-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως φταίει το Android λειτουργικό; Υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν πως οι χρήστες iPhone και iOS κοιμούνται καλύτερα και δεν έχουν ΠΟΤΕ μαύρους κύκλους!
To λένε και τα Internets!
http://www.gottabemobile.com/2011/12/28 ... axy-nexus/
Λοιπόν, με εκείνο το group buy τι θα γίνει;Τι μαλακία άρθρο είναι αυτό
-
τώρα τελευταια διαβάζω πού ειναι ευεργετικά τα εκάστοτε όσπρια-φρούτα-καρποί και εντελώς τυχαία ειναι ευεργετικά στα όργανα στα οποια μοιάζουν.
πχ ακτινίδια, καρύδια, ντομάτες κλπ
και το κρέας ξερετε με τι μοιάζει ε;
-
Δηλαδή θες να πεις οτι τα ακτινίδια είναι ευεργετικά γι΄αυτά στα οποία μοιάζουν.....?
-
τπτ δεν επιδρά στοχευμένα, αν αυτό εννοείς.
ο γούγλης ειναι εκεί εξω και σας περιμένει ξεκινήστε το διάβασμα και να διασταυρώνετε πάντα πληροφορίες
-
Πέρα από τον ύπνο, οι μαύροι κύκλοι οφείλονται και σε αναιμία. Μια γενική αίματος μια στο τόσο και σωστή διατροφή, εάν χρειάζεται και συμπλήρωμα σιδήρου.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό έχω αποκτήσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.Από τι δημιουργούνται και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;
Κάνε μια μάσκα με αγγουράκι να δεις...
-
Προς ορθοπεδικούς ή παθόντες
Osgood-Schlatter στο γόνατο....υπήρχε από μικρός το χαρακτηριστικό εξόγκωμα και μια περίοδο πονούσε τόσο που δεν μπορούσα να περπατήσω....ο γιατρός τότε είπε ξεκούραση ή νάρθηκας.
Τώρα 15 χρόνια μετά και μετά από 3 εβδομάδες εντατικής άσκησης 3 φορές την εβδομάδα και ενώ για πρώτη φορά ασκήθηκα για 2 συνεχόμενες μέρες με ξαναέπιασε ο πόνος στο καρούμπαλο που έχω κάτω από το δεξί γόνατο.
Παίρνω κανένα ibuprofen, βάζω πάγο και συνεχίζω ή κάθομαι εκτός περιμένοντας να περάσει?
Υπάρχει μόνιμη θεραπεία?
-
ορθοσφαγέας δεν ειμαι αλλά απο οσο ξέρω η καλύτερη αντιμετώπιση ειναι τα αντιφλεγμονώδη (ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΠΡΑΖΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ) και η ξεκούραση.
και ο πάγος δεν ειναι ασχημος βεβαια
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ορθοσφαγέας δεν ειμαι αλλά απο οσο ξέρω η καλύτερη αντιμετώπιση ειναι τα αντιφλεγμονώδη (ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΠΡΑΖΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ) και η ξεκούραση.και ο πάγος δεν ειναι ασχημος βεβαια
Προσπαθώ να αποφεύγω να παίρνω χάπια χωρίς πολύ σοβαρό λόγο γι αυτό ξεκούραση-πάγος σήμερα, επιγονατίδα και προπόνηση αύριο και βλέπουμε....αν συνεχίσει θα πάρω χάπια για το ΣΚ.
Thanks
-
κακή ιδεα η προπόνηση...
-
Τα αντιφλεγμονώδη είναι ότι πρέπει για να νομίζεις οτι σου πέρασε ο πόνος, να συνεχίσεις να προπονείσαι με τραυματισμένο πόδι και μετά να σου επιστρέψει ο πόνος χ10.
-
ο ΠήτερΠαν πάει για ορθοπεδικός ίσως ξέρει κάτι παραπάνω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα αντιφλεγμονώδη είναι ότι πρέπει για να νομίζεις οτι σου πέρασε ο πόνος, να συνεχίσεις να προπονείσαι με τραυματισμένο πόδι και μετά να σου επιστρέψει ο πόνος χ10.+1
o πόνος είναι χρήσιμος [όπως και ο πυρετός]
ο καθένας έχει τις αντοχές του βέβαια.
για μένα με μέτρο πρέπει να κατεβαίνει ο πυρετός και να μειώνεται ο πόνος. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Προς ορθοπεδικούς ή παθόντεςOsgood-Schlatter στο γόνατο....υπήρχε από μικρός το χαρακτηριστικό εξόγκωμα και μια περίοδο πονούσε τόσο που δεν μπορούσα να περπατήσω....ο γιατρός τότε είπε ξεκούραση ή νάρθηκας.
Τώρα 15 χρόνια μετά και μετά από 3 εβδομάδες εντατικής άσκησης 3 φορές την εβδομάδα και ενώ για πρώτη φορά ασκήθηκα για 2 συνεχόμενες μέρες με ξαναέπιασε ο πόνος στο καρούμπαλο που έχω κάτω από το δεξί γόνατο.
Παίρνω κανένα ibuprofen, βάζω πάγο και συνεχίζω ή κάθομαι εκτός περιμένοντας να περάσει?
Υπάρχει μόνιμη θεραπεία?
To σύνδρομο που σου έχουν (είχαν) διαγνώσει από μόνο του δίδει, ίσως, μια πιθανή εξήγηση των τωρινών συμπτωμάτων. Παθών και εγώ, γαρ.
Είναι πολύ πιθανόν (πάντα πιστεύοντας ότι όντως ήταν σωστή η διάγνωση) ότι κάποιο μικρό κομμάτι περιόστεου ή οστού αυτού καθαυτού δεν 'κάθεται' καλά στους υποκείμενους ιστούς για διάφορους λόγους. Ένας πολύ πιθανός, ενδεχομένως, να είναι ότι ο τετρακέφαλος τραβάει πολύ προς τα πάνω την επιγονατίδα και (κατά συνέπεια) τον τένοντα που καταφύεται στο περιόστεο της κνήμης. Αυτός με τη σειρά του αυξάνει την τάση στην περιοχή που είχε το πρόβλημα από παλαιότερα.
Δες ένα καλό θεραπευτή που να σχολείται σωστά και με αγάπη με το ανθρώπινο σώμα.
Όχι, τα φάρμακα δεν είναι λύση. Αφ' ενός δε θα φτιάξουν καθόλου το πρόβλημα, αφ' ετέρου θα πας (χτησιμοποιώντας τα) και θα ρίχνεις σφυριές στο κεφάλι του αγγελιαφόρου του πόνου. Και αυτός, όσο περίεργο και αν ακούγεται, σου λέγει τι να προσέξεις και τι να κάνεις ή τι να μην κάνεις. Και μην ξεχνάς ότι τα ΜΣΑΦ έχουν κατηγορηθεί για ένα κάρο προβλήματα σε γαστρεντερική, νεφρική και ηπατική λειτουργεία. Το ότι και η κουτσή Μαρία τα χρησιμοποιεί δεν πρέπει να σε πείθει για την άμεση λήψη τους.
Δες ένα καλό θεραπευτή (δις)
Καλή υγεία και σύντομη αποκατάσταση. -
Τα φαρμακα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια επιτίθενται στα συμπτωματα και οχι στην ασθένεια
Μπορεις λοιπον να παρεις παυσιπονα για να μειωσεις την ενοχληση αλλα παραλληλα πρεπει να ασχοληθεις με το θεμα σου -
Δες ένα καλό θεραπευτή που ν' ασχολείται σωστά και με αγάπη με το ανθρώπινο σώμα.
Όχι, τα φάρμακα δεν είναι λύσηΚοίτα που αυτό το νήμα το γυρνάει προς το εναλλακτικό !
... και εγώ που περίμενα πως θα διάβασα σχόλια που θα με απομάκρυναν από εδώ μέσα.
-
μάλιστα μαλιστα...
η γνωστή παροιμία με την ημιμάθεια...
διαβάσαμε καπου μια παπαρίτσα, την αναμοχλεύουμε λιγουλάκι και τι βγαίνει; μια παπαριά τεράστιου βεληνεκούς
για 7332190 φορά το ξαναλέω: προσέχετε τι προτείνετε και τι συμβουλές δινετε.
αυτααα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μάλιστα μαλιστα...η γνωστή παροιμία με την ημιμάθεια...
διαβάσαμε καπου μια παπαρίτσα, την αναμοχλεύουμε λιγουλάκι και τι βγαίνει; μια παπαριά τεράστιου βεληνεκούς
για 7332190 φορά το ξαναλέω: προσέχετε τι προτείνετε και τι συμβουλές δινετε.
αυτααα
Να μην προτεινω κοκα κολα δλδ;
-
Μέλι και εντριβές με κοπριά bill. Και τον καρκίνο γιάνει αμα λάχει.
-
Βρές το κασκόλ του γνωστού γέροντα και τύλιξέ το γύρω απο το γόνατο
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες