-
Τελευταίο στάδιο στρωσίματος των τακακιών EBC Yellowstuff σύμφωνα με τις οδηγίες της EBC (http://www.ebcbrakes.com/typicalq&a.shtml). Δείτε το βίντεο σε 1080p και 3D με φυσικό ήχο:
-
Από Κλειτορία προς Καλάβρυτα μέχρι τη διασταύρωση του Χιονοδρομικού Κέντρου και πάλι πίσω (με φυσικό ήχο από την GOPRO HD HERO2). Στο 7:55 γίνεται το στρώσιμο των τακακιών Yellowstuff με απότομα φρεναρίσματα.
Δείτε το βίντεο σε 1080p ή 3D:
-
Εισαι στην έδρα μου ρε
Εκει καποια στιγμη προ 5ετιας μια Laguna τρομαζε κοσμο (ο πατερας μου όχι εγω )
Πφφ τι θυμηθηκα τώρα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εισαι στην έδρα μου ρε
Πφφ τι θυμηθηκα τώραΩραίος δρόμος για οδήγηση. Νομίζω από τις διαδρομές που αξίζει να δει κανείς...
-
Γενικα οι διαδρομες της γυρω περιοχής ειναι εξαιρετικες
-
Τρομαξα πρωι πρωι και νομιζα πως θα δω την περιφορα του επιταφιου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τρομαξα πρωι πρωι και νομιζα πως θα δω την περιφορα του επιταφιουΕμεις τουλαχιστον την κανουμε σε ασφαλτο κι όχι σε κωλοχωματοδρομους
-
Τρομαξα πρωι πρωι και νομιζα πως θα δω την περιφορα του επιταφιου
Εμεις τουλαχιστον την κανουμε σε ασφαλτο κι όχι σε στροφοδιαδρομες στην Αγρινιου-Καπενησιου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
....Αγρινιου-Καπενησιουτο οποίο παραμένει μια καταγεγραμμένη διαδρομή που περιμένει καρτερικά να την ψηφιοποιήσω...
-
Πφφ τι θυμηθηκα τώρατην είχα μασκαρέψει ?
-
βολτίτσα με φίλους σε αγαπημένη διαδρομή. σέρρες βρόντου νευροκόπι. η κάμερα είναι σε μεταγενέστερο δηλαδή το τρέχον 1.6 σπόρτ . με ημισλικ μπροστά και φθαρμένα σχετικά πολιτικα. ακολουθούσε ικανα .
-
Jimclark.
Στο 4.15 ομολογώ ότι αγχώθηκα λίγο με το παντιλικάκι και κρίνοντας και από τους υαλοκαθαριστήρες ζορίστηκε κάπως ο οδηγός του 1.6... είναι τόσο ανάποδη αυτή η στροφή;
Η διαδρομή όμορφη αλλά με μπόλικους κρατήρες (στο τρίλεπτο ) + μπόνους το τρακτέρ στο τέλος.
-
-
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Τι ζητάει ο οδηγός από μια ονειρεμένη διαδρομή;Άριστη άσφαλτο. τσεκ
Ασφάλεια σήμανση. τσεκ
Μηδαμινή κίνηση. τσεκ
Απουσία λακούβας. τσεκ. Ούτε το παραμικρό bump στο δρόμο.
Όμορφο σκηνικό. τσεκ.
Ποικιλίες στροφών. τσεκ ....
..... ακολουθούμενος από ευθείες με φλατ ανοιχτές καμπές. τσεκ.
Κοντά στο σπίτι του. Όχι τσεκ (είπαμε, μετά είναι προσωπική πίστα)Δοτσικό Επταχώρι το λοιπόν και έχω μεγάλη ισοπαλία στο βιβλίο μου με {την κατάληξη του {20}, Διασταύρωση Κατάρας με αυχένα Σαλτούρας στο δρόμο Μετσόβου Μηλιάς} για το ποια ειναι η πιο απογειωτική διαδρομή. Και αυτή κρατάει 16 χμ. Όχι 6...
16 χμ, 9μιση λεπτά χορταστικού γκαζώματος, 115χμ/ω μέση ωριαία (με τρομάζει μονο που το σκέφτομαι και είναι μονο η δεύτερή μου φορά που περνάω από το σημείο), 19.6 λτ/100χμ. Υπέρ-ασφαλώς και σε τοπίο που κόβει... καλύτερα που χαρίζει ανάσες.
Σόρρυ που το σκοτείνιασα λίγο σε 2 σημεία...
-
-
Ωραίος δρόμος
-
Πάρ'τε και μια ιδέα από κάτι πιο 'προσγειωμένο σε δύναμη', όχι οτι τα 150 είναι στρατοσφαιρικά ξερω γω.
Απόδειξη του ότι μπορείς να κινηθείς σβέλτα και με λιγόοοοτερα άλογα.
(έχω κάποια σχόλια μέσα περί αίτησης προσπεράσματος, διαβάσματος βιβλίων κατά την επιτάχυνση, αφιερώματα στον βενσε κτλ κτλ)
-
απίθανος!
-
και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα σχολιατεί, ΝΑΙ ήταν ακίνητο το αυτοκίνητο όταν τραβήχτηκαν... Αυτή είναι η μαλακία όταν δεν έχεις GO PRO...
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!