-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όντως ζόρικη η 12η. Αν και προσωπικά θεωρώ την 22 και την 25 τις δυσκολότερες ΕΜΑ.25 ΕΜΑ
Ήταν διοικητής ο πατέρας μου, αργότερα ήταν κ διοικητής της Ταξιαρχίας...
Πετροχώρι... 17 χρόνια σύνολο, από Ανθυπολοχαγός ως Υποστράτηγος...
εκεί έμαθα να κάνω ποδήλατο τις Κυριακές που πήγαινε στο γραφείο του στην 25 ΕΜΑ Ακόμη το θυμάμαι...
Πετροχώρι... εκεί πήγα κ εγώ αργότερα ιατρός...Οι παλαιότεροι μου μιλούσαν ακόμη για αυτόν... ένας μάλιστα με ρώτησε αν ήξερα το προσωνύμιό του...
το ήξερα φυσικά... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Όντως ζόρικη η 12η. Αν και προσωπικά θεωρώ την 22 και την 25 τις δυσκολότερες ΕΜΑ.
25 ΕΜΑ
εκεί έμαθα να κάνω ποδήλατο τις Κυριακές που πήγαινε στο γραφείο του στην 25 ΕΜΑ Ακόμη το θυμάμαι...
Πετροχώρι... εκεί πήγα κ εγώ αργότερα ιατρός...Οι παλαιότεροι μου μιλούσαν ακόμη για αυτόν... ένας μάλιστα με ρώτησε αν ήξερα το προσωνύμιό του...
το ήξερα φυσικά... -
Όντως ζόρικη η 12η. Αν και προσωπικά θεωρώ την 22 και την 25 τις δυσκολότερες ΕΜΑ.
25 ΕΜΑ
το ήξερα φυσικά...Ποδήλατο, στρατόπεδο, Κυριακές.....κάτι μου θυμίζει όλο αυτό
Μην μου πεις ότι έδιναν και σε σένα τσόντες οι φαντάροι σε δισκέτες 1.44?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
1.44Το διαμέτρημα αυτό έχει καταργηθεί!
-
1.44
Το διαμέτρημα αυτό έχει καταργηθεί!
Το 1ο πάντα είχε απόθεμα...για τον χ386 με την έγχρωμη οθόνη
-
τότε υπήρχαν ατάρι, όχι η/υ!
-
τότε υπήρχαν ατάρι, όχι η/υ!α μιλάς για 80's εσύ
Άσχετο...έμαθα επιτέλους τι σημαίνει αυτό το 'Κάμια' στην ονομασία της Ταξ. που υπηρέτησα
δεν θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι είναι βουνό-ύψωμα στην Κορυτσάμε σήμα το Μ113 παρακαλώ
-
Νοσταλγια κυριοι, σαν χθες (21-9-11) ημουν στην τελευταια εξοδο απο το ΚΕΤΘ και σαν σημερα εφευγα μεταθεση για Ορεστιαδα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ποιός..?
Για όσους η θητεία είναι 'χάσιμο χρόνου, χωρίς ουσιαστική εκπαίδευση, που δεν μαθαίνεις τίποτα και είναι μόνο σκοπιά και αγγαρεία και μπαίνουν αδύνατοι και βγαίνουν μέσα στη χοληστερίνη και......, και........., και.........' υπάρχει πάντα η επιλογή......Για κοπιάστε....!
Είναι προσεγμένο και καλογυρισμένο βιντεάκι...!
Στο 14:58 λίγο ήθελε για να γίνει....
Καλά κι εμείς που είχαμε αντίθετη άποψη 15kg βαρύτεροι απολυθήκαμε....με αύξηση επιδόσεων +3χλμ στο τρέξιμο (από 1) και +30 κάμψεις βέβαια αλλά η χοληστερίνη μάλλον προς τα πάνω πήγε
εγω γατακια απολυθηκα ελαφρυτερος
αλλα ευτυχως τα ξαναπηρα ΟΛΑ!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νοσταλγια κυριοι, σαν χθες (21-9-11) ημουν στην τελευταια εξοδο απο το ΚΕΤΘ και σαν σημερα εφευγα μεταθεση για Ορεστιαδα.μήπως θέλεις να πας εσύ για μένα ?
-
καλο κουραγιο vengas
σου χει ερθει κανα χαρτι?
-
Dimik σήμα για σένα: 31 Μ/Κ ΤΑΞ. ΠΖ. 12η Μ/Κ Μ. ΠΖ. Επαλήθευσε το αληθές. Έτοιμος.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλο κουραγιο vengasσου χει ερθει κανα χαρτι?
για Νοέμβριο είμαι , όχι ακόμη
-
θα πηξεις
-
μου έχει πει ο Thomas_C200K
-_- -
ο θωμας εκανε διακοπες, εσυ θα πηξεις
για στρατο ξηρας εισαι?
θα φας ολο το χειμωνα γερα παντως... και θα εισαι και πουστονεο
σε βλεπω 4-6 γερμανικο και πρωτοχρονια στη σκοπιαευχησου να πας σε κανα νησι νοτια , αν δεν εισαι του κρυου
-
Dimik σήμα για σένα: 31 Μ/Κ ΤΑΞ. ΠΖ. 12η Μ/Κ Μ. ΠΖ. Επαλήθευσε το αληθές. Έτοιμος.dimik προς Δία,σήματα σου δυνατά, καθαρά, επιβεβαιώνω το αληθές, έτοιμος.
το χω ή τα ξέχασα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο θωμας εκανε διακοπες, εσυ θα πηξειςγια στρατο ξηρας εισαι?
θα φας ολο το χειμωνα γερα παντως... και θα εισαι και πουστονεο
σε βλεπω 4-6 γερμανικοευχησου να πας σε κανα νησι νοτια , αν δεν εισαι του κρυου
Είμαι του κρύου
και παίζω 3-4 ώρες την ημέρα Battlefield σε πίστες με χιόνι να εγκλιματιστώ
το 4-6 δε με πειράζει , θα πάω να πάρω ένα playstation portable/Sony PSP
όταν σε βάζουν αγγαρείες, σε αφήνουν τουλάχιστον να έχεις κανένα mp3 player?χτες πληροφορήθηκα από φίλο ότι δεν κάνουν πραγματική εκπαίδευση στα τανκ...
Είναι λέει παλιά, βγαίνουν έξω όταν είναι να ρίξουν
Επίσης ξενέρωσα όταν έμαθα ότι δίνουν το σαράβαλο το G3.....ούτε ένα ΑΝ-94 -
ΑΝΕΤΑ ξαναπαω στην κατασκηνωση που λεγεται ΕΣ και ειδικα Ορεστιαδα . Θα πηξεις νεοοοουδι , κανονισε να εισαι μαυροσκουφης, αλλιως κρυψου
Καλα μην νομιζεις οτι θα βλεπεις τα αρματα απο μεσα, απ'εξω ποιο πολυ -
τι, δε θα τα driftάρουμε λίγο?
Περί Θητείας [#3]