-
Του χρόνου θα σου αρέσουν και τα casual (κρίνοντας απ' το ότι πέρσυ δεν ήθελες να ακούς για mobile games, καιρός σου είναι να πιάσεις καμιά δουλειά και να μην έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο κλπ )
Φαντάζομαι έχει να κάνει και με τι ΑΑΑ παιχνίδια προτιμάει κανείς και σε non-mobile.
Από αυτά που λες ας πούμε, δεν έχω αγγίξει κανένα.
Adventures από την άλλη γαμάνε σε touch και mobile. Σε tablet δεΨάξου όμως και με casual, γενικά υπάρχουν μερικά πολύ ευχάριστα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και οταν οι πωλησεις παιχνιδιων της R* πχ παιζουν στα 500.000-1 mil για το gta 3 και 100-500Κ για το max payne , περιμενω σιγουρα να φερουν κι αλλαΞέρεις ποιο είναι το πρόβλημα
Αυτά τα νούμερα είναι πολύ μικρά για big publishers. Τόσα παίζει να ξοδεύουν για διαφήμιση και μόνο.
Σαφώς και θα βγάζουν νέα παιχνίδια, αλλά περισσότερο για λόγους παρουσίας. -
εχω καποιες αρχες σαν ανθρωπος και το να παιχνιδιζω αποτελει το βασικο μου χομπι (το εχει αποδεχτει κανονικα η συντροφος) , οποτε μη γελιεσαι οτι θα φτασω μεχρι τα casual
η αληθεια ειναι οτι κυριως λογω στρατου ασχοληθηκα με το σπορ, πλεον δε το παρακολουθω τοσο και δυσκολα θα μπορουσα να ασχοληθω πολυ με αυτο
δηλαδη πολυ σπανια θα κατσω να παιξω απο τη στιγμη που υπαρχει το pcσε οτι αφορα τη δουλεια τωρα, βλεποντας απο τους φιλους μου που εχουμε αναλογες συνηθειες (αλλα και αλλους μεγαλυτερους ανθρωπους που αγαπουν το gaming και το συνεχιζουν ενω εχουν οικογενειες και υποχρεωσεις ) , το gaming θα μειωθει δραματικα και θα περιοριστει (αυτος ο υπερπολυτιμος πλεον χρονος ) αποκλειστικα σε pc gaming
το να παιζω δηλαδη κανα τετοιο παιχνιδι σε κανα λεωφορειο δε το πιανω καν
ολοι βρισκουν καποια ωρα για τα χομπι τους , ετσι θα βρισκω και εγω , οποτε απο τη στιγμη που θα ειναι περιορισμενος δε θα αναλωνεται σε βλακειες , αλλα μονο σε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τιτλους
ΥΓ τα adventures παντως οντως βολευονται πολυ απο το touch , εχω παιξει και μερικα τετοια αν και δεν ειμαι πολυ φιλος του ειδους
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
και οταν οι πωλησεις παιχνιδιων της R* πχ παιζουν στα 500.000-1 mil για το gta 3 και 100-500Κ για το max payne , περιμενω σιγουρα να φερουν κι αλλα
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα
Αυτά τα νούμερα είναι πολύ μικρά για big publishers. Τόσα παίζει να ξοδεύουν για διαφήμιση και μόνο.
Σαφώς και θα βγάζουν νέα παιχνίδια, αλλά περισσότερο για λόγους παρουσίας.αυτοι ομως ειναι τιτλοι που βγηκαν πριν απο 300 χρονια , εχουν βγαλει τα λεφτα τους και απλα εγινε το port
επισης η διαφημιση τους ειναι μηδενικη.. απλα τα κοιτας στο market , ή ενημερωνεσαι απο τα σχετικα site
δεν πεφτει η διαφημιση νεων τιτλωνπχ το max payne τελειως κατα τυχη το ειδα , δεν ηταν καν στη κεντρικη 'gaming' σελιδα του playstore , ηταν απλα σχετικα ψηλα στα 'top paid'
οταν η ιδια εταιρεια κυκλοφορησει το gta 5 στο pc , θα το βλεπω και στον υπνο μου
(gamespot/ign/ακομα και κανα insomnia θα το εχουν φατσα φορα στις σελιδες τους)δε φανταζομαι βεβαια οτι το port ειναι κατι φθηνο, αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να φτιαξουν τιτλους τετοιου βεληνεκους απο την αρχη
τα νουμερα απλα ειναι καλα για τα δεδομενα του android και της φιλοσοφιας των χρηστων του
και για να συνεχιζουν μαλλον καποιο κερδος θα υπαρχεισιγουρα εχουν ενα πιο μακροπροθεσμο σχεδιο, ομως εμενα ακομα και οι παλιοι καλοι τιτλοι με 3-4 ευρω μου ειναι αρκετοι
δε θα περιμενα ποτε να αλλαξει ο κοσμος του gaming απο καποιο πρωτοποριακο τιτλο στα φορητα και ευτυχως οι μεγαλοι publishers εχουν καποια ποιοτητα στα παιχνιδια τους, η οποια δεν υπαρχει σε μικροτερες εταιρειεςγια αυτο το λογο δε βλεπουμε και πολλους νεους τιτλους απο αυτους ( αλλα αυτοι που βγαινουν κυριως οι παλιοι ειναι ποιοτικοτατοι για τα δεδομενα της πλατφορμας ) και οχι τις συνηθεις βλακειες
ΥΓ παντως για να προσθεσω και ενα επιπλεον σχολιο σχετικα με το casual gaming και τον ελευθερο χρονο..
θα πιασω ενα παραδειγμα που αφορα πολλους περισσοτερους απο αυτους που παιζουν..
τις ταινιες που ειναι χομπι για ενα τεραστιο μερος του πληθυσμουπολλοι εχουν δεν εχουν χρονο , εχουν ενα επιπεδο ως προς τις ταινιες που θα δουν
ειδικα αυτοι που δουλευουν πολυ δε θα δουν ο,τι μαλακια βγαινει αλλα μονο ταινιες που ξερουν οτι θα ειναι καλες
οποτε αν σου μεινει μια παρασκευη βραδυ να δεις κατι , δε θα τη χαραμισεις βλεποντας μια low budget ταινια της κακιας ωρας (οχι οτι δε θα μπορει και μια τετοια να ειναι καλη), αλλα συνηθως μια επιτυχια για την οποια εχεις ακουσει καλα σχολιααν παρεις λοιπον και αυτους που παρολο που μεγαλωνουν συνεχιζουν να παιζουν και δεν εξαντλουν την 'ανωριμοτητα' τους στο να πανε με το ζορι τη κοπελα τους να δει dark knight ( εδω ) , ισχυουν τα ιδια πραγματα
μονο καλοι τιτλοι χωρις πολλη κουβενταγια μενα παντως ενα καλο παιχνιδι ειναι πολυ πιο ευχαριστη εμπειρια απο μια καλη ταινια
ειναι θεμα γουστου.. σε αλλους αρεσει να σκοτωνουν ζωα και σε αλλους να φωναζουν συνθηματα στα γηπεδα και να βλεπουν ιδρωμενους και γυμνασμενους αντρες να τρεχουν πανω κατω (totally gay , ποτε δε το καταλαβα )
εμενα μου αρεσει να 'παιζω ουφο' και το ενδιαφερον μου για τη τεχνολογια περιστρεφεται σε τεραστιο βαθμο γυρω απο αυτο -
καλά. Δεν θα (ξανα)τσακωθώ μαζί σου
Για το ΥΓ: ΟΚ επίσης, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
-
διαλογο κανουμε , ποιος τσακωνεται? αμαν πια ολοι οι παρεξηγησιαρηδες μαζεμενοι
ανομοια πραγματα συγκρινω (φυσικα και αυτο κανω) , απλα για μια μεγαλη ομαδα ανθρωπων ειναι ομοια
εδω μεσα για παραδειγμα παρε εμενα και τον angel
και τα επομενα 10 χρονια αν συνεχισουμε να γραφουμε εδω , αυτο το θεμα θα το τιμουμε δεοντως
δεν ειναι απλα κατι που κανουμε για να σκοτωσουμε την ωρα μας, ειναι κατι που θελουμε να κανουμε και ψαχνουμε να βρουμε χρονο για αυτο
Άμα κάνω και κανα παιδί θα περιμένω πώς και πώς να μεγαλώσει λίγο να βρίσκω δικαιολογία να παίζουμε παρέα για να μη τρωω παντόφλα
-
Ανόμοια γιατί έχουν τελείως διαφορετικές απαιτήσεις χρόνου και 'συμμετοχικότητας'. Ίσως κρίνω και από τα παιχνίδια που έπαιζα εγώ, που το να αφιερώσεις 2-3 ώρες 'σήμερα', και μετά πάλι μετά από μερικές μέρες δεν είχε νόημα. Όταν ο 'ενεργός' ελεύθερος χρόνος σου είναι 2-3 ώρες τη μέρα, το να τον περνάς μόνος σου έχει καταστρεπτικές συνέπειες
Νταξ για κανά FPS φάση, ναι. Τέτοια γίνεται.Το να τσακωθούμε πήγαινε στο πρώτο κομμάτι (όχι το ΥΓ δλδ), γιατί έχεις αυτή την τάση να μην θες να ακούσεις βασισμένος στην γενικότερη αίσθησή σου.
-
Θέλει κουβέντα το θέμα.. εγώ πιστεύω πώς οτιδήποτε μη online (που δε μου αρέσουν τα online ) το παιζεις άνετα σιγά σιγά
Ξέρω αρκετούς μεγαλύτερους οικογενειάρχες που έπαιζαν το skyrim (θες καμιά 60αρα ώρες σίγουρα ) για κανα 3μηνο
Ακόμα κι εγώ σε περιόδους που θεωρητικά είχα χρόνο , έπαιζα αραιά και όπως λες 2,3 ώρες κάθε κάποιες μέρες
Δε καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο , ούτε έχω συνηθίσει το κάψιμο με το παιχνίδι να είναι η συνήθης κατάστασή μου
Δε σημαίνει ότι ο gamer είναι μόνο ο καμμενος που δε κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του
Υπάρχουν και οι πιο ισορροπημένες καταστάσειςΠολλές φορές λόγω χρόνου το αραίωσα, ποτέ όμως δε το ξέχασα και ούτε πρόκειται
Το πρόσφατο κάψιμο μου είχα πάντως να το κάνω αρκετά χρόνια και αυτό συνέβη επειδή έπαιξα πράγματα που είχα χάσει εδώ και 1.5 χρόνο
Συνήθως δεν έχω τόσα πολλά (που να μου αρέσουν κιόλας ) να παίξω
Δε καταλάβαινω γιατί να μη συνεχίσω να παίζω έστω και αυτές τις λίγες ώρες που λες την υπόλοιπη ζωή μου
Εσύ δε το κάνεις για δικούς σου λόγους , πολλοί όμως το κάνουν
-
Ίσως κρίνω και από τα παιχνίδια που έπαιζα εγώ, που το να αφιερώσεις 2-3 ώρες 'σήμερα', και μετά πάλι μετά από μερικές μέρες δεν είχε νόημα.
το έγραψα δεν το έγραψα;
-
Ναι το έγραψες , συνεχίζει όμως να μου φαίνεται παράξενο αν αναφέρεσαι σε single player
Τελοσπάντων.. γουστα
-
Ναι, εντάξει συμβάλλει σαφώς και η γενικότερη ξενέρα με τη πορεία των ΑΑΑ παιχνιδιών των τελευταίων ετών
ή όπως το έθεσε κάποιος:If AAA games with guns die in favour of casual social games, then they’ll finally understand how adventure game fans have felt for decades
-
Δεν έχει κι άδικο
Και δυστυχώς έχουμε ήδη πρόβλημα και σε άλλες κατηγορίες πέρα των adventures..
(Strategy , platforms .. ) -
λοιπόν...'αγόρασα' το battlefield 3 και το crysis 2!
Αύριο θ' 'αγοράσω' το dirt 3 και μεθαύριο το starcraft 2!
Να είμαι μάχιμος το ΣΚ που θα έχουμε τοποθέτηση της 7950!
Εντυπώσεις μετά το installation! -
Eγω σημερα πηρα το Call of Duty Black Ops
-
-
ω ναι, βγηκε ηδη
-
βγηκε και παιζει μια χαρα
θα πεσει καψιμο
YΓ
περασαν κιολας 3 χρονια απο το προηγουμενο
-
Καλησπέρα κύριοι. Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως σχετικά με το demo του F1 2012 αν έχετε την καλοσύνη.
Κατέβασα κανονικά το file μέσω Steam (μεγάλη αηδία... μια χαρά ήταν τα αρχεία κατευθείαν από τα sites) αλλά με το που πατάω να ξεκινήσει, βγάζει για λίγο το παράθυρο του Steam 'Preparing to launch demo' αλλά μένει στα Windows τελικά. Θα δεχόμουν ότι είναι θέμα κάρτας γραφικών αλλά δεν κάνει καν προσπάθεια να φορτώσει το παιχνίδι.
Specs:
Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz
4 GB DDR3
Ati X1950X
Windows XP SP3Το μόνο που είναι κάτω από τα minimum specs είναι η κάρτα γραφικών. Λέει ότι το παιχνίδι θέλει Direct X 11 αλλά από ότι ξέρω η 1950 είναι DX9. Θα μπορούσε αυτό να αποτρέψει το φόρτωμα έστω και του μενού ή φταίει κάτι άλλο;
-
Αλεξανδρε δες εδω μπας και βγαλεις καποιο νοημα:
https://support.steampowered.com/kb_art ... -USFX-5568Απο περιεργια, αν ανοιξεις το task manager σου βγαζει το exe του παιχνιδιου ή οχι;
-
Δεν είναι θέμα dx αποκλείεται να υπάρχει παιχνιδι που να θέλει αποκλειστικά 11
Κάτι άλλο σου λείπει ή η κάρτα σου είναι υπερβολικά παλια
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)