-
Πρωτη φορα παιζουν μπασκετ οι κοπελες;
-
Είναι χρήσιμο στους γονείς πάντως ...
Δείχνω στο γιο μου πως ΔΕΝ πρέπει να παίζει !!!
-
Γκαρμπαχοσα στους Ισπανους;
-
Δεύτερη ήττα για τις δικές μας. ΟΚ, μπορεί να μην έχει σχέση με το μπάσκετ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αλλά είναι ότι πιο κοντά στο μπάσκετ που παίζουμε στις αλανες.
Εγώ πάντως θα παω αύριο μια βόλτα να το δω από κοντά.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έχει μηδενική προβολή. -
Εν τω μεταξυ στο αλλο γηπεδο παιζει η Ελλαδα και δεν εχει πει τιποτα ο μπαγλαμας, χαχαχαχα
-
Ακόμα και στο 3χ3 σιχάματα...
-
Με δύο βολές σε νεκρό χρόνο!
-
Οι δικοί μας κερδισαν και τους Ισραηλινούς και μάλιστα με 21 πόντους συμπληρωμένους. Πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ καλός ο Παπάς και πολύ καλή η κυκλοφορία της μπάλας για εμάς.
Αυτός ο αμερικανός του Ισραήλ διάολος! Το στυλ του ήταν καθαρά μπάσκετ αλάνας, σαν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες. -
Tι πάει να πει 3χ3 ρε παιδιά; Μονό λέγεται
-
ολα τα λεφτα ο χαρντς με το νουμερο 5
Μου θυμισε κατι χοντρουληδες που υπηρχαν στην αλανα και ηταν απ το πρωι μεχρι το βραδυ γραφανε απο παντου αλλα ποτε δεν γεμιζαν το ματι οτι ξερουν μπασκετ η θα σου εκαναν ζημια
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ολα τα λεφτα ο χαρντς με το νουμερο 5Μου θυμισε κατι χοντρουληδες που υπηρχαν στην αλανα και ηταν απ το πρωι μεχρι το βραδυ γραφανε απο παντου αλλα ποτε δεν γεμιζαν το ματι οτι ξερουν μπασκετ η θα σου εκαναν ζημια
Story of my life!
-
Και συνήθως είχαν έναν μαγικό τρόπο να μην κόβονται με τίποτα...
-
Μόλις κερδισαμε τους Εσθονους και προκρινομαστε στην επόμενη φάση! Δε φτάσαμε αυτή τη φορά τους 21, δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε χτες στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά ήμασταν σαφώς καλύτεροι από τους Εσθονους.
-
NEPALADIES
-
για τους ξενιτεμένους υπάρχει κάποιο σάιτ να δούμε κανά αγώνα; Το γνωστό στριμάδικο δεν έχει τπτ .
έντιτ βρήκα από το σάιτ της φίμπα. Αλλά έχει τζόρνταν-uk γυναίκες.
-
http://www.ert.gr/webtv/web-tv-live/ert-websport1-live μαλλον δεν θα δουλευει ομως
-
Φανταστείτε Αμερική με Kobe-LeBron-KD-Howard
και Ισπανία με Gasol(x2)-Navaro-Rudy -
Απ την αλλη ο Παππας μου κανει απ αυτους που παιρνανε την μπαλα και την εδιναν μονο στο αριστερο τους...
-
Ο Rudy σε μια κακη ημερα μπορει να ειναι χειροτερος απο τον Λαζαρο Παπαδοπουλο,σιγα τον παιχταρα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Rudy σε μια κακη ημερα μπορει να ειναι χειροτερος απο τον Λαζαρο Παπαδοπουλο,σιγα τον παιχταρα.Δεν έβρισκα ποιον να βάλω και έτσι έβαλα στην τύχη έναν NBAer.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)