-
Ειδα το Dark Shadows... Πραγματικα ο Tim Burton κατι πρεπει να παιρνει πριν σκηνοθετησει... Αν και στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερουσα, μετα αρχισε να ξεφουσκωνει... Ευτυχως που δεν την ειδα στον κινηματογραφο..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αν και φαν του Ταραντίνο, το βρήκα τραγικό. Βέβαια δεν είναι να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά.
ε ναι δεν είναι δυνατόν να συγκρούονται 2 αυτοκίνητα και στο ένα οι 4 να σκοτώνονται και στο άλλο ο άλλος να παθαίνει μικροατυχήματα..
αυτο σε πειραξε δηλαδη ? αυτο ηταν το λιγοτερο σε αυτο το αισχος
παντως επειδη εκεινη την εποχη ειχε βγει και το planet terror και τα διαφημιζαν μαζι, ειχα αποφασισει να δω πρωτα το death proof και μετα το αλλο
μολις ειδα το death proof ξενερωσα τη ζωη μου και αποφασισα να μη δω το planet terror , το οποιο ειδα πολυυυ αργοτερα οταν μου εξηγησαν οτι δεν εχουν σχεση
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που αργησα να το δω καθως μιλαμε για απιστευτη ταινιαρα !!
-
To Planet terror το ειδαμε μια παρεα 5 ατομων οταν βρισκομασταν στη σχολη....
Μετα το τελος της ταινιας αναρρωτιομασταν με απολυτη ξενερα, γιατι αφησαμε τα ματακια μας να εκτεθουν σε τοση ακτινοβολια της CRT χωρις λογο ... ευτυχως το ξεπερασαμε βαζοντας λιγη τσοντα.
-
νταξει γουστα ειναι αυτα , οι ταινιες ειδικα μπορει να αποτελεσουν μεγαλο πεδιο αντιπαραθεσης
εδω θυμαμαι μια πρωην κοπελα μου να μου λεει οτι ειχε φυγει απο το σινεμα με τον πρωην της στα μεσα του zoolander
αν ειναι ποτε δυνατον καποιοι ανθρωποι δεν εκτιμουν συγκεκριμενα ειδη τεχνης και χιουμορ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το prometheus λεει? στο trailer μου φανηκε ενδιαφερονΕπειδή δεν είδα απάντηση παρακάτω, απαντώ εγώ. Αν δεν τσαντίζεσαι ιδιαίτερα (όπως εγώ) σε ταινία που, επισήμως τουλάχιστον ακόμα, δεν έχει συνέχεια και το τέλος σου αφήνει ένα ερωτηματικό για όλη την ταινία, δες το.
-
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
το prometheus λεει? στο trailer μου φανηκε ενδιαφερον
Επειδή δεν είδα απάντηση παρακάτω, απαντώ εγώ. Αν δεν τσαντίζεσαι ιδιαίτερα (όπως εγώ) σε ταινία που, επισήμως τουλάχιστον ακόμα, δεν έχει συνέχεια και το τέλος σου αφήνει ένα ερωτηματικό για όλη την ταινία, δες το.
μπα δε τσαντιζομαι καθολου ιδιαιτερα
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Το Star κατά τις 01:00 βάζει ότι να ναι ταινίες, έτυχε να δει κανείς χθες το Death Proof?Πολυ ιδιαιτερη ταινια,μου αρεσε.
Παλια ειχε βγει μαζι με το περιοδικο cinema ή κατι τετοιο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το Star κατά τις 01:00 βάζει ότι να ναι ταινίες, έτυχε να δει κανείς χθες το Death Proof?
Πολυ ιδιαιτερη ταινια,μου αρεσε.
Παλια ειχε βγει μαζι με το περιοδικο cinema ή κατι τετοιο.Μια ταινία .... μια σκηνή ...
.... βεβαια έχουμε δει και καλύτερα από τον Ταραντινο
-
ειδα το american pie reunion σε κινηματογραφο στη θεσσαλονικη πριν 2 μηνες.
κλασικη ταινια american pie. οποιος περιμενει κατι αλλο, να μη το δει.
αξιζει μονο για dvd στο σπιτι με παρεα.
παντα στον κινηματογραφο θελω να εχει διαλειμα. δε μπορω να καθομε 1.5-2 ωρες σε μια καρεκλα.
στο σπιτι οταν βλεπω ταινια, παταω παυση συνεχεια (να φαω κανενα φρουτο, να πιω κατι)
ps, ειμαι πολυυυ ηρεμος σαν ανθρωπος. χεχε. -
-
Kαλώς να έρθει, νομίζω έλειψε σε όλους τους fan....!!! Ευχάριστη εκπληξη το ο,τι υπάρχουν χαρακτήρες γνωστοί..!!
Παντως οι προσδοκίες είναι πολλές. Μακαρι η ταινία να ανταποκριθει!
-
Ειδα τελικα το Προμηθεα.
ωραια ταινια ηταν μου αρεσε αρκετα και ας μην εξηγησε πραγματα στο τελος (τι να εξηγησει αλλωστε ? )γουσταρα με τα κλασικα του ridley scott (weyland corporation , ανδροειδες που μενει στο τελος το κεφαλι να μιλαει και αρκετα η φαση του πρωτου alien αλλα με σαφες λιγοτερο μυστηριο καθως πολλα πραγματα ηταν αρκετα προβλεψιμα και τα εχουμε ξαναδει )
περασα δηλαδη αρκετα ευχαριστα βλεποντας την , οποιος γουσταρει sci fi τετοιου στυλ δε νομιζω οτι θα απογοητευτει
-
Κατάλαβα κ εσύ δικός μου είσαι, περίμενες bluray από τα γνωστά στέκια!
Στην ουσία το είχε πει ο Σκοτ ότι θα πλαισιονεται στο κόσμο των Alien movies!
Για τους φαν των σαιφαι δεν θα πάνε χαμένες οι 2 ώρες! Έχει κ ωραία CGI οπότε
Sent from my ELF II
-
για μενα οτιδηποτε εχει σχεση με alien = αυτοματα καλη ταινια
ψηθηκα να ξαναβαλω alien vs predator
-
Φωτα σβηστά, 4 τριδρομα ηχεια, 52 ιντσες HD
Jeepers Creepers (2001).
Το αμορε νυσταζε, μετα την ταινια δε φαινεται να θελει να κοιμηθει αν δεν την πεσω και 'γω
Και της ειπα, μηπως θελεις να δουμε το The dictator ?? Μπαααα δε θελει χαζες κωμωδιες. -
ε οχι και χαζη κωμωδια
εμενα δε μπορει να βλεπει επιστημονικη φαντασια
-
Καμιά τους δεν μπορεί να καταλάβει την μαγεία και την αναγκαιότητα ταινιών σαν το the dictator. Και η δικια μου ελεγε να δουμε μια μελοδραματικη μπούρδα αντι αυτου. Φυσικα και ειδαμε δικτατορα
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
εμενα δικτατορα γουσταρε, στη καφρικη κωμωδια καπως τα βρισκουμε , αλλα σε περιπετεια και φαντασια φτανει μεχρι batman..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα δικτατορα γουσταρε, στη καφρικη κωμωδια καπως τα βρισκουμε , αλλα σε περιπετεια και φαντασια φτανει μεχρι batman..Για δοκιμασε Bourne trilogy ... ειναι δεκτικη;;
Η δικια μου στην αρχη δισταζε αλλα τελικα ειδαμε ολη την τριλογια μονοκοπανια !! (περιοδος)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]