-
Φιουυυυ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φιουυυυ!εμείς είπαμε τα παίρνουμε στο 20% κι αν βγάλεις και φπα κλπ
Δεν νομίζω να σε καλύψει ούτε το 64άρι. Καμιά σπέσιαλ παραγγελία σε βλέπω με πετραδάκια -
Για απαιτητικούς χρήστες όπως ο HF υπάρχει και το παρακάτω.
-
infinity βγάλτον από το group buy, δεν είναι για τέτοια πια ο HighFidelity
iPhone App Users Young And Wealthy, Android App Users Skew Older -
Δυστυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές. Άλλωστε το iPhone απευθύνεται σε νοικοκυραίους.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
iPhone App Users Young And Wealthy, Android App Users Skew OlderΕυτυχώς για τους Android users έχουμε τον Πάβελ να μας βοηθάει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
iPhone App Users Young And Wealthy, Android App Users Skew Olderειναι ξεκαθαρες οι προτιμήσεις των ωριμων ανθρωπων... φυγανε απο το παιδικο σταδιο
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
@ bibendum Χτές κατέβασα το mountain Lion και το USB tethering λύθηκε.
@ όλους για εμένα θέμα με την εφαρμογή maps της apple δεν υπάρχει θέμα. το gps στον χάρτη δείχνει με μεγαλύτερη ακρίβεια την θέση μου, οι εικόνες είναι νεότερες απο google maps και όσες διαδρομές έβαλα μια χαρά της υπολόγισε.Μου κόστισε βέβαια 15,99€ !
Kοστισε λιγο παραπανω αλλα ελπιζω να εγινε και μια γενικοτερη αναβαθμιση του συστηματος για το καλο μας!
Εν τω μεταξυ ειναι οντως εντελως αναποδο αυτο που εχουν κανει με το πανω-κατω, μπρος-πισω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
iPhone App Users Young And Wealthy, Android App Users Skew Olderειναι ξεκαθαρες οι προτιμήσεις των ωριμων ανθρωπων... φυγανε απο το παιδικο σταδιο
μη δινεις σημασια η συγκριση ποσοστων απο διαφορετικους πληθυσμους ειναι λαθος
-
-
τα μονα καλα που εχει μια super amoled αυτη τη στιγμη ειναι το τελειο μαυρο και το οτι δεν εχει bleeding
σε φωτεινοτητα , πιστοτητα χρωματων και γωνιες θεασης χανει πανηγυρικα
στο gs3 εγινε τεχνολογικο πισωγυρισμα σε σχεση με το 2 και το μονο που σωζει τη κατασταση ειναι το hd (και μαλλον η πυκνοτητα των pixel στις hd ειναι και ο λογος που εγινε το πισωγυρισμα)
εγω παντως ειμαι υπερ των ips με τα μεχρι τωρα δεδομενα, επιμενω ομως οτι η ενδιαφερουσα συγκριση θα ηταν με το Onex και οχι με το gs3 , το οποιο κερδιζει ουσιαστικα στο μεγεθος και το κανονικο hd
-
εγω δηλώνω απλως fan των oversaturated Samsung οθονων... Ναι ναι ξέρω, δεν ειναι πιστη χρωματική απόδοση... but who cares... looks better
-
κι εμενα μου αρεσουν τελικα, απλα θεωρω την αλλη τεχνολογια ανωτερη
δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα κατα τη χρηση
-
Η Οθόνη του S3 είναι καταπληκτική. Απλά το μέγεθος του κινητού είναι απαγορευτικό για την τσέπη μου (κυριολεκτικά).
-
ε τωρα απλα μου πας κοντρα
δεν ειναι καταπληκτικη
-
Οι super amoled είναι μακράν καλύτερες για μένα.
Ανοίγω πχ το angry birds. Ποιά είναι το φυσικά χρώματα;Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγω δηλώνω απλως fan των oversaturated Samsung οθονων... Ναι ναι ξέρω, δεν ειναι πιστη χρωματική απόδοση... but who cares... looks better+1 Τα πάντα φαίνονται καλύτερα.
-
Είναι καταπληκτική. Και μόνο το μέγεθος εντυπωσιάζει. Απλά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα το κουβαλάει!
Αν το είχα όμως στο cockpit του parapente ως GPS και Vario (θυμάστε για ένα σένσορα που έχουν κάποια android και είχα αναφέρει στο forum? ), δεν με χαλούσε κα-θό-λου.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οι super amoled είναι μακράν καλύτερες για μένα.
Ανοίγω πχ το angry birds. Ποιά είναι το φυσικά χρώματα;αυτά που έβλεπε ο σχεδιαστής που το έφτιαχνε
Κατά τα άλλα φυσικά και συμφωνώ πως σε κινητά είναι αστείο το ζήτημα πιστού πιστότερου, who cares.
Άντε για κανά tablet που χρησιμοποιούν φωτογράφοι για να κάνουν καμιά 'φορητή' παρουσίαση δουλειάς, ναι εκεί έχει νόημα.Αλλά για κινητά είνια λίγο υπερατού η φάση.
Το μόνο σημαντικό αξιόλογο της νέας οθόνης του iphone, είναι η πατέντα για να είναι λεπτότερη.
-
Ακόμα και οι φωτογράφοι δεν επιζητούν την πιστότητα στα χρώματα πάντα.
Δεν επεξεργάζονται συνεχώς με φοτοσόπια και λαιτρούμια για να κάνουν τα χρώματα πιο 'ζωντανα'; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι καταπληκτική. Και μόνο το μέγεθος εντυπωσιάζει. Απλά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα το κουβαλάει!Αν το είχα όμως στο cockpit του parapente ως GPS και Vario (θυμάστε για ένα σένσορα που έχουν κάποια android και είχα αναφέρει στο forum? ), δεν με χαλούσε κα-θό-λου.
κι εσυ για εδω εισαι , αλλα δεν το χεις καταλαβει ακομα
τι να τα κανεις τα πανακριβα παιχνδια τωρα με τη κριση ?
ιδια οθονη και αισθητηρα εχεις και με λιγοτερα λεφταΑκόμα και οι φωτογράφοι δεν επιζητούν την πιστότητα στα χρώματα πάντα.
Δεν επεξεργάζονται συνεχώς με φοτοσόπια και λαιτρούμια για να κάνουν τα χρώματα πιο 'ζωντανα';ναι αλλα πριν τα επεξεργαστουν καλο ειναι να δουν και το 'κανονικο' αρχειο οσο γινεται, αλλιως θα κανουν οτι να ναι υποθετω
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...