσιπρα και αριστερα 1 ολοι αυτοι, δε γουσταρουν ναζι 10. ναι ξερω, δεν ειναι ναζι, ειναι εθνικιστες, δωρικοι χαιρετισμοι και τετοια . και μιας και μιλαμε για δωρικους χαιρετισμους, εδω βλεπουμε το τατουαζ του βουλευτη της ΧΑ Ηλιοπουλου
με το ελληνικοτατο 'sieg heil' πρωτη μουρη. λοιπον τουλαχιστον ας αφησουν τις μαλακιες, ας πουν ωμα οτι ειναι ναζι να μην κοροϊδευουν τον κοσμο με μαλακιες.
-
γμτ αυτο δεν το ξέρω, αμόλα ρε ερνανιε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λοιπον τουλαχιστον ας αφησουν τις μαλακιες, ας πουν ωμα οτι ειναι ναζι να μην κοροϊδευουν τον κοσμο με μαλακιες.Μα ο κόσμος ΕΙΝΑΙ μαλάκας και μόνο μαλακίες του αξίζουν...
-
http://sfoulidis.landofheroes.org/ethni ... tasi01.htm
http://sfoulidis.landofheroes.org/symfo ... fonia1.htm
ετσι για αρχη ...
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
**Και καφενείο από τη Χρυσή Αυγή μόνο για Έλληνες **
Σε νέα μεγαλύτερα γραφεία μετακομίζει η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο του νέου χώρου προγραμματίζει να ανοίξει και μία καφετέρια, η οποία θα δέχεται μόνο Έλληνες πελάτες.Σε νέα μεγαλύτερα γραφεία μετακομίζει η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο του νέου χώρου προγραμματίζει να ανοίξει και μία καφετέρια, η οποία θα δέχεται μόνο Έλληνες πελάτες και θα σερβίρει μόνον ελληνικά προϊόντα.
Σύμφωνα με το «Βήμα», ήδη έγιναν κρούσεις σε παλαιά στελέχη της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν την καφετέρια. Η Χρυσή Αυγή αναμένεται να μετακομίσει στη Μεσογείων κοντά, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... lines.aspxΤο καφενείο μόνο για Έλληνες νομίζω πως είναι λίγο υπερβολή
Μονο φραπε δηλαδη;
-
Ας με διορθώσει κάποιος γιατρός, μικροβιολόγος, νοσηλευτής αλλά ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ;
-
είναι ελληνικό αυτό το αίμα, δε χαμπαριάζει
Ο χρήστης vargas έγραψε:
http://sfoulidis.landofheroes.org/ethniki02/antistasi01.htmhttp://sfoulidis.landofheroes.org/symfo ... fonia1.htm
ετσι για αρχη ...
αφού έχεις όρεξη για διάβασμα, να σου δώσω κάτι καλύτερο, που έχει και λίγο σοβαροτερη βιβλιογραφία απ τις αρχιδιές που ποστάρεις
http://leninreloaded.blogspot.ch/2012/0 ... st_14.html
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μα ο κόσμος ΕΙΝΑΙ μ@λ@κ@ς και μόνο μαλακίες του αξίζουν...
κοιταξε εγω προβλημα δεν εχω, αρκει να αποφυγουμε την κλαψα κατοπιν εορτης. αυτη η μιζερια ειναι που δεν αντεχεται με τιποτα! μαλακια εδωκες, μαλακιες θα λαβεις προφανως. οπως στο παρελθον: χουντα εδωκες, αττιλα ελαβες αλλα η κλαψα του ελ ακομα κραταει, μεχρι και στο 2012
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
**Και καφενείο από τη Χρυσή Αυγή μόνο για Έλληνες **
Σε νέα μεγαλύτερα γραφεία μετακομίζει η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο του νέου χώρου προγραμματίζει να ανοίξει και μία καφετέρια, η οποία θα δέχεται μόνο Έλληνες πελάτες.Σε νέα μεγαλύτερα γραφεία μετακομίζει η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο του νέου χώρου προγραμματίζει να ανοίξει και μία καφετέρια, η οποία θα δέχεται μόνο Έλληνες πελάτες και θα σερβίρει μόνον ελληνικά προϊόντα.
Σύμφωνα με το «Βήμα», ήδη έγιναν κρούσεις σε παλαιά στελέχη της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν την καφετέρια. Η Χρυσή Αυγή αναμένεται να μετακομίσει στη Μεσογείων κοντά, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... lines.aspxΤο καφενείο μόνο για Έλληνες νομίζω πως είναι λίγο υπερβολή
Όχι υπερβολή, πλεονασμός.
Καφενείο μόνο για Ναζί, κάπως καλύτερα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μα ο κόσμος ΕΙΝΑΙ μ@λ@κ@ς και μόνο μαλακίες του αξίζουν...
κοιταξε εγω προβλημα δεν εχω, αρκει να αποφυγουμε την κλαψα κατοπιν εορτης.
Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται γιατί εκτός του ότι ο κόσμος ειναι μ αλάκας, πάσχει και από έλλειψη μνήμης.
Δεν πειράζει όμως...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]