-
Eχουμε την αίσθηση πως δημιουργείται πολύ παρασκήνιο και γκρίνια με τα pm... Μπορούμε να οργανώσουμε μιά ψηφοφορία για το αν τα θέλουμε? Υπάρχουν άλλωστε τα e-mail για επικοινωνία επί προσωπικού
Στρ -
Eχουμε την αίσθηση πως δημιουργείται πολύ παρασκήνιο και γκρίνια με τα pm... Μπορούμε να οργανώσουμε μιά ψηφοφορία για το αν τα θέλουμε? Υπάρχουν άλλωστε τα e-mail για επικοινωνία επί προσωπικού
Στρ -
Στρ -
Ναί στά ΡΜ.
Η γκρίνια κ.τ.λ.,θά γίνουν μέσω τηλεφώνου,άν αυτά σταματήσουν. -
Όποιος δεν τα θέλει (ή δεν του αρέσουν) μπορεί να μην τα χρησιμοποιεί!
Και πάντως η γκρίνια (στους Ελληνικούς Αγώνες, έτσι δεν είναι) δεν νομίζω να σταματήσει ποτέ!
-
Ναι στα pm.
είναι αρκετά εξυπηρετικά, πιο άμεση η επαφή από το e-mail, λόγω του pop-up παραθύρου την ώρα που διαβάζεις το φόρουμ. Επίσης, το e-mail πολλοί το έχουν κρυφό (και καλά κάνουν).
όσοι θέλουν διαπλοκή και γκρίνια, θα συνεννοηθούν και τηλεφωνικά και με e-mail και με σήματα καπνού αν χρειαστεί, είμαι σίγουρος
-
χρησιμότατα είναι !!
μα το αυτονόητο είναι οτι όποιος δε τα γουστάρει, δε τα χρησιμοποιεί !!!!
επειδή τραβάνε άλλοι ζόρι, θα κάτσουμε να σκάσουμε εμείς ???
σαν τον.. μπούς ακούγεται !!!!
-
Συμφωνώ κι εγώ με τους προηγούμενους ...
Ναι στα PM
-
Όταν δεν τα είχαμε μου ήταν αδιάφορα.
Μετά που ήρθαν, πάλι αδιάφορα μου έμειναν. Έχω στείλει και λάβει τόσο λίγα, που δεν έχω διαγράψει ακόμα κανένα. Σε δημόσιο φόρουμ μπαίνω άλλωστε, όχι σε κρεβατοκάμαρα...Μιας και οι επιλογές είναι δύο, προτιμώ να φύγουν. Αφού είναι υποχρεωτικό να έχεις ηλ. ταχυδρομείο για να γίνεις μέλος, ας μιλάμε με αυτό αν πρέπει να δώσουμε τηλέφωνα κλπ κλπ.
Είναι και πιο ασφαλές... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Είναι και πιο ασφαλές...για τον άπειρο χρήστη δεν είναι. Να σου θυμίσω αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 66&start=0
προσωπικά ΔΕΝ θα ανοίξω ποτέ mail με attachment από μέλος του φόρουμ, εκτός αν με έχει ειδοποιήσει προσωπικά ότι θα το στείλει.
-
Σιγουρα να μεινουν. Ιδιαιτερη επικοινωνια με τον αλλο μπορεις να εχεις με πολλους τροπους ειναι αληθεια, στα πλαισια του φορουμ ομως ο πιο ευκολος ειναι τα pm. Θα ηθελα να μη μου στερηθει το δικαιωμα στην ευκολια λοιπον.
-
ναι και απο μενα
-
Φυσικά και να μείνουν, το e-mail είναι δυσχρηστο μέσω του φόρουμ και εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους όχι μόνο τεχνικούς. Άλλωστε ανταλλασσονται και μηνύματα καλής λειτουργίας του φόρουμ προς τους mods. Είναι και απόδειξη διάφορων κακόβουλων που μπαίνουν κατά καιρούς στο χώρο.
Από ασφάλεια είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα e-mail. Τον ίδιο κόπο θέλει για να προκαλέσεις δολιοφθορά
Εκτός από αυτό πρέπει και να αναβαθμηστεί η έκδοση του φόρουμ. Είναι και αυτό θέμα ασφάλειας αφού σε καινούργιες εκδόσεις έχουν 'κλείσει' τρύπες που έχουν βρεθεί σε παλαιότερες. Και φυσικά είναι και θέμα ταχύτητας. Μια ματιά στο site του παροχέα της εφαρμογής και θα δείτε τι εννοώ.
Επίσης θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες που κάνουν τις ενεργειες του χρήστη πιο φιλικές και ταχύτερες. -
Ναι στα pm γιατί ειναι πρακτικά όταν θές να επικοινωνήσεις σε πιο προσωπικό επίπεδο για θέματα που πιθανώς δεν ενδιαφέρουν τους άλλους. Οι γκρινιάρηδες πάντα θα γκρινιάζουν
-
Σαφώς και λέω ΝΑΙ στην δυνατότητα π.μ.
Εγώ,ως άπειρος περί των υπολογιστών,τα βρίσκω αφάνταστα πιο εύκολα σε χρήση από το προσωπικό μου e-mail.Επίσης ενοχλούμαι γενικώς από την ιδέα του 'πονάει-κόψει κεφάλι'.Δεν μπορεί εξαιτίας ορισμένων (που ότι και να γίνει θα βρουν άλλο τρόπο...) να στερείται το σύνολο των χρηστών μιας σημαντικής ευκολίας...
-
Φυσικά ναι στα PM!
Οι όποιες γκρίνιες να ξεπεραστούν. Επειδή υπάρχει 'κάποια' όχληση δε θα στερήσουμε από τόσους χρήστες τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας.
-
Αν και τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγες φορές,τα βρίσκω χρήσιμα και δεν βλέπω λόγω να σταματήσει η ύπαρξή τους.
Το παρασκήνιο και η γκρίνια φαντάζομαι υπάρχουν μόνο μεταξύ αυτών που συζητούν στους 'Ελληνικούς Αγώνες',οπότε δε νομίζω ότι για τα προβλήματα που έχουν κάποια,λίγα άτομα να χρειάζεται να τα στερηθεί όλο το forum.
-
Κι εγώ με την συντριπτική πλειοψηφία, λέω ναι στα pm... είναι πολύ χρήσιμα για να καταργηθούν...
Χρησιμότατα, ακόμα και για την γκρίνια, μιας και 'μαλώνουν' κάποιοι μόνοι τους, χωρίς να ενοχλούνται οι πολλοί χρήστες του φόρουμ... (δεν γνωρίζω την αφορμή για την ψηφορορία...)
-
Φυσικά ΝΑΙ!
Όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα θα βρεί τον τρόπο μέ ή χωρίς ΠΜ. -
Φυσικά να παραμείνουν!
Θέλουμε τη δυνατότητα αποστολής προσωπικών μυνημάτων (pm) ?