-
Καλησπερα παιδες τον τελευταιο καιρο κανω μια ερευνα αγορας αυτοκινητου!εχω ενα golf 1.6 fsi του 6 με τα 115ps ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αμαξι αλλα μιας και εμφανιστηκε η ευκαιρια αγορας ενος δευτερου λογω αποσυρσης ενος παλιου στην οικογενεια ειμαι στο ψαξιμο...να ενημερωσω οτι μπορει να διατεθει ενα ποσο γυρω στα 10.000..θα ηθελα να ανεβω λιγο σε αλογα χωρις να θυσιασω πολυ την ανεση και τους χωρους του σε σχεση με αυτους που μου προσφερει το golf που τους βρισκω ακρως ικανοποιητικους!!Ακουω προτασεις εμπειριες κριτικες
-
Καλησπερα παιδες τον τελευταιο καιρο κανω μια ερευνα αγορας αυτοκινητου!εχω ενα golf 1.6 fsi του 6 με τα 115ps ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αμαξι αλλα μιας και εμφανιστηκε η ευκαιρια αγορας ενος δευτερου λογω αποσυρσης ενος παλιου στην οικογενεια ειμαι στο ψαξιμο...να ενημερωσω οτι μπορει να διατεθει ενα ποσο γυρω στα 10.000..θα ηθελα να ανεβω λιγο σε αλογα χωρις να θυσιασω πολυ την ανεση και τους χωρους του σε σχεση με αυτους που μου προσφερει το golf που τους βρισκω ακρως ικανοποιητικους!!Ακουω προτασεις εμπειριες κριτικες
-
-
Καινούριο , μεταχειρισμένο;
Κυβικά; -
Με αυτα τα λεφτα προς μεταχειρισμενο κοιταω..
Κυβικα θα προτιμουσα κατι σε 1400turbo αν και σε 1800ατμοσφαιρικο δε θα υπηρχε προβλημα..
Αν εβρισκα κατι καλο θα μπορούσα να αυξησω λιγο και το διαθεσιμο ποσο...
Μου περναει απ το μυαλο να δωσω λιγα παραπανω λεφτα για το scirocco απλα θελω να δω και αλλα μοντελα... -
Και ιατι οχι 1800αρι και turbo...Κανα leon 1.8tfsi μιας και εισαι φαν του γκρουπ απ οτι βλεπω?
-
το εχω σκεφτει το 1800tfsi απλα επειδη το 1.4tsi βγαζει σχεδον τα ιδια αλογα αξιζει για να γλιτωνουμε και τα τελη.
απ την αλλη το εσωτερικο του leon δε μ αρεσει με τιποτα ποιοτικα... -
για πάρε μια γεύση από αυτά για αρχή και βλέπουμε ανάλογα με τις αντιδράσεις
-
το peugeot το χω σκεφτει και γω απλα δεν ξερω τιποτα περι αυτου κι αν αξιζει... εσεις τι λετε?
το colt το βρισκω μικρο για τα δεδομενα μου αν κι απ οτι άκουσα ανεβαζει ευκολα αλογα... -
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις στον εαυτό σου τι ψάχνεις. Δεκτό το θέμα των κυβικών και της δύναμης. Αλλά παιχνίδι γκαζιάρικο, μικρό οικονομικό πόλης, ταξιδιάρικο, τι χώρους, μέγεθος και μέγιστα χρήματα. Τι θέση θα καταλάβει στο οικογενειακό αυτοκινητικό πλάνο; Υποπτεύομαι ότι μάλλον παίζει, ίσως ελπίζεις να αντικαταστήσεις και αυτό που έχεις με κάτι πιο δυνατό....
Αν όμως δεν αποφασίσεις κατεύθυνση θα ξεφύγουμε πολύ γρήγορα πολύ άσχημα.... πχ εγώ λέω να πάρεις ΜΧ5! -
Αυτα που τραβανε την προσοχη ειναι το scirocco, peugeot 207 rallye με το 6ταχυτο κιβωτιο..
Επισης κοιταω και το megane coupe 1.4tce το οποιο μ αρεσει σαν αμαξι αλλα μου φαινετε καπως απλο σαν εμφανιση
και σε εσωτερικο σε σχεση με τ αλλα, βασικα πιστευω πως θελει καποιες αλλαγες για να δειξει πιο καλα..
Τα seat δε μ αρεσουν...
Το mito δε το χω ψαξει καθολου τι τιμες εχει και τι εντυπωσεις υπαρχουν..
Golf δε με ψηνει τοσο γιατι θελω να αλλαξω λιγο παραστασεις και αλλωστε αυτο που εχω θα μεινει στην οικογενεια..
Για τα mx5 ψηνομουν και γω τρελα αλλα δε ξερω ισως το μετανιωσω διοτι ειναι διθεσιο και με λιγους χωρους..Αυτα κυριως, δεν ξερω αμα μου διαφευγει κατι αυτη την στιγμη....
-
Σε έκοψα εξ αρχής για το ραλί..!
δες μερικά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2657755/
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Σε έκοψα εξ αρχής για το ραλί..!δες μερικά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2657755/
Η αληθεια ειναι και εγω βρισκω το ραλι προσιτο και θα το εψηνα και εγω...το εχεις οδηγησει?τι εμπειριες εχεις?θελω να παω να το κανω ενα TD να δω τι παιζει...αν οπως λεει και ο φιλος περιπου στο ιδια λεφτα υπαρχει και το scirocco..στο car εχει με 12.800 αν θυμαμαι καλα το 160αρι το οποιο αν δειξει ενδιαφερον και λεφτα μπροστα μπορει να πεσει λιγο πιστευω!
-
Ο χρήστης achilleas24 έγραψε:
Η αληθεια ειναι και εγω βρισκω το ραλι προσιτο και θα το εψηνα και εγω...το εχεις οδηγησει?τι εμπειριες εχεις?θελω να παω να το κανω ενα TD να δω τι παιζει...αν οπως λεει και ο φιλος περιπου στο ιδια λεφτα υπαρχει και το scirocco..στο car εχει με 12.800 αν θυμαμαι καλα το 160αρι το οποιο αν δειξει ενδιαφερον και λεφτα μπροστα μπορει να πεσει λιγο πιστευω!Λοιπόν.. Δεν έχω κάποια προσωπική επαφή με το αυτοκίνητο απλά από έναν γνωστό ξέρω οτι έχει μείνει ευχαριστημένος.
Αν είσαι ανάμεσα σε αυτό και το σιρόκο θα σου έλεγα να πάρεις το ραλί.
Φίλος μου που έχει συνεργείο του group vag μου λεει οτι η πλειονοτητα των προβληματων προερχεται απο το 160αρι tsi..
(την τελευταια φορα που περασα ειχε κανει βιδες ενα στα 50000 χλμ..)
Τουλαχιστον για το ραλι δεν εχω ακουσει κατι , ασε που η πεζο τωρα κανει και νεα ανοιγματα με την μερκ και ειναι προσεκτικη για την παντρεια! -
και μενα η αληθεια ειναι συνδυασμος τουρμπο-κομπρεσσορα με προβληματιζει λιγο...το ραλλι το μονο που εχω ακουσει ειναι για το σασμαν καποια πραγματα...οτι δεν ειναι και το πιο τελειο που υπαρχει..δεν συγκρινεται και πολυ με τα γερμανικα αμαξια γιατι και στην γκολφο που εχει ο φιλος ξερω οτι εχει πολυ καλο σασμαν..αν και απο οτι διαβασει το προβλημα λυνεται με μια αλλαγη βαλβονινων....μια ζαντουλα μαυρη,φιμε,και μια μπουκα για διακριτικο θορυβο και το ραλλακι ειναι κ@υλ@!!
-
Ο χρήστης achilleas24 έγραψε:
και μενα η αληθεια ειναι συνδυασμος τουρμπο-κομπρεσσορα με προβληματιζει λιγο...το ραλλι το μονο που εχω ακουσει ειναι για το σασμαν καποια πραγματα...οτι δεν ειναι και το πιο τελειο που υπαρχει..δεν συγκρινεται και πολυ με τα γερμανικα αμαξια γιατι και στην γκολφο που εχει ο φιλος ξερω οτι εχει πολυ καλο σασμαν..αν και απο οτι διαβασει το προβλημα λυνεται με μια αλλαγη βαλβονινων....μια ζαντουλα μαυρη,φιμε,και μια μπουκα για διακριτικο θορυβο και το ραλλακι ειναι κ@υλ@!!ήρεμα όμως γιατι βλέπω να έχεις τάσεις ζώου αυστραλέζικης καταγωγής
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
και μενα η αληθεια ειναι συνδυασμος τουρμπο-κομπρεσσορα με προβληματιζει λιγο...το ραλλι το μονο που εχω ακουσει ειναι για το σασμαν καποια πραγματα...οτι δεν ειναι και το πιο τελειο που υπαρχει..δεν συγκρινεται και πολυ με τα γερμανικα αμαξια γιατι και στην γκολφο που εχει ο φιλος ξερω οτι εχει πολυ καλο σασμαν..αν και απο οτι διαβασει το προβλημα λυνεται με μια αλλαγη βαλβονινων....μια ζαντουλα μαυρη,φιμε,και μια μπουκα για διακριτικο θορυβο και το ραλλακι ειναι κ@υλ@!!
ήρεμα όμως γιατι βλέπω να έχεις τάσεις ζώου αυστραλέζικης καταγωγής
χαχαχα το εθεσες ωραια...απλως πιστευω οτι το ασπρο χρωμα στο ραλλι θελει μια αντιθεση για να δειξει..και οι ασπρες δεν θα ηταν ασχημες...αμα το κανω TD θα γραψω οδηγικες εντυπωσεις!
-
Τα αυτοκίνητα που κοιτάς είναι γρήγορα και πιθανόν να έχουν φάει σπάσιμο από τον ιδιοκτήτη τους. Αν μπορείς πάρε ένα από άτομο που το ήξερες.
-
Σωστά.
Και απο πρώτο χέρι αν γίνεται. -
Δυστυχως απο γνωστο ατομο εχω ενα scirocco 1 χρονων αλλα το πουλαει 17000 και ξεφευγω αρκετα απ το budget mou...
Mες την βδομαδα θα κανω test drive το scirocco με τα 122 και το 207 για να κατασταλλαξω καπως...
Τα φωτα σας