-
Και ο Στάλιν. Και ο Χίτλερ. Και ο Πολ Ποτ.
Δεν είναι δουλειά μου να σου πω με ποιον να είσαι. Είναι υποχρέωση της αστικής δημοκρατίας να αμυνθεί εναντίον σου όταν προσπαθείς να την υπονομεύσεις. Και η άνοδος της χρυσής αυγής οφείλεται ακριβώς στην ατολμία της να το κάνει.
Ελπίζω να μην είναι αργά.
-
Ειναι υποχρεωμενος να υπογραψει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και ο Στάλιν. Και ο Χίτλερ. Και ο Πολ Ποτ.Δεν είναι δουλειά μου να σου πω με ποιον να είσαι. Είναι υποχρέωση της αστικής δημοκρατίας να αμυνθεί εναντίον σου όταν προσπαθείς να την υπονομεύσεις. Και η άνοδος της χρυσής αυγής οφείλεται ακριβώς στην ατολμία της να το κάνει.
Ελπίζω να μην είναι αργά.
ο χιτλερ πηρε με αρκετα νομιμες διαδικασιες την εξουσια και φυσικα ειχε και τη στηριξη του λαου του να κανει οσα εκανε
-
Είναι υποχρέωση της αστικής δημοκρατίας να αμυνθεί εναντίον σου όταν προσπαθείς να την υπονομεύσεις.Η αστική δημοκρατία είναι ο φυσικός εχθρός κάθε κομμουνιστή. Οπότε δεν κομίζεις γλαύκας εις Αθήνας.
Είναι; Το δικαίωμα της παραιτήσεως δεν υπάρχει πια; Αλλιώς τα είχα μάθει στα χρόνια μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι; Το δικαίωμα της παραιτήσεως δεν υπάρχει πια; Αλλιώς τα είχα μάθει στα χρόνια μου.
εγω παντως με βαση τα οσα καταλαβαινα στη κοινωνικη και πολιτικη αγωγη (πρωτη γυμνασιου νομιζω) και το κοσμο γυρω μου , εγραψα σε ενα test οτι ο προεδρος της δημοκρατιας εχει ουσιαστικα διακοσμητικο ρολο (κατα λεξη) και μου εκοψε το θεμα η κατσικα
απο τοτε μου χει μεινει απωθημενο
-
Είναι υποχρέωση της αστικής δημοκρατίας να αμυνθεί εναντίον σου όταν προσπαθείς να την υπονομεύσεις.
Η αστική δημοκρατία είναι ο φυσικός εχθρός κάθε κομμουνιστή. Οπότε δεν κομίζεις γλαύκας εις Αθήνας.
Φιλε ,τα πολλα λογια ειναι φτωχεια,αλλωστε σε αυτην την χωρα δεν ειχαμε ποτε δημοκρατια,αρα τι συζηταμε.
-
Στο επόμενο γκάλοπ η ΧΑ χαλαρά στο 15 %
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:35
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στους δρόμους πέριξ της πλ.Ομονοίας καθώς τερματίζεται αυτήν την ώρα η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν περίπου 500-600 μουσουλμάνοι διαμαρτυρόμενοι κατά κινηματογραφικής ταινίας με θέμα τον προφήτη Μωάμεθ, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον μουσουλμανικό κόσμο.
Από τις 3 το μεσημέρι κοινότητες μουσουλμάνων από όλη την Αθήνα συγκεντρώθηκαν στην πλ. Ομονοίας φωνάζοντας συνθήματα και αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν από νωρίς αποκλείσει σειρά οδών πέριξ της πλατείας Ομονοίας, τους απέτρεψαν και ακολούθησαν μικρο-επεισόδια και ρίψη δακρυγόνων.
Περί τις 6:15
το απόγευμα, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση απώθησης των συγκεντρωθέντων, οι οποίοι σταδιακά απομακρύνθηκαν από την πλ.Ομονοίας.
Ομάδες μουσουλμάνων προχώρησαν σε καταστροφές περιπτέρων και προθηκών καταστημάτων, ενώ μικρο-επεισόδια σημειώθηκαν πέριξ της πλ.Ομονοίας μεταξύ διαδηλωτών και ανδρών της Αστυνομίας.
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι .
Σε μιά χώρα που ζεί από τον τουρισμό , ο κάθε κοπανατζής από την χώρα του , τάχα γιά πολιτικούς λόγους , στην ουσία γιατί είναι δειλοί , κάνει ότι γουστάρει .
Οι χεσμένοι από τον φόβο τους πολιτικοί , αντί να μαζέψουν και να απελάσουν άμεσα τους αρχηγούς , κάθονται σαν κότες .
Εμείς ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ αποικίες , δεν τους εκμεταλλευτήκαμε ποτέ , δεν ληστέψαμε τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους των χωρών τους , δεν στηρίξαμε ανελεύθερα καθεστώτα στις χώρες τους , δεν τους πολεμήσαμε , δεν τους υποδουλώσαμε .
Να πάνε εκεί που τους έκαναν αυτά .
Επειδή κάποιοι θα πούν ότι τους είχαμε εργάτες με φτηνά μεροκάματα , τα μεροκάματα ήταν ανάλογα της απόδοσης τους .
Οταν ήρθαν και συννενοούντο με νοήματα , πληρωνόντουσαν ανάλογα . Οταν έμειναν και έμαθαν την γλώσσα και την δουλειά έπαιρναν κανονικά λεφτά . -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο χιτλερ πηρε με αρκετα νομιμες διαδικασιες την εξουσια και φυσικα ειχε και τη στηριξη του λαου του να κανει οσα εκανεΕξαρτάται πως το εννοείς. Αν αντιλαμβάνεσαι ως νόμιμες διαδικασίες την κατάλυση του κοινοβουλίου μόλις πάρεις την εξουσία...
http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitl ... nistration
(θυμίζει τίποτα; )Η στήριξη του λαού αν δεν εκφράζεται μέσα από πλειοψηφία σε ελεύθερες εκλογές που διεξάγονται όχι αργότερα από τα διαστήματα που προβλέπονται από το σύνταγμα είναι πολύ σχετικό πράγμα. Ποιος Γερμανός θα τολμούσε να μην χειροκροτήσει τον ηγέτη όταν δίπλα του ξυλοκοπούσαν και σκότωναν ανθρώπους; Ποιος Έλληνας θα τολμάει να διαμαρτυρηθεί ανοιχτά εναντίον του Μιχαλολιάκου αν η συμμορία του Κασιδιάρη καταφέρει να πάρει την εξουσία και αρχίσει τις εκκαθαρίσεις χωρίς κανένα απολύτως φόβο συνεπειών;
Είναι υποχρέωση της αστικής δημοκρατίας να αμυνθεί εναντίον σου όταν προσπαθείς να την υπονομεύσεις.
Η αστική δημοκρατία είναι ο φυσικός εχθρός κάθε κομμουνιστή. Οπότε δεν κομίζεις γλαύκας εις Αθήνας.
Δεν κομίζω;
Ευτυχώς η αντισυστημική αριστερά δεν έχει την δυναμική να απειλήσει ευθέως την αστική δημοκρατία. Μόνο με ένοπλη βία θα καταφέρει ποτέ να καταλάβει την εξουσία.
Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι η στάση της αριστεράς είναι αυτή που φέρνει τον κόσμο όλο και πιο κοντά στην ακροδεξιά. Για να παραφράσω εκείνο το παλικάρι, η αριστερά θα πουλήσει στην ακροδεξιά το σχοινί με το οποίο θα την κρεμάσει. Το κακό είναι ότι την νύφη θα την πληρώσουν και όλοι οι υπόλοιποι.
-
Δεν κομίζω;Όχι.
Από εκεί και πέρα διαλέχτε στρατόπεδο.
-
Δεν κομίζω;
Όχι.
Από εκεί και πέρα διαλέχτε στρατόπεδο.
ομολογω οτι αναμεσα απο νοσταλγους του Χιτλερ και νοσταλγους του Σταλιν, η επιλογη ειναι δυσκολη
εγω λεω η αστικη δημοκρατια να τσακισει οποιον θελει να την καταλυσει.
-
Από εκεί και πέρα διαλέχτε στρατόπεδο.Τέτοια φάση δηλαδή;
ομολογω οτι αναμεσα απο νοσταλγους του Χιτλερ και νοσταλγους του Σταλιν, η επιλογη ειναι δυσκολη
εγω λεω η αστικη δημοκρατια να τσακισει οποιον θελει να την καταλυσει. -
Tι παίχτηκε? Ξεκινάει πόλεμος?
-
ο χιτλερ πηρε με αρκετα νομιμες διαδικασιες την εξουσια και φυσικα ειχε και τη στηριξη του λαου του να κανει οσα εκανε
Εξαρτάται πως το εννοείς. Αν αντιλαμβάνεσαι ως νόμιμες διαδικασίες την κατάλυση του κοινοβουλίου μόλις πάρεις την εξουσία...
http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitl ... nistration
(θυμίζει τίποτα; )Η στήριξη του λαού αν δεν εκφράζεται μέσα από πλειοψηφία σε ελεύθερες εκλογές που διεξάγονται όχι αργότερα από τα διαστήματα που προβλέπονται από το σύνταγμα είναι πολύ σχετικό πράγμα. Ποιος Γερμανός θα τολμούσε να μην χειροκροτήσει τον ηγέτη όταν δίπλα του ξυλοκοπούσαν και σκότωναν ανθρώπους; Ποιος Έλληνας θα τολμάει να διαμαρτυρηθεί ανοιχτά εναντίον του Μιχαλολιάκου αν η συμμορία του Κασιδιάρη καταφέρει να πάρει την εξουσία και αρχίσει τις εκκαθαρίσεις χωρίς κανένα απολύτως φόβο συνεπειών;
δεν ειπα οτι ηταν σωστες οι διαδικασιες , ειπα οτι ηταν νομιμες ή εστω νομιμοφανεις
ο Hindenburg ηταν αυτος που ενεδωσε σε πιεσεις και οχι εκβιασμους (γιατι του εκλαναν τα 3 και ο χιτλερ καθοταν κλαρινο μπροστα του) για να παρει ο Χιτλερ αυτη την εξουσια και ειχε καθε νομιμο δικαιωμα να του εκχωρησει τις εξουσιες που του εκχωρησε , πραγμα που εστω και διστακτικα εκανε
αυτες ηταν οι 'νομιμες' διαδικασιες τοτε οσο απαραδεκτα και να σου ακογονται εσενα σημερα..
δε βγηκε με 1000 τραμπουκους και πηρε την εξουσια με το ζορι, δεν ηταν σα τη δικη μας χουντα του 67 για παραδειγμα , ηταν αρκετα νομιμη -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Tι παίχτηκε? Ξεκινάει πόλεμος?για το ΚΚΕ δεν τελειωσε ποτε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για το ΚΚΕ δεν τελειωσε ποτε
-
Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
Λες μετά από αυτό να καταλάβουν μερικοί πόσο τραγικό fail είναι το να είσαι Έλληνας νεοναζι;
Απαραίτητη διευκρίνιση: το να είσαι γενικά ναζί ή σταλινικός είναι **εξίσου **tragic.Καλά, εδώ υπάρχουν νεοναζί ακόμα και ...στο Ισραήλ! Η είναι πραγματικά ανίκητη!
Εχει πολύ πλάκα η συζήτηση . Αριστεροί που στενοχωριούνται γιατί χάνουν το μονοπώλιο της βίας και των ξυλοδαρμών , άλλοι που μας λένε ότι ΧΑ , ΑΝΕΛ είναι λαικιστές και λένε στον κόσμο γιά την συνέχεια του πάρτι και ότι υπάρχει ο δρόμος της άνευ όρων υποταγής και της εξαθλίωσης και της απώλειας περιουσιών που δημιούργησαν εργασία γενεών και ο δρόμος του κκε .
Οχι κύριοι . Υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας , ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει με τον εξοστρακισμό όσων ήταν στο πάρτι , όσων μαζί τα φάγανε , όσων υπέγραψαν το Δουβλίνο κλπ .
Οταν οι ίδιες μούρες υπάρχουν ακόμα στην εξουσία τότε έχουμε θέμα .Αν είχατε μιά επιχείρηση και ο διευθυντής που είχατε βάλει αποδεικνυόταν λαμόγιο θα τον κρατάγατε στην ίδια θέση ?
Η ατιμωρησία πολιτικών και διεφθαρμένων ΔΥ , οδηγεί τους πολίτες στην ΧΑ .
Είναι πολλοί που θα την ψηφίσουν και περισσότεροι που το σκέφτονται και ο φετεινός χειμώνας θα δείξει τι θα γίνει .
Οσο περισσότεροι έχουν λιγότερα πλέον να χάσουν , θα ψάξουν απλά να τιμωρήσουν όσους τους φτώχυναν .Α, μάλιστα. Και ο ' δρόμος της αξιοπρέπειας' είναι η ΧΑ;
Το να ψηφίζεις/υποστηρίζεις ΧΑ ως άφθαρτο, αντισυστημικό κόμμα που ήρθε για να ξεβρωμίσει ο τόπος
είναι σαν να αφήνεις το παιδί σου για babysitting στον παιδεραστή της γειτονιάς, επειδή τάχα κόβει αποδείξεις!
Ναι απλά είναι κουραστικό σε ένα θέμα που διάφοροι κράζουν τους ακροδεξιούς κάθε τόσο να υπάρχουν υπενθυμίσεις 'ναι αλλά πες και για το Στάλιν' Νταξ ρε παιδιά, το ό,τι δεν το αναφέρει κάθε φορά κάποιος δε σημαίνει ότι δεν το εννοεί ούτε είναι υποχρεωμένος να γεμίζει τη δημοσίευσή του με 'αστερίσκους' ίσων αποστάσεων. Στο κάτω-κάτω ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα για κράξιμο των ακροαριστερών.
Εσύ βρε nass για να έχουμε καλό ερώτημα, πώς και δεν έχεις καταδικάσει ακόμα τις γενοκτονίες των Khmer Rouge στη Καμπότζη;
Αφεδυο ο Ελληνας νομιζει οτι μια συνεργασια μιας χωρας σαν την Ελλαδα με μια χωρα σαν τη Ρωσια θα μπορουσε ποτε να γινει επι ισοις οροις (μαλλον λογω ορθοδοξιας ή κατι τετοιο)
Πρώτα εκτελεί, και μετά βγαίνει παραπονούμενος.
Δηλαδή θα γράψει κανά βιβλίο μετά από χρόνια, λέγοντας ότι μαζί τα φάγαμε και σας τα έλεγα εγώ κλπ. -
Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
Τέτοια φάση δηλαδή;Βασικά ναι! Νιώθεις ότι είναι διαφορετικές οι συνθήκες;
Ζεις αλλού;
ο Hindenburg ηταν αυτος που ενεδωσε σε πιεσεις και οχι εκβιασμους (γιατι του εκλαναν τα 3 και ο χιτλερ καθοταν κλαρινο μπροστα του) για να παρει ο Χιτλερ αυτη την εξουσια και ειχε καθε νομιμο δικαιωμα να του εκχωρησει τις εξουσιες που του εκχωρησε , πραγμα που εστω και διστακτικα εκανε
Πολύ σωστά! >για το ΚΚΕ δεν τελειωσε ποτε
'Οταν θα σου δίνοουν 300 γρόσια θα αρχίσει και για σένα καλέ μου κεφαλαιοκράτη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πρώτα εκτελεί, και μετά βγαίνει παραπονούμενος.Κορυφαίο τρόλλινγκ!
-
Το πρόβλημά μας πάντως δεν είναι η αστική δημοκρατία.
-
Πολύ σωστά! >για το ΚΚΕ δεν τελειωσε ποτε'Οταν θα σου δίνοουν 300 γρόσια θα αρχίσει και για σένα καλέ μου κεφαλαιοκράτη.
quote για να το βλεπει ο ΧΛ που σημερα ανακαλυψε τι ρολο βαραει το ΚΚΕ
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]