-
επειδή πήγε και στο spyware η συζήτηση, πρόσφατα ανακάλυψα προγραμματάκι που μου βρήκε τουλάχιστον τα διπλάσια από το Spybot.
αν το θέλει κάποιος θα επανέλθω με λινκ και θα ανεβάσω το cr*ck του κάπου, ή θα το ανεβάσω ολόκληρο (2,5ΜΒ)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επειδή πήγε και στο spyware η συζήτηση, πρόσφατα ανακάλυψα προγραμματάκι που μου βρήκε τουλάχιστον τα διπλάσια από το Spybot.αν το θέλει κάποιος θα επανέλθω με λινκ και θα ανεβάσω το cr*ck του κάπου, ή θα το ανεβάσω ολόκληρο (2,5ΜΒ)
Σπυρο εγω χρησιμοποιω το ad aware της Lavasoft...
Ποια η γνωμη σου? -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σπυρο εγω χρησιμοποιω το ad aware της Lavasoft...
Ποια η γνωμη σου?έχω 'περάσει' σχεδόν από όλα, είναι πολύ καλό. Ωστόσο κανένα δεν βρήκε περισσότερα από αυτό το τελευταίο που λέω, και δεν βρίσκω και το λινκ γμτ
αν το θέλεις/ετε προτείνετε χώρο να το ανεβάσω κάπου.
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ρε Παιδες 2 αποριες
1, Εγκατεστησα το Zone Alarm firewall και δεν μου επιτρεπει προσβαση στο τοπικο δικτυο (2PC συνδεδεμενα μεταξυ τους) που εχω στημενο.
Το απεγκατεστησα και ολα κανονικα
2. Το Spyboot βρισκει συνεχεια μια εγγραφη DSO Exploit. Την διαγραφω και την επομενη φορα την ξαναβρισκει
Κανεις καμμια ιδεαTo DSO exploit το βγάζει και μένα...είναι κενά ασφαλείας (τρύπες) του Internet Explorer.
Οσο και να τις σβήνεις λογικό είναι να επανέρχονται αφού πρέπει να πάρεις κάποιο fix της Microsoft το οποίο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αλλά υπάρχει ο Firefox.Mαρυά από τον ΙΕ, είναι σουρωτήρι!
Από αντι-spys χρησιμοποιώ πλέον το πολύ καλό και σταθερό αν και Beta Μicrosoft Anti - Spyware (πρώην Giant), το Spybot και το καλύτερο όλων με διαφορά Spysweeper.
-
Χθες εγκατεστησα το SpyBot. Βρηκε καποια κ τα fixαρισε αλλα το DSO Exploit παραμενει κ το ειχα απορια.
Απο εκει κ μετα το Adware μου βρισκει 3 VX12 problems τα οποια δεν μπορει να τα σουταρει με τιποτα! Τα εχει σε βαθμο επικινδυνοτητας 10.
Ξερει κανεις πως να τα ξεφορτωθω?Γμτ NIS, Adaware, Spybot ολα σε λειτουργια κ ακομα μου ανοιγει καποια διαφημιστικα παραθυρα απο μονος του ο IE ενω δουλευω κανονικα με Firefox.
Καμια ιδεα?Γενικοτερα ευχαριστω πολυ για τις βοηθειες σας!
-
Εγώ έβαλα 'αλλον', και εξηγούμαι...
Στο ντέσκτοπ στο σπίτι καθώς και στο πανεπιστήμιο όταν τρέχω τα ΜικροΜαλακά Παραθύρια ΧΡ έχω τον εξπλόρερ.
Στο φορητό αλλά και στο πανεπιστήμιο όταν τρέχω Λίνουξ έχω τον Μοτζίλα.
Προτιμώ Εξπλόρερ.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Γμτ NIS, Adaware, Spybot ολα σε λειτουργια κ ακομα μου ανοιγει καποια διαφημιστικα παραθυρα απο μονος του ο IE ενω δουλευω κανονικα με Firefox.
Καμια ιδεα?Επαναφερω λιγο το θεμα στο οποιο εχω αφιερωσει καποιες ωρες μπροστα στο pc μου μην εχοντας καταφερει ακομα να μεινω ικανοποιημενος.
Λοιπον στα NIS, Adaware, Spybot προσεθεσα κ το SpywareBlaster3.2. Αν κ υποτιθεται οτι αυτο κανει προληψη σε νεα αντικειμενα Spyware παρολαυτα η κατασταση δεν βελτιωθηκε πολυ μια κ δεν μπορουν τα Adware k Spybot να σβησουν αυτα που βρισκουν κ εγω δεν γνωριζω πως να τα σβησω manual. Το καλο ειναι πως δεν εχω new objects μια κ συνεχεια βρισκουν τα ιδια τα οποια ομως δεν μπορουν να ξεφορτωθουν.
Το κακο ειναι πως κ με τον Firefox εκει που τρεχει μια σελιδα μερικες φορες ξαφνικα μου την γυριζει σε καποια διαφημιστικη αηδια.
Τι διαολο συμβαινει κ ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη δεν μπορω να καταλαβω! -
Από την πείρα μου, τα προγράμματα τύπου adware-spyware-malware δεν ξεφυτρώνουν στα καλά καθούμενα. Ή επισκέπτεσαι σελίδες που σου βάζουν δήθεν ακίνδυνο λογισμικό ή (το συνηθέστερο) εγκαθιστάς προγράμματα που περιέχουν τα ενοχλητικά πραγματάκια. Ειδικά διάφορα δωρεάν προγράμματα κάνουν τέτοια, πχ παλιότερες εκδόσεις του GetRight και άλλοι download manager, το Kazaa (όχι το Light), σχεδόν όλες οι 'μπάρες' του Internet Explorer με skins και άλλα χαριτωμένα κλπ πρέπει να αποφεύγονται. Το βλαπτικό λογισμικό αφαιρείται καλύτερα με χειροκίνητες διαδικασίες. Βάζε το όνομά του στο google με τη λέξη REMOVE δίπλα και θα βρίσκεις αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις. Συνήθως η διαδικασία περιλαμβάνει κάποια διαγραφή καταχώρησης από τη registry εκτός της διαγραφής αρχείων, της εκκίνησης σε safe mode για διαγραφή αρχείων που είναι σε χρήση κλπ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από την πείρα μου, τα προγράμματα τύπου adware-spyware-malware δεν ξεφυτρώνουν στα καλά καθούμενα. Ή επισκέπτεσαι σελίδες που σου βάζουν δήθεν ακίνδυνο λογισμικό ή (το συνηθέστερο) εγκαθιστάς προγράμματα που περιέχουν τα ενοχλητικά πραγματάκια. Ειδικά διάφορα δωρεάν προγράμματα κάνουν τέτοια, πχ παλιότερες εκδόσεις του GetRight και άλλοι download manager, το Kazaa (όχι το Light), σχεδόν όλες οι 'μπάρες' του Internet Explorer με skins και άλλα χαριτωμένα κλπ πρέπει να αποφεύγονται. Το βλαπτικό λογισμικό αφαιρείται καλύτερα με χειροκίνητες διαδικασίες. Βάζε το όνομά του στο google με τη λέξη REMOVE δίπλα και θα βρίσκεις αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις. Συνήθως η διαδικασία περιλαμβάνει κάποια διαγραφή καταχώρησης από τη registry εκτός της διαγραφής αρχείων, της εκκίνησης σε safe mode για διαγραφή αρχείων που είναι σε χρήση κλπ.U got me!!!
Δυστυχως ειχα εγκαταστησει καποια freeware προγραμματα που προφανως μου κουβουλησαν ολες αυτες τις αηδες.
Δεν εχω κανει manual remove γιατι φοβαμαι οτι μπορει να προκαλεσω κανενα 'πολυνεκρο' στην registry κ μετα ν αρχισουν οι πολυ επιπονες κ γνωστες διαδικασιες του μαζευε τ ασυμαζευτα. Θα το παω μαλλον σε καποιον φιλο μου που εχει τις απαραιτητες γνωσεις ή μπορει κ να δοκιμασω αυτο που ειπες στο Google.
Download manager ειχα getright αλλα τωρα χρησιμοποιω LeechGet2004.K παλι ευχαριστω πολυ!
-
alex ίσως θα έπρεπε να σημειώσουμε ότι και το google δεν είναι και τόσο αθώο. Αν βρω ένα αρθράκι που έπεσε στα χέρια μου θα το επικολλήσω.
-
kleisj:
Δοκίμασε να τρέξεις τα προγράμματα αφαίρεσης malware τρέχοντας τα windows σε safe mode (στο οποίο μπαίνεις πατώντας επανειλλημένα F8 τη στιγμή που αρχίζουν να φορτώνουν τα Windows και επιλέγοντας τη σχετική επιλογή). Ίσως έτσι καταφέρουν να διαγράψουν τα αρχεία που σε διαφορετική περίπτωση δεν αφαιρούνται γιατί τα χρησιμοποιεί το σύστημα.Krusenstern:
To google- βάζει cookie που δεν λήγει ποτέ, αντλώντας στοιχεία της κίνησης του χρήστη το internet και αποθηκεύοντάς τα εσαεί, χωρίς να προειδοποιεί γι'αυτό τον χρήστη
- έχει στο Δ.Σ. της εταιρείας τέως (;) ανώτερο στέλεχος της NSA
- φιλτράρει τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (GMail) για να στέλνει τις κατάλληλες διαφημίσεις (και καλά), ενώ υπάρχει φόβος ότι τα διατηρεί στον server ακόμα κι αφού τα διαγράψει ο χρήστης
Επειδή δεν τα γουστάρω αυτά, αλλά ταυτόχρονα το google μου είναι πολύ χρήσιμο (το ίδιο και το GMail που πλέον συνεργάζεται με το Outlook Express και προσφέρει χώρο 1 GB), διαγράφω τακτικά το google cookie και δεν στέλνω κανένα 'προσωπικό' μήνυμα μέσω του GMail.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επειδή πήγε και στο spyware η συζήτηση, πρόσφατα ανακάλυψα προγραμματάκι που μου βρήκε τουλάχιστον τα διπλάσια από το Spybot.Μπορούμε να μάθουμε για ποιό πρόκειται?
-
ScanSpyware v.3.8.0.2
το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι πού το βρήκα, και με ψάξιμο δεν το βρίσκω πάλι. Αν θέλεις στο στέλνω σε ένα ζιπάκι αύριο πρωί. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
επειδή πήγε και στο spyware η συζήτηση, πρόσφατα ανακάλυψα προγραμματάκι που μου βρήκε τουλάχιστον τα διπλάσια από το Spybot.
Μπορούμε να μάθουμε για ποιό πρόκειται?
Δεν ξέρω ποιό λέει, αλλα το καλύτερο που εγω έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι το spy sweeper
-
A το ξέρω,έχω την έκδοση 3.0
Το ScanSpyware πρώτη φορά το ακούω.EDIT.Αυτό εννοείς? http://www.scanspyware.net/
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
A το ξέρω,έχω την έκδοση 3.0
Το ScanSpyware πρώτη φορά το ακούω.EDIT.Αυτό εννοείς? http://www.scanspyware.net/
ΑΥΤΟ! (τόσο εύκολο ήταν ρε γμτ? )
κατέβασέ το αν το θέλεις και βάζω κάπου το cr*ck. -
To κατέβασα και κάνω update.
Το δοκιμάζω και βλέπουμε! -
Alpha Web Banking! Πλέον παίζει ΚΑΙ με firefox!
-
Επιτέλους
-
Το τόπικ έχει γίνει high tech για αυτό προτείνω εφόσον δεν μιλάμε μόνο για browsers να μετονομαστεί...
Το θεωρώ άκρως ενδιαφέρον αν και με πολλά παιδιά εδώ μέσα τα λέμε και σε άλλα φόρα (τεχνολογικά).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]