-
πάντως αυτό το crysis 2 είναι πολύ παιχνιδάρα...τολμώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι περισσότερο από το battlefield 3...για μένα έχει και καλύτερα γραφικά!
-
το crysis 2 ειναι παιχνιδαρα, απλα σε αρκετα θεματα δεν ειναι καλυτερο απο το 1
στο 3 ελπιζω να δουμε παλι πιο open world φαση
και για τους παικταραδες που γουσταρουν το online, ειδα αυτο ο πολυ ενδιαφερον 'hunter mode'
2 με nanosuit εναντιον 14 στρατιωτων
-
τέλειωσα και το crysis 2...πραγματικά το ευχαριστήθηκα αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό θα το κρατήσω αρχείο!
τώρα έβαλα αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμα το starcraft 2: liberty κάτι....ελπίζω να με κρατήσει λίγο και να μην βάλω cheats!Περιμένω σήμερα και το νέο ποντίκι για να το δοκιμάσω!
To mx1000 άρχισε να μου κάνει διακοπές και θα το βγάλω στην σύνταξη! -
Επιτελους τελειωσα το Darksiders II
το ευχαριστηθηκα, μολις τελειωσε ενοιωσα ενα κενο.. 35h ηταν αυτες που περασαμε μαζι τελευταια, οχι και λιγο...Εβαλα λιγο το Battlefield 3 αλλα μου κανει κατι τρελλα, μερικες φορες παιζει, μερικες κολλαει
μαλλον θα το σουταρω και θα ασχοληθω με το Max Payne 3το Crysis 3 μολις βγει παω να το ....'παρω', τα προηγουμενα 2 ηταν τελεια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μας εχει φαει ο ρεαλισμος και τα κομανταΠιπς Ουτε καν συγκρινεται το 3 με το original Unreal
(το οποιο ακομα παιζω και οι servers ειναι full συνεχεια ) -
...πείτε κάνα καλό fps τελευταία διετίας πέραν των crysis 2-bf3 που τα τελείωσα ήδη για να το βάλω να 'αγοράζεται'!
-
metro 2033
Far Cry 2
Portal 2
Bioshock 1, 2
Deus Ex: Human Revolution
STALKER -
Το far cry 2 είναι παλαιότερο και το είχα τελειώσει στην εποχή του. Καταπληκτικό παιχνίδι...πολύ ατμοσφαιρικό!
Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω οπότε θα το κάνω και θα επανέλθω! Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Portal 2
fps
-
Τα Bioshock είναι και πολύ φθηνά. Σε όποιον του αρέσουν είναι κρίμα να μην τα αγοράσει.
Και τα 2 μαζί:
http://www.skroutz.gr/s/430155/Bioshock-Collection.html -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το far cry 2 είναι παλαιότερο και το είχα τελειώσει στην εποχή του. Καταπληκτικό παιχνίδι...πολύ ατμοσφαιρικό!
Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω οπότε θα το κάνω και θα επανέλθω! Ευχαριστώ!να ενας ανθρωπος που του αρεσει (επισης, γιατι και σε μενα αρεσει) το far cry 2
ολοι το θαβουν χωρις λογο
metro 2033
Far Cry 2
Portal 2
Bioshock 1, 2
Deus Ex: Human Revolution
STALKERτο deus ex ΔΕΝ ειναι fps ειναι rpg
το stalker δεν ειναι κανονικο fps, θελει ενασχοληση, αρα βγαλτο και αυτο
ΥΓ τερματισα borderlands 2
ΚΑΨΙΜΟ
-
To Stalker ας το κοιτάξει.
Όντως δεν είναι σκέτο FPS αλλά τα στοιχεία που έχει μπορεί να του αρέσουν. Αξίζει μια ματιά.Ξεκίνα τώρα πάλι με άλλο χαρακτήρα.
-
εγινε ηδη unistall
ρε δε τελειωνει το παινιδι λεμε
πρεπει να επαιξα καμια 40αρια ωρες, εκανα ενα σωρο quests , τερματισα σε lv 33 στο πρωτο playthrough και ειχα ακομα κι αλλα side quests
ομως ειναι θεικο, καλυτερο fps EVER (υπερβολικος αλλα σιγουρα απο τα καλυτερα )
μακελειο κανονικο, σιγουρα να το παρεις μολις πεσει η τιμη του
-
40 ώρες δεν είναι τίποτα.
Στο Pokemon Yellow είχα 310+ ώρες.Μάλλον γέρασες.
-
ναι γερασα, αλλα θα το δεις κι εσυ οταν θα παιξεις οτι δε τελειωνει
και σε αυτο το παιχνιδι δεν ειναι να πεις οτι αραζεις, ολο στη τσιτα εισαι
40 ωρες στη τσιτα παραπαειεχουν κανει πλεον και το main campaign να προσαρμοζεται στο level σου (πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι τοοooσο υποχρεωτικα τα side οπως στο 1, αλλα οτι δεν 'κανεις βολτα' και στο main) και ειδικα στο τελος για καθε μετρο που προχωρας φτυνεις αιμα
μολις ομως βρεις τα καταλληλα οπλα , γινεται η σωστη φαση
-
Θα επανέλθω στο θέμα όταν το πιάσω στα χέρια μου.
Πάντως και το πρώτο αν δεν έκανες όλα τα side ήταν αρκετά δύσκολο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θα επανέλθω στο θέμα όταν το πιάσω στα χέρια μου.Πάντως και το πρώτο αν δεν έκανες όλα τα side ήταν αρκετά δύσκολο.
στο πρωτο
εδω αμα τα κανεις ολα δε τελειωνεις ποτε , αλλα δεν ειναι εξισου υποχρεωτικα
μπορουσα δλδ με lv 24 να παω να τερματισω, στο 32-33 εφτασα κυριως λογω των side (που και παλι δε τα εκανα ολα)
αυτο απο τη μια ειναι κακο, απο την αλλη σου δινει στο main quest εχθρους και bosses που ειναι ανταγωνιστικοι στο επιπεδο σου και δε προχωρας απλα και πυροβολας
επισης εχει πιο ενδιαφερον η ιστορια και γενικα η εναλλαγη τοπιων αποστολων κτλ
απλα ισως ειναι υπερβολικα μεγαλο , αλλα λιγοτερο μονοτονο απο το πρωτο και σιγουρα πιο καλο σαν 'προκληση'ειναι βασικα μια αναβαθμιση του 1, οχι κατι φοβερα νεο, απλα ολα τα βηματα εγιναν προς τη σωστη κατευθυνση
πρεπει σιγουρα να κανεις side (για να εχεις το απαιτουμενο lv για τις αποστολες) , ομως οχι ολα και εδω να ξερεις ειναι πολυ περισσοτερα, επισης ακομα και αν τα κανεις ολα δε θα γινεις παντοδυναμος στο main quest, θα ειναι παντα 'στα μετρα σου'
-
Τώρα πάντως το πρόγραμμα έχει Castlevania οπότε το Borderlands μεταφέρεται για πιο πίσω.
-
resident 6 να παιξω, ή θα ειναι μαπα?
αυτο που σιγουρα θα παιξω στο αμεσο μελλον ειναι το dishonored
λεω να βαλω και το νεο moh στο προγραμμα για να παιξω και το ανεγκεφαλο fps της χρονιας (τα cod τα εχω καταργησει)
και στη συνεχεια θα περιμενω ac και far cry 3
-
αυτό το borderlands 2 μου το έχει δώρο με την κάρτα γραφικών που πήρα. Μου εδωσαν ενα κωδικό και το κατεβαζω λέει από το steam...
τι είναι αυτό; Δεν έχω ιδέα και το έχω παρατήσει...αν δεν είναι πολύπλοκη η διαδικασία να το κατεβάσω νόμιμα από εκεί αλλιώς να το 'αγοράσω'!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)