-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Το ότι είναι εθνικό-σοσιαλιστικό κίνημα δεν βλέπω να σε απασχολεί.
Όχι, ελάχιστους ενοχλεί.
Αν υπήρχε άλλη εναλλακτική θα έφευγαν οι ψηφοφόροι από την ΧΑ.
Τώρα που θα κρατήσει πολύ σκληρή γραμμή η ΝΔ απέναντι στους λαθρομετανάστες (και τους κομμουνιστές που τους υποστηρίζουν) θα περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την ΧΑ.
Ήδη στη Θεσσαλονίκη μπαίνει η αστυνομία σε εγκαταλελειμμένα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια από αναρχοκομμουνιστές και τα απελευθερώνουν.
Αυτά δεν θα γινόντουσαν αν δεν πίεζε πολιτικά η ΧΑ την ΝΔ να δράσει.Εδω παιζουν δυο περιπτωσεις.
1ον.Η Ν.Δ και ο Σαμαρας κανουν κινησεις εντυπωσιασμου για να παρουν ψηφους απτην Χ.Α αρα μιλαμε για βρωμικα πολιτικα κολπα.
2ον.Η ΝΔ βρισκει πατημα στην ανοδο της Χ.Α ωστε να μπορει να παταξει κατα καποιον τροπο την εγκληματικοητα και την εισροη λαθρομεταναστων χωρις να υπαρχουν σημαντικες αντιδρασεςι απτα αλλοδαπα κομματα βλ Συριζα-ΚΚΕ.
Εγω προσωπικα πιστευω οτι κανει και τα δυο μαζι. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπον ξυπνηστε και συ και οι αλλοι και αφηστε τις σαχλαμαρες περι ναζισμου και φασισμου και τις εξυπναδουλες γιατι καποια στιγμη θα ξυπνησετε και θα δειτε ενα καλαζνικοφ (αν το δειτε) και εαν μεινετε ζωντανοι ,θα αλλαξετε ριζικα αποψεις εως και ολοκληρος ο τροπος ζωης σας θα αλλαξει.
Η ανοδος της Χ.Α ωφειλεται καθαρα στο γεγονος οτι σαυτην την χωρα δεν υπαρχει δημοκρατια,δεν υπαρχει αξιοκρατια,ισονομια,υπαρχει ανομια και εκληματικοτητα.
Ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε εγκληματικοτητα,αυτο βεβαια δεν σας αγγιζει.
Αν ειμασταν σοβαρο κρατος ,δεν θα υπηρχε λογος να ψηφηζει ο κοσμος Χ.ΑΡε πουλάκι μου, σου δείχνουμε ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε αρνήθηκε το Ναζιστικό παρελθόν και ούτε και το Ναζιστικό παρόν της. Στο τραγουδάει ο άλλος στα μούτρα
Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…και εσύ μας λες να αφήσουμε τις σαχλαμάρες περί φασισμού και ναζισμού; Τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι έχεις να κάνεις με ένα ναζιστικό κόμμα;
Εκτός και αν αυτό που προσπαθείς να μας πεις είναι ότι δεν τρέχει και τίποτα που είναι ναζιστικό κόμμα, γιατί μια χαρά τα λέει και ο Εβραίοι φταίνε για όλα.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ,ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
-
Λες βλακείες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Το ότι είναι εθνικό-σοσιαλιστικό κίνημα δεν βλέπω να σε απασχολεί.
Όχι, ελάχιστους ενοχλεί.
Αν υπήρχε άλλη εναλλακτική θα έφευγαν οι ψηφοφόροι από την ΧΑ.
Τώρα που θα κρατήσει πολύ σκληρή γραμμή η ΝΔ απέναντι στους λαθρομετανάστες (και τους κομμουνιστές που τους υποστηρίζουν) θα περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την ΧΑ.
Ήδη στη Θεσσαλονίκη μπαίνει η αστυνομία σε εγκαταλελειμμένα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια από αναρχοκομμουνιστές και τα απελευθερώνουν.
Αυτά δεν θα γινόντουσαν αν δεν πίεζε πολιτικά η ΧΑ την ΝΔ να δράσει.Τα έχεις μπερδέψει λίγο αγαπητέ φίλε. Οι κομμουνιστές ποτές δεν υποστήριξαν την ανομία! Υποστηρίζουν την ανατροπή του πολιτεύματος!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λες βλακείες. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λες βλακείες.Άντε ρε! Σοβαρά;
-
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Σου προσβάλουν το ελληναράδικο αίσθημα;
Εγώ πάντως το βρίσκω τόσο γελοίο, όσο όταν ένας Ελ περνάει μπροστά από εκκλησία και κάνει το σταυρό του. Απίστευτο γέλιο και στις δύο περιπτώσεις!
-
Για ποσο ακομα θα κανετε διαλογο με τον ιταλακια ρε παιδια, ΕΛΕΟC
-
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ,ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
Αν μου έλεγες 99% των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ναι αυτό εύκολα το πιστεύω. Πες μου όμως, ειλικρινά, τώρα που εξωτερίκευσες τα πραγματικά σου αισθήματα δεν νιώθεις καλύτερα;
Τι προτείνεις λοιπόν να κάνουμε με αυτούς τους σιχαμένους τους Εβραίους; (Πρέπει να βρούμε κάτι αποτελεσματικό όμως γιατί την προηγούμενη φορά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά ).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σου προσβάλουν το ελληναράδικο αίσθημα;
Εγώ πάντως το βρίσκω τόσο γελοίο, όσο όταν ένας Ελ περνάει μπροστά από εκκλησία και κάνει το σταυρό του. Απίστευτο γέλιο και στις δύο περιπτώσεις!
Και αυτο γελοιο το βρισκεις;
Youtube Video -
Λοιπον ξυπνηστε και συ και οι αλλοι και αφηστε τις σαχλαμαρες περι ναζισμου και φασισμου και τις εξυπναδουλες γιατι καποια στιγμη θα ξυπνησετε και θα δειτε ενα καλαζνικοφ (αν το δειτε) και εαν μεινετε ζωντανοι ,θα αλλαξετε ριζικα αποψεις εως και ολοκληρος ο τροπος ζωης σας θα αλλαξει.
Η ανοδος της Χ.Α ωφειλεται καθαρα στο γεγονος οτι σαυτην την χωρα δεν υπαρχει δημοκρατια,δεν υπαρχει αξιοκρατια,ισονομια,υπαρχει ανομια και εκληματικοτητα.
Ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε εγκληματικοτητα,αυτο βεβαια δεν σας αγγιζει.
Αν ειμασταν σοβαρο κρατος ,δεν θα υπηρχε λογος να ψηφηζει ο κοσμος Χ.ΑΡε πουλάκι μου, σου δείχνουμε ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε αρνήθηκε το Ναζιστικό παρελθόν και ούτε και το Ναζιστικό παρόν της. Στο τραγουδάει ο άλλος στα μούτρα
Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…και εσύ μας λες να αφήσουμε τις σαχλαμάρες περί φασισμού και ναζισμού; Τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι έχεις να κάνεις με ένα ναζιστικό κόμμα;
Εκτός και αν αυτό που προσπαθείς να μας πεις είναι ότι δεν τρέχει και τίποτα που είναι ναζιστικό κόμμα, γιατί μια χαρά τα λέει και ο Εβραίοι φταίνε για όλα.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Δεν έχεις δει ντόπιους ιθαγενείς να κάνουν φασαρίες; Η θρησκεία ή το χρώμα τους σε πειράζει; Εμένα προσωπικά με ενοχλεί ΟΠΟΙΟΣ και αν παρανομεί (κατά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας).
-
Με φοντο την ελληνικη σημαια .
ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Youtube Video -
εδω εχουμε εβραιοεκκλησιες.γιατι δε παει η ΧΑ να τις καψει αφου ειναι των εβραιων?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εδω εχουμε εβραιοεκκλησιες.γιατι δε παει η ΧΑ να τις καψει αφου ειναι των εβραιων?Κάνεις κι εσύ κάτι ερωτήσεις τώρα...
Το ότι επί 400 χρόνια οι χριστιανοί έκαναν τον σταυρό τους κάτω από την σημαία της Αυτοκρατορίας αλλά οι κατακτητές δεν τους σκότωναν δεν τον πειράζει τον Χρηστάρα τον Μουσουλμανοφάγο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχεις δει ντόπιους ιθαγενείς να κάνουν φασαρίες; Η θρησκεία ή το χρώμα τους σε πειράζει; Εμένα προσωπικά με ενοχλεί ΟΠΟΙΟΣ και αν παρανομεί (κατά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας).Εμένα πάλι με ενοχλεί πολύ περισσότερο αυτός που είναι προετοιμασμένος να χύσει το αίμα του και κυρίως το αίμα των άλλων για την κοσμοθεωρία του ή για την Θρησκεία του.
Και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους φανατικούς μουσουλμάνους, ΚΑΙ τους χρυσαυγίτες, και τα μέλη της 17Ν και τους Πυρήνες της Φωτιάς και όλα τα ακραία στοιχεία που συνυπάρχουν σε αυτή τη χώρα.
Με φοντο την ελληνικη σημαια .
ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Youtube VideoΑπαγορεύεται πουθενά από το σύνταγμα να υπάρχουν και Έλληνες μουσουλμάνοι; Είχα μείνει με την εντύπωση ότι έχουμε ανεξιθρησκία.
Ούτως ή άλλως, αν τους είχε επιτραπεί η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα (το οποίο έχει μπλοκαριστεί από την εκκλησία) δεν θα ήταν διασκορπισμένοι σε 50 σημεία για να προσευχηθούν.
-
Σιγα που θα τους φτιαξουμε και τεμενο.Στα τσακιδια να πανε ,μονοι τους ηρθαν,δεν τους καλεσαμε.
-
Υπάρχουν και μουσουλμάνοι Έλληνες.
-
Εγώ που είμαι Εβραίος μπορώ να μείνω, ή πρέπει να φύγω και εγώ;
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]