-
sleeping dogs
με διαφορα το πιο ομορφο open world παιχνιδι που χω παιξει, η πολη ειναι πανεμορφη και το gameplay αρκετα καλο και εχει καποιες πρωτοτυπιες σε σχεση με τα υπολοιπα του ειδους
ο,τι πρεπει μεχρι να βγει το gta (το οποιο ελπιζω να ειναι ακομα ομορφοτερο)
-
λοιπόν...παίδες αύριο μπαίνει στον υπολογιστή μου η 7950 οπότε πλέον γίνεται hd games capable...
απλά επειδή είχα παρατήσει το σπορ για μερικά χρόνια δεν έχω γνώση των τοπ παιχνιδιών ή εκείνων που κάποιος πρέπει να έχει ασχοληθεί.
Η αδυναμία μου είναι τα real time strategy (στυλ c n' c, warcraft, dune, stronghold crusaders κλπ) αλλά θα ήθελα να παίξω και κάποιο από τα first person shooters που όλοι λένε αλλά εγώ έχω μείνει στα medal of honour και call of duty με θέμα τον β παγκόσμιο!
Θυμάμαι βέβαια ότι εκείνα τα χρόνια είχα καταευχαριστηθεί το gta vice city αλλά και το...colin mcray rally!
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν αντίστοιχα πλέον για να χαρώ και εκείνη την τιμονιέρα που μουχλιάζει στην ντουλάπα μια πενταετία+ τώρα!
ακουω προτασεις για το τι να βαλω...ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
λοιπόν...παίδες αύριο μπαίνει στον υπολογιστή μου η 7950 οπότε πλέον γίνεται hd games capable...
απλά επειδή είχα παρατήσει το σπορ για μερικά χρόνια δεν έχω γνώση των τοπ παιχνιδιών ή εκείνων που κάποιος πρέπει να έχει ασχοληθεί.
Η αδυναμία μου είναι τα real time strategy (στυλ c n' c, warcraft, dune, stronghold crusaders κλπ) αλλά θα ήθελα να παίξω και κάποιο από τα first person shooters που όλοι λένε αλλά εγώ έχω μείνει στα medal of honour και call of duty με θέμα τον β παγκόσμιο!
Θυμάμαι βέβαια ότι εκείνα τα χρόνια είχα καταευχαριστηθεί το gta vice city αλλά και το...colin mcray rallye!
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν αντίστοιχα πλέον για να χαρώ και εκείνη την τιμονιέρα που μουχλιάζει στην ντουλάπα μια πενταετία+ τώρα!
ακουω προτασεις για το τι να βαλω...ευχαριστω εκ των προτερωνΜε γιες η καινουργια καρτουλα.
Απο strategy - Starcraft 2, Company of Heroes
First person δοκιμασε το Battlefield 3 να τσεκαρεις και την καρτα σου στα δυσκολα.ps. To sleeping dogs ειναι οντως ωραιο.
edit: Για την τιμονιερα DIRT 3
-
απο strategy starcraft σιγουρα, θα σου ελεγα να δοκιμασεις και τα total war μπας και σου αρεσουν , το πιο προσφατο ειναι το shogun 2
Youtube Videoαπο first person θα συμφωνησω για battlefield 3 , επισης εμενα μου αρεσε και το bad company 2
επισης αγαπημενο παιχνιδι αν και σχετικα παλιο ειναι το bioshock
Youtube Videoτελος, πιστευω οτι πρεπει **οπωσδηποτε ** να παιξεις και το grand theft auto 4 , εχει παλιωσει πλεον και αυτο αλλα ειναι παιχνιδαρα
Youtube Videoκοιταξε αυτα για αρχη , πιστευω και οι υπολοιποι θα προτεινουν κατι
το καλο με σενα ειναι οτι εχεις να παιξεις καιρο και υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που εχεις χασει για ολα τα γουστα
-
θα σας γράφω εντυπώσεις κατά καιρούς
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
sleeping dogsμε διαφορα το πιο ομορφο open world παιχνιδι που χω παιξει, η πολη ειναι πανεμορφη και το gameplay αρκετα καλο και εχει καποιες πρωτοτυπιες σε σχεση με τα υπολοιπα του ειδους
Ενώ από τα reviews φαινόταν δυνατό δεν διάβασα και πολλά ενθαρρυντικά σχόλια οπότε δεν το δοκίμασα κάν αλλά όπως φαίνεται θα το παίξω κι αυτό. Από απαιτήσεις θέλει πολλά?? Η 4850 θα το σηκώσει σε HD??
-
το bf3 νομίζω ότι θέλει 4πύρηνο επεξεργαστη
αν παίζεις** online**, το Bf3 ειναι καλύτερο στο mode conquest εχει και πιστες με jets και choppers , το Bad Company 2 εχει μαμάτες πίστες(ειδικά η ζούγκλα) για Rush και γενικά για μάχες με λίγα οχήματα, αλλά μόνο μεχρι 32 παίχτες
επίσης οι βασικές πίστες στο BF3 είναι γτπ, θα πρεπει να τα σκάσεις παραπάνω να πάρεις το premium pack. Εκεί έχει καλούς χάρτες, αν σου αρέσει η κλειστή και γεμάτη μαχη του Call of duty, το BF3 έχει το Close Quarters---> 64 παίχτες σε μικρή πίστα σε εσωτερικό χώρο = τρελός χαμός , αλλά δεν το έχω παίξει ποτέ για παραπάνω από 2 ώρες, πάρα πολύ intense δράση θέλει και να είσαι συγκεντρωμένος συνέχεια
το expansion Back to Karkand εχει τις καλύτερες πίστες, ειδικά την Gulf of Oman που τα συνδιάζει όλα, τζιπ, choppers, jets, boats, γαμάτες θέσεις για snipers...
περιμένουμε και το Armored Kill με μεγάλους χάρτεςστο Bad Company 2, το single player πολύ καλό, αλλά το να παίζεις με bots είναι λίγο βαρετο
εχει καλούς χάρτες, με πολλά χαρακτηριστικά, 'γεμάτους' με πολλά κτίρια και βλάστηση και έχει πολύ περισσότερο destruction από το άλλο όλα διαλύονται -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ενώ από τα reviews φαινόταν δυνατό δεν διάβασα και πολλά ενθαρρυντικά σχόλια οπότε δεν το δοκίμασα κάν αλλά όπως φαίνεται θα το παίξω κι αυτό. Από απαιτήσεις θέλει πολλά?? Η 4850 θα το σηκώσει σε HD??
δεν ξερω ρε συ λογικα θα το σηκωσει δε μου φαινεται πολυ βαρυ, ειδικα για τα γραφικα και τη λεπτομερεια που εχει μου φαινεται αρκετα ελαφρυ
κοιτα gta δεν ειναι, ομως σιγουρα ειναι καλο παιχνιδι και σε πολλα πραγματα εχει το δικο του χαρακτηρα πχ δινει πολλη βαση στο ξυλο (το οποιο ειναι και δυσκολο σε καποια σημεια) , οχι μονο στο πιστολιδι
βεβαια δε το εχω παιξει παρα πολυ για να χω ολοκληρωμενη γνωμη , αλλα μου φαινεται αρκετα καλη προσπαθεια -
Σπυρο μιας και αναφερθηκε, τι επεξεργαστη εχεις?
-
sleeping dogsμε διαφορα το πιο ομορφο open world παιχνιδι που χω παιξει, η πολη ειναι πανεμορφη και το gameplay αρκετα καλο και εχει καποιες πρωτοτυπιες σε σχεση με τα υπολοιπα του ειδους
Φιλε αν το επαιξες χωρις να σου κρασαρει πηγαινε τρεχοντας να παιξεις τζοκερ!
-
Έχω βάλει patch και απ'ολα
Επίσης το pc μου είναι δοκιμασμένα μέχρι αηδίας rock solid
Εγκατέστησες ο,τι είχε μέσα το cd ?
Steam έχεις εγκατεστημένο ? -
Μιλάμε για αυθεντικό και στις 2 περιπτώσεις ή του θείου??
-
γιατι του θειου δεν ειναι αυθεντικο?
-
Έχω βάλει patch και απ'ολαΕπίσης το pc μου είναι δοκιμασμένα μέχρι αηδίας rock solid
Εγκατέστησες ο,τι είχε μέσα το cd ?
Steam έχεις εγκατεστημένο ?Kαι τι δεν εχω δοκιμασει....
-
Με Ultrex λούστηκες;
-
γιατι του θειου δεν ειναι αυθεντικο?Kάποιες φορές υπάρχει θέμα με το κ....κ που δημιουργεί προβλήματα. Ευτυχώς δε μου χει τύχει αλλά θυμάμαι σε ένα νετ καφέ που δούλευα ένα κ....κ του pro 2012 ανέβαζε τη ραμ με αποτέλεσμα να κρασάρει.
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Kαι τι δεν εχω δοκιμασει....
για να μιλησουμε λιγο χυμα..
σκιντροου και σκιντροου απντειτ σε 1.5 εχεις?
εβαλες το firewall σου να μην το αφηνει να μπαινει ιντερνετ, ενα dll που το βλεπουν τα antivirus σαν virus το εκανες allow ?
(και steam εγκατεστημενο εννοειται)το προβλημα σου ειναι οτι ξεκιναει και κρασσαρει συχνα ή δε ξεκιναει καθολου?
-
sleeping dogs
με διαφορα το πιο ομορφο open world παιχνιδι που χω παιξει, η πολη ειναι πανεμορφη και το gameplay αρκετα καλο και εχει καποιες πρωτοτυπιες σε σχεση με τα υπολοιπα του ειδους
Καλημέρα σας!
εγκατέστησα εχθές το sleeping dogs.
το σύστημά μου είναι AMD fx 8120 8core 3.10 GHz
16 GB RAM
και καρτα γραφικών AMD Radeon HD6570το σέταρα σε HD ανάλυση και για αρχή 'extreme' setting σε επίπεδο γραφικών.
3 ή 4 fps.μετά το εβαλα στο high, λίγο καλύτερα, αλλα όχι.
τελικά το εβαλα στο medium και τρεχει ομαλότατα, πάντα σε HD αλλα λίγο φτωχά γραφικά.
συμπέρασμα, και στο medium είναι πάαρα πολυ καλο! και... ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!!
αυτα
-
sleeping dogs
Καλημέρα σας!
εγκατέστησα εχθές το sleeping dogs.
το σύστημά μου είναι AMD fx 8120 8core 3.10 GHz
16 GB RAM
και καρτα γραφικών AMD Radeon HD6570το σέταρα σε HD ανάλυση και για αρχή 'extreme' setting σε επίπεδο γραφικών.
3 ή 4 fps.μετά το εβαλα στο high, λίγο καλύτερα, αλλα όχι.
τελικά το εβαλα στο medium και τρεχει ομαλότατα, πάντα σε HD αλλα λίγο φτωχά γραφικά.
συμπέρασμα, και στο medium είναι πάαρα πολυ καλο! και... ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!!
αυτα
-
κλεισε τελειως το anti aliasing (βαλτο δηλαδη στο normal)
οι υπολοιπες ρυθμισεις δεν επιβαρυνουν τοσο οσο αυτο και παλι παραμενει αρκετα ομορφο
εγω με αυτο κλειστο και ολα τα υπολοιπα τερμα (και vsync) εχω average 59 fps και πεφτει το πολυ στα 44
με το aa στο high εχω avg 48 , αλλα επειδη πεφτω μεχρι τα 30 προτιμησα να μην το βαλω και με aa στο exteme εχω avg 26 με ελαχιστα 16 , οποτε και δεν ειναι playable
παντως εκει γινεται ολη η ιστορια
ΥΓ μιλαω για 6950 και 1080p αναλυση
ΥΓ2 καλα κι εσυ , εχτισες ολο αυτο το ΤΕΡΑΣ και τσιγκουνευτηκες στη καρτα?
βαλε μια καλυτερη
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)