Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σαφώς και πληρώνεις: ακριβαίνουν τα διόδια επειδή δε βγαίνουν τα νούμερα και πληρώνουμε όλοι περισσότερους φόρους.
Και όταν φοροδιαφεύγω εγώ εσύ δεν πληρώνεις άμεσα κάτι αλλά δε σε λέω κομπλεξικό αν διαμαρτύρεσαι, επειδή ξέρεις ότι θα σου έρθει αργότερα το μπουγιουρντί...
Τέτοια κοντόφθαλμη αντιμετώπιση δικαιολογείται βέβαια λόγω του άμεσου συμφέροντος αλλά είναι χαρακτηριστική του 'δε βλέπω πέρα από τη μύτη μου' + 'εγώ να κάνω τη δουλειά μου και στα @@ μου οι άλλοι'
σαφώς κ το πρόβλημα το δημιουργουν αυτοί που πληρώνουν αδιαμαρτύρητα ότι παπαριά τους πουν χωρίς αντίρρηση για να νοιωσουν κ αυτοί ευρωπαιοι ρε παιδί μου. γλυκαίνεται ο μπομπολας κ ο κάθε μπομπολας κ βάζει τα κοροιδα να πληρωνουν 'ευρωπαικά' διοδια σε μια χάρα με βαλκανικους μισθους, για δρομους που θα γίνουν του αγίου... ανήμερα. τρώνε κ το κουτόχορτο που οι 'δε πληρώνω' είναι η αιτία που δεν ολοκληρώνονται τα έργα πράγμα που καταρρίπτεται από το πρώτο αρθρο που θα διαβάσει κάποιος (προφανώς όχι ο ελληνάς ευρωπαίος που κοιμαται με τα τσαρούχια)
τί λεμε τώρα... εδώ έχουν το θράσσος κ κανουν κ 'προγραμματισμένες' αυξήσεις διοδίων σε δρόμους που είναι εντελώς εκτός χρονοδιαγραμμάτων, σε μια κοινωνία που καταρρέει οικονομικά πάλι καλά που σήκωσαν κ μερικοί κεφάλι κ δεν έχουν γίνει κάποιες από αυτές τις αυξήσεις
πριν την κρίση, οι μαλάκες της αττικής οδού λέγανε πως δεν μπορούν να κατεβασουν τα διοδια, γιατί θα πήξει ο δρόμος. τώρα που οι μισθοί έχουν κατεβει 30%, η ανεργία έχει διπλασιασθεί κ ο δρόμος δεν έχει κίνηση? στα παπαρια τους, κάνε εσύ εσωτερική υποτίμηση στους μισθούς σου κ στο τί θα ταισεις το παιδί σου. αυτοί έχουν κ το θράσος να λένε πως θα μπορούσαν να έχουν ακριβύνει τα διοδια κ αλλο αλλά είναι καλοί κ δε το κάνουν, αλλά αναγκαστικά αυξησαν λόγω φπα. πλήρωσε περήφανε έλληνα κ πρόσεχε μη περάσει κανένας 'καροτσάκι' κ πέσει το σύστημα έξω
Καταρχήν δεν είπα να πληρώσεις αδιαμαρτύρητα. Αλλά όχι με τζάμπα μαγκιά. Αν δεν σου αρέσει το προϊόν τους ή το βρίσκεις πολύ ακριβό, δεν το αγοράζεις, όχι το αγοράζεις και δεν πληρώνεις. Ετσι δουλεύει η αγορά, ακόμα και στη γαμημένη ημι-καπιταλιστική οικονομία μας.
Με άλλα λόγια, πας από παράκαμψη ή εναλλακτική διαδρομή, όπως κάνω και γω στην Κορίνθου-Πατρών και στη Λεπτοκαρυά αν δε βιάζομαι (όμως πχ. στον Πυργετό θεωρώ ότι δεν αξίζει όλο αυτό το ταξίδι σε καρόδρομους πίσω από νταλίκες να χάσω 15 λεπτά και 10 χλμ/ώρα στη ΜΩΤ). Για το 90% των περιπτώσεων υπάρχουν μια χαρά εναλλακτικές και ειδικά για την ΑΟ υπάρχουν δεκάδες ανά περίπτωση και τώρα που έχει κόψει η κίνηση στους δρόμους γενικότερα, είναι και ρεαλιστικές από την άποψη του χρόνου. Και γω πχ. σπάνια πάω από ΑΟ.
Αυτά που λες παραπάνω περί μισών έργων δε βγάζουν νόημα. Να μην πληρώσεις στην Κορίνθου-Πατρών γιατί είναι μπουρδέλο το καταλαβαίνω (αν και δεν θα το έκανα, όπως σου είπα προτιμώ την παράκαμψη). Αλλά ποιά είναι η ηθική εξήγηση του να μην πληρώσεις σε ωραιότατους αυτοκινητόδρομους όπως ΠΑΘΕ πλην Μαλιακού-Τεμπών-Πλαταμώνα ή Εγνατία ή στη Γέφυρα ? Οτι τους έχουμε πληρώσει με τους φόρους μας ? Αυτούς που οι Ελληνες δεν πληρώνουν ως γνωστόν ή άλλους ? Ασε που τα μισά λεφτά είναι δάνεια ή από την ΕΕ άρα τι σκατά έχουμε πληρώσει ?
Οι δεμπληρώνω δεν είναι φυσικά η αιτία που δεν ολοκληρώνονται τα έργα, η αιτία είναι οι τράπεζες. Ομως οι εργολάβοι, αν δεν το έχεις καταλάβει, χρησιμοποιούν τους δεμπληρώνω σαν δικαιολογία, με άλλα λόγια σας χρησιμοποιούν εναντίον του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου. Αν δηλαδή οι εργολάβοι πετύχουν καλύτερη (για αυτούς) συμφωνία με το κράτος και τις τράπεζες, μάντεψε ποιός θα πληρώσει: εσύ και γω. Οχι μόνο ως διόδια αλλά και ως φόρους για ρήτρες, παρατάσεις, επεκτάσεις συμβάσεων, τοκοχρεωλύσια ή ακόμα και σε κρατικές εγγυήσεις σε δάνεια που αν σκάσουν, όπως όλοι μάθαμε πρόσφατα, πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε (ακους nintza ? ή θέλεις να στα επαναλάβω ?)
Αρα αγαπητέ τελικά με την τζάμπα μαγκιά σας το παιχνίδι των εργολάβων παίζετε, τους δίνετε δικαιολογία για να διαπραγματευτούν καλύτερους όρους σε βάρος του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου.
Και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του 'δεν πληρώνω αλλά περνάω' και του 'δεν πληρώνω αλλά πάω από παράκαμψη'. Και στις 2 περιπτώσεις ο εργολάβος χάνει έσοδα (και άρα, θα πει κάποιος, αυξάνονται διόδια και φόροι) αλλά στην πρώτη παίζεις το παιχνίδι του, παρότι παριστάνεις τον επαναστάτη, διότι σε χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης και διαπραγματευτικό όπλο.
Ειδικά για το καροτσάκι, μην κάνεις τον ανήξερο. Αν ένα σύστημα (οποιοδήποτε) είναι σχεδιασμένο και πληρώνεται για Χ 'παροχή' αλλά δέχεται Υ > Χ παροχή, τότε υποφέρει είτε η ποσότητα είτε η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και φυσικά ακριβαίνει το κόστος για όσους πληρώνουν το Χ. Αν δηλαδή σε ένα λεωφορείο μπαίνουν με ένα εισιτήριο δέκα επιβάτες, ο ενδέκατος θα μείνει απ΄έξω. Τι παραπάνω εξήγηση χρειάζεται αυτό ?