-
-
-
-
-
Χθες το άκουσα σε σπίτι φίλου και ακόμα γελάω!!!
'Σου πήρα λουλούδια απ'τον Πακιστανό
στην πρόταση του γάμου εσύ μου είπες ΝΟ!
Θέλω να κάνω μαζί σου Ανάσταση
γιατί έχεις άριστη κατάσταση!!' -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χθες το άκουσα σε σπίτι φίλου και ακόμα γελάω!!!'Σου πήρα λουλούδια απ'τον Πακιστανό
στην πρόταση του γάμου εσύ μου είπες ΝΟ!
Θέλω να κάνω μαζί σου Ανάσταση
γιατί έχεις άριστη κατάσταση!!'...και στοιχηματίζω ότι ούτε την μουσική δεν έγραψαν.
Πήραν ένα Πακιστανικό τραγούδι και άλλαξαν τα λόγια με τα παραπάνω άθλια. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Μαλακιούλα μου φάνηκαν τα καινούργια του JF. Έχω μείνει στο αγαπημένο shadows collide with people, άντε και λίγο curtains
-
Περιλαμβάνουν και το empyrian τα τελευταία γιατί απο το Curtains και μετά μόνο αυτό και το EP έχουν κυκλοφορήσει. (PBX τέλη Σεπτέμβρη)
Και μια δουλειά με τον Omar Rodriguez Lopez που IMO σκοτώνει.
-
... οι προσωπικές δουλειές του Frusciante σε ( με ) κάνουν να πιστεύεις ότι είναι καταπιεσμένος στους RHCP ( εκτός από το Under the bridge και το Scar Tissue ). Βέβαια αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει μιας που ο JF δεν έβγαλε 1-2 δίσκους με τους Peppers αλλά πολλούς περισσότερους.
Ο δίσκος με τον Lopez είναι στα όρια αυτού που μπορώ να δεχτώ ακόμα και ως 'πειραματική' μουσική ( αν και δεν γνωρίζω εάν η ταμπέλα αυτή είναι σωστή ή έστω δόκιμη για την συγκεκριμένη περίπτωση ). Πιο πολύ προς μια ηχογράφηση jam μου φάνηκε παρά οτιδήποτε άλλο.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... οι προσωπικές δουλειές του Frusciante σε ( με ) κάνουν να πιστεύεις ότι είναι καταπιεσμένος στους RHCP ( εκτός από το Under the bridge και το Scar Tissue ). Βέβαια αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει μιας που ο JF δεν έβγαλε 1-2 δίσκους με τους Peppers αλλά πολλούς περισσότερους.Ο δίσκος με τον Lopez είναι στα όρια αυτού που μπορώ να δεχτώ ακόμα και ως 'πειραματική' μουσική ( αν και δεν γνωρίζω εάν η ταμπέλα αυτή είναι σωστή ή έστω δόκιμη για την συγκεκριμένη περίπτωση ). Πιο πολύ προς μια ηχογράφηση jam μου φάνηκε παρά οτιδήποτε άλλο.
Στους RHCP είχε να παίξει σε ένα συγκεκριμένο ήχο (i blame Rubin again ) χωρίς αυτό να σημάινει οτι δεν κεντούσε. Στα προσωπικά του παίζει οτι ακριβώς θέλει και είναι μηχανικός και παραγωγός του εαυτού του. Και έχει πλέον αρκετά φράγκα ωστε να μην τον νoιάζουν πωλήσεις κλπ.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]