Θα συμφωνησω με ολους οσους παραπανω διαφωνουν μεταξυ τους!
(σαν το ανεκδοτο με τον Χοτζα).
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Δεν νομίζω ότι χαρίστηκε η Ferrari στην επιβλητική παρουσία του Alonso. Ο ίδιος την κέρδισε με τα αποτελέσματά του μέσα στην πίστα.
+1
Το να λεμε οτι ο Αλονσο χρειαζεται στατους Νο1 οδηγου απεναντι στον Μασα ειναι απλα αστειο.
Περι Santander: Αν δηλαδη ο Αλονσο πηδηξει τη γυναικα του Botin (γιατι ειναι και λιγο ξεσαλωμενος τελευταια) και τα σπασει με την τραπεζα, δεν θα οδηγει για μια απο τις 3-4 καλυτερες ομαδες;
Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Alonso τα έκανε όλα πουτ@ν@ στην McLaren γιατί δεν μπορούσε να κερδίσει τον Hamilton. Θέλει να είναι το απόλυτο νούμερο 1 στην εκάστοτε ομάδα του, και αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει στην McLaren. Η χρονιά του στην McLaren ήταν μακράν η χειρότερη της καριέρας του και για αυτό φταίει αποκλειστικά και μόνο αυτός. Αν ήταν στο μίσο της φετινής του απόδοσης, το 2007 θα έκανε υγειινό περίπατο.
Η Ferrari του ταιριάζει απόλυτα για αυτό και θα μείνει εκεί, οπου θα είναι το νούμερο ένα από την αρχή της χρονιάς ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Στη μέχρι τώρα καριέρα του είναι πολύ καλύτερος συνολικά και από τον Massa, και από τον Raikkonen και από τον Hamilton.
Σε τι ακριβώς διαφωνείτε δεν έχω καταλάβει.
+1
Οτι στη ΜακΛαρεν τα βρηκε μπαστουνια απεναντι σε εναν ρουκι που ετρεχε για πρωτη φορα στις μισες πιστες ειναι γεγονος. Μιλαω καθαρα αγωνιστικα (παικτικως, που θα λεγε και ο Αλεφας). Στα παρασκηνια και αυτος και η ομαδα και ο Χαμιλτον ηταν απαραδεκτοι, αλλα δεν το εξεταζω.
Ο Raikkonen το 2007 πήρε το πρωτάθλημα. Τι άλλο να έκανε;
+1
Ο Ραϊκονεν πηρε στη Φερραρι πρωταθλημα την πρωτη του χρονια. Δεν ξερω ποτε ειχε γινει τελευταια φορα αυτο. Το 2009 επισης ηταν παρα πολυ καλος με το καρο. Το 2008 ηταν βεβαια ανεξηγητα πισω απο το Μασα, αμεσως μετα τον τιτλο του.
Βοηθησε να παρουν 2 τιτλους κατασκευαστων.
Δεν ταιριαζε στη νοοτροπια της Φερραρι για οδηγο-ηγετη-εικονα της ομαδας, βρεθηκε και ο Ναντο (που ειναι κορυφη) ευκαιρος, εδιωξαν τον Κιμι και οχι τον υποτακτικο, συμφωνα με την τακτικη τους. Τα λογια με τα οποια μιλουν ακομα για αυτον ειναι υπερθετικα. Με τιποτα δεν τον λες αποτυχημενο στη θητεια του στη Φερραρι, δικαιολογω ομως και απο πλευρας εταιριας την κινηση να αρπαξουν τον Αλονσο (αν και δεν μου αρεσει που εδιωξαν τον Κιμι).