-
[quote='Orestisren']Κουκλι
Άντε και με χειροκινητο κιβωτιο+1
-
Μια χαρά ειναι έτσι οπως το βγάζουν! Γιατι τόσος καημός για χειροκίνητο?
-
Και το estate:
Πολύ όμορφο για τη κατηγορία του!
To καλό με το RS για τα ελληνικά δεδομένα είναι η τιμή του που λόγω του ελληνικού τρόπου φορολόγησης θα είναι αρκετά χαμηλότερη από το προηγούμενο. Προσωπική μου εκτίμηση στα 22-23.000 τιμή καταλόγου.
Οσο για 3θυρο θα είναι μάλλον το 1ο μοντέλο της σειράς Initiale Paris (αντίστοιχη της DS της Citroen) κάποια στιγμή μέσα στο 13.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
R-Sound Effect; χμ... Eνα τέτοιο σύστημα πρέπει να έχει και το RCZ με τα 200 άλογα και μάλιστα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό Πρέπει να είναι καγκουριά που ευδοκιμεί στην Γαλλία, δεν εξηγείται διαφορετικά...Πάρτο αλλιώς, θα βρεις
-
Πληροφορίες για τον 1.2 TCE 120 hp με EDC:
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/0 ... 0-edc.html
Και πληροφορίες για τον 1.6 TCE 200 hp με EDC:
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/0 ... t-200.html
Και άλλες 2 photos για το estate:
-
Μην το πολυβάζεις το Estate (και μας στεναχωρείς...) , γιατί τα τζιμάνια της εδώ αντιπροσωπείας δεν προτίθενται να το εισάγουν ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
R-Sound Effect; χμ... Eνα τέτοιο σύστημα πρέπει να έχει και το RCZ με τα 200 άλογα και μάλιστα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό Πρέπει να είναι καγκουριά που ευδοκιμεί στην Γαλλία, δεν εξηγείται διαφορετικά...
Πάρτο αλλιώς, θα βρεις
Διαφωνείς σε κάτι από αυτό που έγραψα;
-
Φυσικά: πρώτον δεν ειναι μονο των Γαλλων, δευτερον το rcz δν εχει ηλεκτρικό συστημα σαν του κλιο.
-
Φαντάζομαι ότι στο δρόμο το RS θα είναι καταπληκτικό αλλά κατάλαβαν κι αυτοί ότι με τουρμπομοτέρ δεν βγάζεις σωστό ήχο. Ελπίζω τουλάχιστον να απενεργοποιείται το σύστημα. Στην τελική αν θέλουμε φτιαχτό ήχο παίρνουμε ένα τέτοιο και ακούγεται σαν Ferrari V12!
-
Ξέρω τι σύστημα έχει το RCZ, τουλάχιστον όπως μου το έχει περιγράψει πωλητής. Ένας τεχνητός ήχος είναι που παράγεται με ηλεκτρομηχανικό τρόπο, λιγότερο artificial από αυτό της Renault. Για μένα είναι το ίδιο πράγμα: Εφέ. Τώρα αν το κάνουν κι άλλοι, πχ BMW, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ΔΕΝ μου αρέσει clio !!!
To εσωτερικό πρέπει να είναι φανταστικό, το εξωτερικό όμως...ούτε το προφίλ μου αρέσει ούτε το πίσω μέρος. Και η μάσκα των μουργολύκων όχι ιδιαίτερα, οπότε μάλλον δεν είμαι φαν.
Ωστόσο, μπορεί να φταίνε οι φωτό ή να το συνηθίσω και να grow on me, όπως λένε στο Κουσμάτι Γρεβενών.
Έγραψες!!!!!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ξέρω τι σύστημα έχει το RCZ, τουλάχιστον όπως μου το έχει περιγράψει πωλητής. Ένας τεχνητός ήχος είναι που παράγεται με ηλεκτρομηχανικό τρόπο, λιγότερο artificial από αυτό της Renault. Για μένα είναι το ίδιο πράγμα: Εφέ. Τώρα αν το κάνουν κι άλλοι, πχ BMW, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.Εσύ μόνο ξέρεις τι σε ενδιαφέρει και πόσο, εγώ απλά διόρθωσα 2 ανακρίβειες.
-
Εμενα παντως αυτο το συστημα δεν με ενδιαφερει κι αν το παρω δεν θα το χρησιμοποιώ
Πανευκολο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρω τι σύστημα έχει το RCZ, τουλάχιστον όπως μου το έχει περιγράψει πωλητής. Ένας τεχνητός ήχος είναι που παράγεται με ηλεκτρομηχανικό τρόπο, λιγότερο artificial από αυτό της Renault. Για μένα είναι το ίδιο πράγμα: Εφέ. Τώρα αν το κάνουν κι άλλοι, πχ BMW, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
Εσύ μόνο ξέρεις τι σε ενδιαφέρει και πόσο, εγώ απλά διόρθωσα 2 ανακρίβειες.
Ξέρεις θα μπορούσες να το κάνεις και χωρίς ειρωνείες. αλλά απ' ότι έχω δει αυτό το στιλ είναι σουξέ εδώ μέσα
-
Όπως και τα νεύρα.
-
Να σου κάνω μια ψιλοαδιάκριτη ερώτηση: Μερικοί που φοράτε την ίδια κολώνια, γνωρίζεστε και προσωπικά εκτός φόρουμ; Θυμάμαι κι εσένα παλιά, σε παρόμοιες ειρωνείες, πάλι για τα Ρενό, και σε αντίδραση μου παρενέβει κάποιος mod με απειλές διαγραφής.
-
Και το Cup για πίστα:
-
Δεν μου αρέσει το CLIO, φαντάζει στα μάτια μου πολύ 'SEAT'.
Όμως είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικό όπως όλη η σειρά CLIO.
´Ενα RS θα το αγόραζα γιατί ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει μικρό γρήγορο RENAULT είτε λέγεται SPORT, Alpine, GT, Gordini, Williams κλπ κλπ
Είναι και όπως θα το ήθελα τώρα που μεγάλωσα και έγινα τεμπέλης. Τούρμπο, Πέντε πόρτες και ημιαυτόματο σασμάν.
Αφήνω τα χειροκίνητα για τους νεότερους πιαΤέλος για να προβοκάρω την κουβέντα (το πιστεύω κιόλας) θα το πω:
Όλοι την VW ακολουθούν πια... κακά τα ψέματα. -
Μου άρεσει πολύ το νέο Clio απο κοντά. Μέσα και έξω είναι ιδιαίτερα προσεγμένο. Κερδίζει εμφανισιακά το μάτς 208-Clio σε μούρη και εσωτερικό και χάνει στα οπίσθια Συνολικά μοιάζει πιο ισορροπημένο απο το 208.
-
Εμένα μου αρέσει πολύ η alpineοειδής μάσκα...
Renault Clio IV