-
Image stabilizer Δεν ξέρω αν απενεργοποιείται ή αν ξαναμπαίνει βέβαια.
-
Παιδες ερωτηση...
Ο κινητηρας των S40/V50 1.8 ειχε ιμαντα η καδενα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση...
-
Kαδένα
-
Τελεια!!
Σε ευχαριστω πολυ -
Λοιπον, αγοραστηκε V50 1.8...
Πολυ πρωτες εντυπωσεις ,με αφηνουν απολυτως ευχαριστημενο.Ειναι πολυ καλο αυτοκινητο σε γενικες γραμμες.
Θα ακολουθησουν εκτενεστερες εντυπωσεις στο εγγυς μελλον -
join the club !!!
καλά χλμ .... !!!!
μοντέλο ? έκδοση ? χλμ ? τιμή (ιδιώτης/έμπορος) ?
αν θυμάμαι καλά είχες μια bmw compact ?
-
Ειμαστε τρεις πλεον στο φορουμ!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
τεσσερις +τον dgrgtc
-
Eιναι '05 μοντελο,εξοπλιστικο επιπεδο momentum, σε χρωμα γραφιτη (?) και μπεζ εσωτερικο, με 67000 χλμ, το αγορασα απο το Σφακιανακη,απο τους ανθρωπους του οποιου ετυχα πολυ καλης αντιμετωπισης
Πληρεστατο Βook service με τα παραστατικα και τις αποδειξεις προηγουμενων ετων,σε πολυ καλη κατασταση μεσα εξω.
Με εχει εντυπωσιασει,αλλα αναμενω να περασει λιγο ο καιρος, ωστε να γραψω με περισσοτερο ψυχρο ματι.Σε πρωτη φαση, ποιοτητα συναρμογης και κυλισης (κυριως αυτη) ειναι εντυπωσιακες!!Το οτι ειναι παρα πολυ καλο αυτοκινητο παντως, δεν αλλαζει!!
Eλπιζω να βγει αξιοπιστο σαν το προηγουμενο μου....@Johnykyr Πραγματι, ειχα μια Ε36 318ti, που τωρα συνεχιζει παρεα με τον taurus
-
καλοταξιδο, τρουλη!
-
καλοτάξιδο.
μια ερώτηση, αυτό που κατέληξες να αγοράσεις ήταν ποσταρισμένο σε κάποια αγγελία τύπου car.gr?
ρωτάω γιατί μου φαίνεται οτι δεν τα βάζουν όλα. -
Καλοτάξιδο καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Join the Club
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τεσσερις +τον dgrgtcΕτσι μπραβο Γιαννη...μη με ξεχνατε...αν και τωρα τελευταια εχει παροπλιστει το V50 και γραφω οικονομικα χιλιομετρα με το G.Punto της υπογραφης μου....
-
καλοτάξιδο!!
πολύ καλή επιλογή με μοναδικό αρνητικό ότι παρουσιαζει κάποια ευπαθεια αν θέλεις να βάλεις lpg αργότερα (αφου νομιζω φοραει τον κινητηρα του μοντεο? ). το μικρό σχετικά το πορτ παγκαζ δεν είνιαι προβλημα αφού στα στεϊσον φορτώνεις κ σε ύψος -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Λοιπον, αγοραστηκε V50 1.8...
Πολυ πρωτες εντυπωσεις ,με αφηνουν απολυτως ευχαριστημενο.Ειναι πολυ καλο αυτοκινητο σε γενικες γραμμες.
Θα ακολουθησουν εκτενεστερες εντυπωσεις στο εγγυς μελλονΚαλοταξιδο και απο μενα....!!!
Θα το αγαπησεις παρα πολυ το 'πλοιο' πιστευω οσο θα γραφεις χιλιομετρα μαζι του... -
Κατ'αρχας ζητω συγνωμη για το μη τονισμο των λεξεων. Γραφω απο ταμπλετ και ως τεχνολογικος μαπας δεν εχω καταφερει να μαθω τον τονισμο των λεξεων της Ελληνικης γλωσσας...
Στα του αυτοκινητου τωρα, σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!
Εχω την εντυπωση, πως πραγματι θα το αγαπησω το πλοιοΛογω περιορισμενου χρονου και διαθεσης δεν γραφω τοσο συχνα οσο συνηθιζα στο παρελθον,αλλα θα προσπαθω να σας κρατω ενημερους για τα καλα και τα ενδεχομενα προβληματα του αυτοκινητου.Ειναι πεποιθηση μου πως η πεμπτουσια των ειδικων φορουμ,οπως αυτο, ειναι η ανταλλαγη ειλικρινους πληροφοριας και εμπειριας, κατοπιν ο οποιος χαβαλες και στο τελος οι ανουσιες και επιμονες αντιπαραθεσεις.
Σας ευχαριστω και παλι, και θα τα λεμε πλεον απο αυτη την υποενοτητα
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κατ'αρχας ζητω συγνωμη για το μη τονισμο των λεξεων. Γραφω απο ταμπλετ και ως τεχνολογικος μαπας δεν εχω καταφερει να μαθω τον τονισμο των λεξεων της Ελληνικης γλωσσας...Στα του αυτοκινητου τωρα, σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!
Εχω την εντυπωση, πως πραγματι θα το αγαπησω το πλοιοΛογω περιορισμενου χρονου και διαθεσης δεν γραφω τοσο συχνα οσο συνηθιζα στο παρελθον,αλλα θα προσπαθω να σας κρατω ενημερους για τα καλα και τα ενδεχομενα προβληματα του αυτοκινητου.Ειναι πεποιθηση μου πως η πεμπτουσια των ειδικων φορουμ,οπως αυτο, ειναι η ανταλλαγη ειλικρινους πληροφοριας και εμπειριας, κατοπιν ο οποιος χαβαλες και στο τελος οι ανουσιες και επιμονες αντιπαραθεσεις.
Σας ευχαριστω και παλι, και θα τα λεμε πλεον απο αυτη την υποενοτητα
Καλοταξιδο!!!
-
Kαλά χιλιόμετρα!
-
ειπαμε : ΒΟΛΒΑΡΕΣ!!!!
-
VOLVO FORUM