-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχω ασχοληθει αν και με ενδιαφερει
το σιγουρο ειναι οτι 250W=not good.ο κινδυνος με την ισχυ μπροστα ειναι το σπινιαρισμα σε ανηφορες.
ξανακοιτα Αγγλια και Γερμανια κυριως και κρατα μας ενημερους για το project
To Project θα γίνει σιγουρα... τα λεφτά ουτως η αλλως που θα μου στοιχήσει, θα γυρίσουν πίσω σε λιγότερο απο χρόνο (1 γεμισμα βενζίνης λιγοτερο καθε μηνα)
@elteo: 50αρι scouter = ανυπαρκτο, ελεεινο, πεταμένα λεφτά, χώρια τελη-ασφαλειες-βενζίνες. Αμα ειναι να πάρω σκουτερ, θα πάρω κάτι σωστό, οχι μισές λύσεις.
@ Bill33 1/3: για 1000αρα και πάνω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν εχω ασχοληθει αν και με ενδιαφερει
το σιγουρο ειναι οτι 250W=not good.ο κινδυνος με την ισχυ μπροστα ειναι το σπινιαρισμα σε ανηφορες.
ξανακοιτα Αγγλια και Γερμανια κυριως και κρατα μας ενημερους για το project
To Project θα γίνει σιγουρα... τα λεφτά ουτως η αλλως που θα μου στοιχήσει, θα γυρίσουν πίσω σε λιγότερο απο χρόνο (1 γεμισμα βενζίνης λιγοτερο καθε μηνα)
@elteo: 50αρι scouter = ανυπαρκτο, ελεεινο, πεταμένα λεφτά, χώρια τελη-ασφαλειες-βενζίνες. Αμα ειναι να πάρω σκουτερ, θα πάρω κάτι σωστό, οχι μισές λύσεις.
@ Bill33 1/3: για 1000αρα και πάνω...
Αφού ρε μλκ θα κάνεις μικρή απόσταση για να θες να την κάνεις με ποδήλατο με alkaline μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με ένα σκουτεράκι. Εκτός και αν είσαι ΚΑΙ ποζεράς οπότε...
-
προστασια του περιβαλλοντος και ελαφρα γυμναστικη
-
ασφαλεια περι τα 80Ε/ΕΤΟΣ
βενζινες περι τα 2,5lt/100 km
'τελη' 13Ε/ΕΤΟΣ
(50 scooter) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αφού ρε μλκ θα κάνεις μικρή απόσταση για να θες να την κάνεις με ποδήλατο με alkaline μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με ένα σκουτεράκι. Εκτός και αν είσαι ΚΑΙ ποζεράς οπότε...
ρε μλκ... το πδηλατο υπάρχει ΗΔΗ! Και η μετατροπη ειναι φτηνή, και ΔΕΝ εχει παγια εξοδα σε αντιθεση με το σκουτερ (ο θεος να το κανει το 50αρι) που και θα στοιχησει κοντα στο 1000αρικο αν οχι παραπάνω... και με 50cc its good for nothing!
-
Ρε θα γίνεις χαλκομανία με αυτή την βλακεία που έβαλες στο βίντεο...Κρίμας είναι. Ενας android-user λιγότερος. Θα δώσεις χαρά στους ινφινιτήδες και στους μπαγερνολαππάδες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε θα γίνεις χαλκομανία με αυτή την βλακεία που έβαλες στο βίντεο...Κρίμας είναι. Ενας android-user λιγότερος. Θα δώσεις χαρά στους ινφινιτήδες και στους μπαγερνολαππάδες...ελα μλκ ζηλευεις... πληρωσες ενα σκασμο λεφτά για το ποδηλατο σου, και θα πρεπει να κανεις τώρα και πετάλι για να κινηθεις, ενω εγω θα πηγαινω ατσαλακωτος
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=45049
εκεί έγραφαν πάντως αρκετά πράγματα, και ορισμένοι είχαν πάρει/φτιάξει κι ολας -
Σχετικώς άσχετο
Τώρα το καλοκαίρι μου έδωσε ένας ποδηλατάς να δοκιμάσω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.
Δεν ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες κλπ.
Με λίγα λόγια.
Δεν μιλάμε για ποδήλατο, είναι στην ουσία ένα ηλεκτρικό μηχανάκι που υποδύεται το ποδήλατο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό και χρήσιμο. -
έχω οδηγήσει κι εγώ ένα 750W και πάει σαν τρελό. Χτυπούσε 55-60άρες στις ευθείες Του έχει βάλει και κάτι τεράστιους δίσκους για να σταματάει, αλλά αυτό δεν το κάνει ασφαλές.
Εμείς είμαστε π(χ)ιούρίστες, που λέει κι ο Σπύρος, αλλά αν θέλεις να φτάνεις ατσαλάκωτος στη δουλειά σου είναι λύση. Προσωπικά το πετάλι το θέλω για άθληση, δουλειές και βόλτες και το ηλεκτρικό είναι εκτός της φιλοσοφίας μου. Καλύτερα παπάκι.
Ένα κιτ μετατροπής 250w, κοστίζει στην Ελλάδα από 300-500€, και 100-150€ λιγότερα από ebay και κινέζικα.edit
αυτό εδώ ήταν, από μία βόλτα που διέλυσε τη....ζάντα. Δείτε το μοτέρ στο εμπρός τροχό και τον δίσκο που έχει.
-
@κορσαιρ
Τι ποδηλατο εχεις, για ποση απόσταση μιλαμε και για ποσα υψομετρικα?
Ψιλομλκια μου φαίνεται αυτο με το ηλεκτρικό..
Sent from my MT27i using Tapatalk 2 -
Eμένα μια χαρά μου φαίνεται ως ιδέα αλλά εγώ είμαι και λίγο μαστροχαλαστής
Όταν το κάνεις ψορσαίρ, θέλω βιντεάκι αλα Κλάρκσον για catastrophic understeer
-
Πριτείνετε κάποιο cruiser μέχρι 500 max, αν θέλετε και γνωρίζετε Δεν έχω το χρόνο για μεγάλες αποστάσεις, οπότε για καμιά βολτίτσα στη πόλη και για δουλειές (ΔΕΗ, ταχυδρομείο) θα είναι καλό.....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα μια χαρά μου φαίνεται ως ιδέα αλλά εγώ είμαι και λίγο μαστροχαλαστήςΌταν το κάνεις ψορσαίρ, θέλω βιντεάκι αλα Κλάρκσον για catastrophic understeer
Κοιτα αν ειναι για την πλακα του εγχειρήματος και να λερωθεις κτλπ και εγω μεσα ειμαι. απλα ο λογος που λέει ο κορσαιρ δεν με πειθει.
In other news, χθες εβαλα ισιο τιμόνι 60μμ
Ντοζερ δες στο cyclist. Gr έχει προσφορέςSent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Τι δεν σε πείθει; Το ποδήλατο ήδη το έχει, δεν θέλει να μπλέξει με σκούτερ κλπ και θέλει να πηγαίνει στην δουλειά του, η διαδρομή της οποίας γίνεται με ποδήλατο αρκετά εύκολα, χωρίς να ιδρώνει. Για αυτόν τον σκοπό δεν είναι άσχημη ιδέα, αν είναι εύκολο να βρει κανείς kit.
Ψορσαιρ, στα man maths σου βάλε και τπτ απρόβλεπτες αβαρίες.
-
Ισως χρησιμοποιησα λαθος λεξη. Επειδή κανω καθημερινά ποδηλατο σε ιδιαίτερα δυσκολη περιοχή λογω αναγλυφου και δεν αισθάνομαι κουραση ή τρελο ιδρώτα μου κανει περίεργη η ολη κινηση.
Πιστευω μια αλλαγη με εναμιση πλατους ασφαλτινα ελαστιχα ειναι σαφεστατα πιο οικονομικό και αρκετα αποδοτικο για το κόστος τους.
Πάντως αν μιλάμε για κανενα full suspension super market ποδηλατο λογικο να κουράζεται περισσότερο και να σκεφτεται για ηλεκτρικό.
+1 για την ενίσχυση αναλογως το ειδος του ποδηλατου.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
εξαρταται τη χρηση.
αν θελεις γυμναστικη και απλες κοντινες μετακινησεις, τι να το κανεις το ηλεκτρικο;αν θελεις να πηγαινεις στη δουλεια σου ή να μετακινησαι σε μεσαιες αποστασεις ατσαλακωτος, μια χαρα λυση ειναι. Ειδικα αν εχεις ηδη το ποδηλατο. Αλλωστε αναστρεψιμη λυση ειναι ανα πασα στιγμη.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
απλα ο λογος που λέει ο κορσαιρ δεν με πειθει.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
αφου δεν μπορω να σε πείσω, θα ερχεσαι κάθε μέρα λοιπον και θα με πηγαινοφέρνεις στο γραφειο κανοντας πεταλι εσυ... Δεν μπορω να πως οτι με χαλάει, αρκει να μην λαχανιαζεις ευκολα, να μην γκρινιαζεις, να μην κανουμε διαλειματα κλπ κλπ... Μου αρκει να ειμαι ψιλοατσαλακωτος
Τι να κάνουμε... αυτα εχει η ζωη Ας ησουν ποιο ευπιστος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
απλα ο λογος που λέει ο κορσαιρ δεν με πειθει.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
αφου δεν μπορω να σε πείσω, θα ερχεσαι κάθε μέρα λοιπον και θα με πηγαινοφέρνεις στο γραφειο κανοντας πεταλι εσυ... Δεν μπορω να πως οτι με χαλάει, αρκει να μην λαχανιαζεις ευκολα, να μην γκρινιαζεις, να μην κανουμε διαλειματα κλπ κλπ... Μου αρκει να ειμαι ψιλοατσαλακωτος
Τι να κάνουμε... αυτα εχει η ζωη Ας ησουν ποιο ευπιστος
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ισως χρησιμοποιησα λαθος λεξη. Επειδή κανω καθημερινά ποδηλατο σε ιδιαίτερα δυσκολη περιοχή λογω αναγλυφου και δεν αισθάνομαι κουραση ή τρελο ιδρώτα μου κανει περίεργη η ολη κινηση.
Πιστευω μια αλλαγη με εναμιση πλατους ασφαλτινα ελαστιχα ειναι σαφεστατα πιο οικονομικό και αρκετα αποδοτικο για το κόστος τους.
Πάντως αν μιλάμε για κανενα full suspension super market ποδηλατο λογικο να κουράζεται περισσότερο και να σκεφτεται για ηλεκτρικό.
+1 για την ενίσχυση αναλογως το ειδος του ποδηλατου.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Εσυ εισαι 17 χρονων και ο Κορσερ με το ενα ποδι στο αποτεφρωτηριο . Τι συγκρινεις;!
Η ζωή...ποδήλατο!