-
Αν έχεις ένα πρόχειρο ντεραγιέ από MTB δοκίμασε. Υποθέτω ότι θα λειτουργεί. Ίσως σε παιδέψει περισσότερο στο ρύθμισμα.
Εάν βρεις μόνο το clamp δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το κανονικό ντεραγιέ? Ή αχρηστεύτηκε?
-
Μονοκόμματο ήταν, clamp και σώμα μαζί, με ένα εμβολάκι να βγαίνει από την δεξιά πλευρά για το cage.
Το βρήκα, αυτό ήταν και έσπασε από την μεριά του σώματος...
Κάτι μοίρες και μέγιστο αριθμό δοντιών που λένε τα καινούργια παίζουν ρόλο, ή τα αγνοώ κανονικά?
-
Premium Rush (2012)
In Manhattan, a bike messenger picks up an envelope that attracts the interest of a dirty cop, who pursues the cyclist throughout the city.
http://www.imdb.com/rg/em_share/title_w ... tt1547234/Premium Rush's Chaotic NYC Bike Chases
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Μονοκόμματο ήταν, clamp και σώμα μαζί, με ένα εμβολάκι να βγαίνει από την δεξιά πλευρά για το cage.Το βρήκα, αυτό ήταν και έσπασε από την μεριά του σώματος...
Κάτι μοίρες και μέγιστο αριθμό δοντιών που λένε τα καινούργια παίζουν ρόλο, ή τα αγνοώ κανονικά?
Λογικά θα έχεις πρόβλημα γιατί τα κουρσάκια κατά κύριο λόγο έχουν μεγαλύτερους δίσκους=περισσότερα δόντια που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να σηκώσει αρκετά την αλυσίδα. Ρώτα σε κανένα πιο εξειδικεύμενο φόρουμ ή σε κάποιο ποδηλατάδικο.
-
Σαν να το κόλλησε η logo, δείχνει γερό για την ώρα. Το καλό ήταν ότι και με την μία βίδα, καθόταν καλά στον σωλήνα, δεν έστριβε. Οπότε βιδώνω και την κολλημένη ίσα να σφίξει και θα ψάξω σε μαγαζιά για ανταλλακτικό.
Τώρα μας βγήκε και άλλο πρόβλημα. Πήγα να γρασάρω την μεσαία τριβή και τα πετάλια ήταν με σφήνες. Το ένα έφαγε σφυριά και βγήκε η σφήνα αμέσως, το άλλο στράβωσε και πάμε για τρυπάνι. Ωραία δουλειά άνοιξα...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
παλουκόσελο που να δένει σε μηχανισμό πρόσδεσης σέλας που χρησιμοποιούνταν 40 χρόνια πριν????Έχουν βγει νέοι μηχανισμοί ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
παλουκόσελο που να δένει σε μηχανισμό πρόσδεσης σέλας που χρησιμοποιούνταν 40 χρόνια πριν????
Έχουν βγει νέοι μηχανισμοί ;
Τώρα τα περισσότερα παλουκόσελα έχουν ενσωματωμένο το μηχανισμό πρόσδεσης σέλας. Παλαιότερα το παλουκόσελο ήταν ένας σωλήνας που στην άκρη του ήταν λίγο στενότερο προκειμένου να δέχεται το μηχανισμό σαν του καρφανάτικ ή κάτι τέτοιο δηλαδής http://www.ebay.com/itm/Velo-Seat-Clamp ... 5d348468bf το οποίο σφίγγει πάνω στο παλουκόσελο. Το έχω δει σε ποδήλατο που είχε 40ρίσει αν και χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα. Όμως ο συνδυασμός του με σωλήνα από carbon θα μου φαινόταν τουλάχιστον περίεργος...
-
Σύγκρουση με ελάφι
Σαββατο 20:38 κατεβαινα απο διασταυρωση mon parnes προς αγια τριαδα (εκει που ολοι γραφουμε την max ταχυτητα) 20 μετρα πριν την εκκλησια (σουρουπο με μονο φως πισω) και εχωντας 52 χιλ/ωρα απο δεξια μου με εμβολiζει ελαφι διασχιζοντας τρεχοντας την ασφαλτο.τελευταια εικονα το ελαφη 50 cm μπροστα κ δεξια μου .45 min χωρiς καταγραφη μνημης .αποτελεσμα 3 μπροστινα επανω δοντια διαλημενα ,3 ραμματα στο χειλος και καψιματα σε ολο το σωμα .με προστατεψε το κρανος απο χειροτερα.δεν εκανα κουρσα σε δρομους γιατι φοβομουν τα αμαξια,την βρηκα απο ελαφι και ειμαι μαλλον ο πρωτος που την παθαινει στην ελλαδα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΩΣ.Παιδια προσοχη
http://www.cyclist-friends.gr/showthrea ... B%DC%F6%E9
-
προφανώς πληρώνει. είχε προτεραιότητα το ελάφι απο δεξιά. πιθανό να θεωρηθεί και πεζός.
-
http://news247.gr/eidiseis/texnologia/p ... 19000.html
tm για σενα ειναι
-
καλα, εχουν ρεψει στην μαλακια, εκειθε επανου!
-
Έχετε άποψη για τα ποδήλατα land Rover; Έκανα βόλτα με ένα 70% city, 30% mountain, όλο αλουμίνιο, 28άρες ζάντες, ρυθμιζόμενο τιμόνι, χωρίς δισκόφρενα και μου άρεσε πολύ. Βέβαια δεν έχω εμπειρίες από τέτοιου τύπου ποδήλατα άλλων εταιρειών για να συγκρίνω. (Έχω ένα mountain Scott που το είχα πάρει πριν χρόνια όταν δεν ήξερα τι ήθελα)
-
Η λογική λέει ότι είναι ποδήλατο μιας άλλης εταιρίας, το οποίο πληρώνεις 30% επιπλέον εξαιτίας του ονόματος.
-
+1. Π.χ jeep, ducati κτλπ
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/texnologia/podhlato_katallhlo_gia_toys_flintstooyns.1919000.htmltm για σενα ειναι
Μειονεκτήματα:
Διαστάσεις=δυσκολία αποθήκευσης (και βάρος μπόλικο υποθέτω)
Τεράστιο μεταξόνιο= μειωμένη ευελιξία
Πολύ υψηλό κέντρο βάρους αυξημένη αστάθεια χωρίς πλεονέκτημα ευελιξίας.
ταχύτητα, απόδοση= πάπαλα, πας όσο μπορείς να πας και τρέχοντας απλά κουράζεσαι λιγότερο
επιβίβαση και αποβίβαση απαιτούν κάποια διαδικασία, άσε αν πρέπει να το δανείσεις σε άλλον διαφορετικού ύψους.
Πας πας πας, σταματάς αλλά να σηκωθείς όρθιος να τεντωθείς δεν μπορείς, ούτε να δεις τι γίνεται.
Αν πέσεις δεν σηκώνεσαι!Το μοναδικό πλεονέκτημα τα ελάχιστα κινούμενα μέρη για μεγάλη αξιοπιστία.
Δεν μπορώ να του βρω λόγο ύπαρξης μια και διατηρώντας το μοναδικό πλεονέκτημα της απλότητας και προσθέτοντας το μικρό κόστος αλλά χωρίς όλα τα μειονεκτήματα (εκτός της ταχύτητας που παραμένει) υπάρχει το πατίνι....
-
το νέο μου απόκτημα: Trek 1.1 (εισαγωγικό κουρσί)
Πονάει ο απαυτός μου. Καμία σχέση με το mtb. Φοράω τζελάτο εσώρουχο αλλά η θέση οδήγησης και η σέλα είναι .
-
βγαλτο καμμια φωτογραφια και ανεβασε το, ντε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
βγαλτο καμμια φωτογραφια και ανεβασε το, ντε!Στραβος εισαι;
το νέο μου απόκτημα: Trek 1.1 (εισαγωγικό κουρσί)
Πονάει ο απαυτός μου. Καμία σχέση με το mtb. Φοράω τζελάτο εσώρουχο αλλά η θέση οδήγησης και η σέλα είναι .
-
ΔΙΚΗ του, φωτο, εννοω
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΔΙΚΗ του, φωτο, εννοωΟ Ελτεο δεν βγαινει φωτο!
Η ζωή...ποδήλατο!