-
αμα το ελεγχει ο μηχανικος μου και λεει οκ δεν ανησυχω....κατι ξερει κ ο κατασκευαστης που λεει 90.000. παντωε κακο οντως δεν κανεις.Αλλο με απασχολει,μαλλον παω για δισκο πλατο,πατιναρει το ατιμο με 4η και πανω σε φουλ ξαφνικο γκαζι.
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
φανταζομαι οτι ξερετε οτι μπορουμε κ να αφηνουμε αναμενα φωτα απ την μια πλευρα του αυτοκινητου οταν ειναι παρκαρισμενο...Για πες....
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Αυτό φαινεται να είναι είναι το sport 150HP.
Με παραξενεύει όμως το ότι έχει καλύμματα στα εμπρός και πισω καθίσματα...Πού έχει μωρέ καλύμματα; Τα μπλε καθίσματα του Sport δεν είναι;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
φανταζομαι οτι ξερετε οτι μπορουμε κ να αφηνουμε αναμενα φωτα απ την μια πλευρα του αυτοκινητου οταν ειναι παρκαρισμενο...
Για πες....
Προφανώς αναφέρεται στο παλιό γερμανικό κόλπο με τον μοχλό των φλας (φλας + μικρή σκάλα φώτων = ανάβουν τα φώτα θέσεις μόνο από την πλευρά που δείχνει ο μοχλός των φλας). Σε άλλα αυτοκίνητα αντί για αυτό, έχει φώτα πάρκινγκ όπου ανάβουν όλα τα φώτα θέσης, χωρίς να ανάβει ο πίνακας οργάνων.
-
Νομίζω οτι έχει δίκιο ο Κυριάκος , βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Μάλλον λόγω λήψης και ποιότητας φωτογραφίας δεν αποτυπώθηκε το πλέγμα του υφάσματος στα καθίσματα.
Πλέγμα το οποίο παρεμπιπτόντως ..καίγεται και εύκολα@Αλέξανδρε , δεν το δοκίμασα ποτέ.Αν είναι να πέσει κανείς πάνω , θα πέσει με ή χωρίς φώτα θέσης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
φανταζομαι οτι ξερετε οτι μπορουμε κ να αφηνουμε αναμενα φωτα απ την μια πλευρα του αυτοκινητου οταν ειναι παρκαρισμενο...
Για πες....
Προφανώς αναφέρεται στο παλιό γερμανικό κόλπο με τον μοχλό των φλας (φλας + μικρή σκάλα φώτων = ανάβουν τα φώτα θέσεις μόνο από την πλευρά που δείχνει ο μοχλός των φλας). Σε άλλα αυτοκίνητα αντί για αυτό, έχει φώτα πάρκινγκ όπου ανάβουν όλα τα φώτα θέσης, χωρίς να ανάβει ο πίνακας οργάνων.
αυτο ακριβως...σβηνεις βγαζεις κλειδι πας τον μοχλο των φλας απο την μερια που θες και αναβεις φωτα ,νομιζω μεσαια σκαλα,και βουαλα...εισαι σαν γκολφ....προσωπικα το εχω χρειαστει 2 φορες σε 5 χρονια
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
....και βουαλα...εισαι σαν γκολφ....πρωσοπικα το εχω χρειαστει 2 φορες σε 5 χρονια -
λεμε κ καμια λαλακια να περναει η ωρα...
-
Η ποιότητα στο ύφασμα του τιμονού σας πώς είναι? Εμένα που κοντεύει 5 χρόνια τ αμάξι έχει ξεφτίσει τελείως. Στην εγγύηση δεν μου το έβαλαν την πενταετή και έχω αναγκαστεί να βάλω μια θήκη η οποία απλά το προστατεύει και δεν πολυ-βλέπεται. Μόνη λύση κάποιος ταπετσέρης νομίζω.
-
3 χρόνια και 1 1/2 μήνα δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλοίωση ή φθορά.
Βάζω βέβαια πάντα ηλιοπροστασία. -
εχω δερματινο και μετα απο 4 χρονια ειναι σε πολυ καλη κατασταση με εξαιρεση κατι γρατζουνιες απο δαχτυλιδια.οταν λες υφασμα τι εννοεις; τι υφασμα ειναι αυτο; στο πουντο παντως το πλαστικο τιμονι μετα απο 10 χρονια ειναι σαν καινουργιο το ατιμο!!!
-
Κι εγώ βάζω ηλιοπροστασία όταν είμαι έξω από το σπίτι. Στο σπίτι έχω γκαράζ. Αλλά εδώ και κανά εξάμηνο άρχισε και φούσκωνε στην πάνω πίσω άκρη και σιγά σιγά ξέφτισε. Το πήγα στον Παζαρόπουλο-Σαρακάκη τώρα αλλά μου είπαν ότι δεν πάει στην εγγύηση. Επίσης στην εγγύηση δε μου είχαν βάλει και το προβολάκι στο οποίο έμπαινε νερό όταν έβρεχε και θόλωνε. Μ αρέσει που είχα σκάσει 1.000 ευρώ για την πενταετή.
-
Άλλο πράγμα η 5ετης εγγύηση και άλλο η επέκταση εγγύησης?
Για την επέκταση (που αν θυμάμαι καλά ήταν +2 χρόνια) ήταν κάπου στα 550,00€. -
Αν θυμάμαι καλά χωρίς να παίρνω και όρκο μετά από πέντε χρόνια ήταν 2 η εργοστασιακή + 3 η επέκταση. Εάν δεν έπαιρνες την επέκταση είχε μια έκπτωση 1.000 ευρώ τότε.
-
για το τιμόνι που αναφέρατε,σε εμένα μετά από 4 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα αλλά πριν κάποιες μέρες είχα βάλει το σκίαστρο στο παρμπρίζ και το άφησα ώρα στον ήλιο,έπεσε όμως και στο σημείο που ακουμπούσε στο τιμόνι έκανε ένα ζάρωμα το δέρμα,το ζεμάτισε ο ήλιος
ευτυχώς δεν σκίστηκε και δεν πάει για περεταίρω φθορά όπως δείχνει
έχω κάνει επέκταση εγγύησης αλλά αυτό δεν νομίζω να καλύπτεται,εδώ δεν μου κάλυψαν καν το σπάσιμο της πλαστικής ταινίας στο χειρόφρενο που έγινε στο άσχετοέχουν οι ζάντες μου αρκετά γδαρσιματάκια,αξίζει κάποια στιγμή να τις σουλουπώσω και πώς?ξέρω ότι υπάρχουνε συνεργεία που τις βάφουνε αλλά δεν είναι μονόχρωμες και φοβάμαι μην δεν γίνει καλή δουλειά,δεν έχω και ιδέα τι παίζει
-
Ωραία διαδρομή και χαλαρός ρυθμός στην αντίπερα πλαγιά του Κόζιακα.
Λογγιές , Αγ.Προκόπιος , Ξυλοχώρι , Βροντερό (με καλές ταβέρνες) , στάση στον φούρνο της Ελάτης για γαλατόπιτα και επιστροφή (παρουσία ομιλών κόφτη που δεν βρήκε ούτε μια στιγμή την ευκαιρία να επέμβει μιας και όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνταν στις 2-2200στρ/λ )http://goo.gl/OB6fu
Χιλιόμετρα:66,5
Mέση κατανάλωση : 6,4l/100km
Μέση ωριαία ταχύτητα : 50km/h
Διάρκεια : 01h 15min
Tιμή αμόλυβδης : 1,795€Αγ.Προκόπιος
-
Ωραία διαδρομή και χαλαρός ρυθμός στην αντίπερα πλαγιά του Κόζιακα.
Λογγιές , Αγ.Προκόπιος , Ξυλοχώρι , Βροντερό (με καλές ταβέρνες) , στάση στον φούρνο της Ελάτης για γαλατόπιτα και επιστροφή (παρουσία ομιλών κόφτη που δεν βρήκε ούτε μια στιγμή την ευκαιρία να επέμβει μιας και όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνταν στις 2-2200στρ/λ )http://goo.gl/OB6fu
Χιλιόμετρα:66,5
Mέση κατανάλωση : 6,4l/100km
Μέση ωριαία ταχύτητα : 50km/h
Διάρκεια : 01h 15min
Tιμή αμόλυβδης : 1,795€Αγ.Προκόπιος
Μπαίνεις και εσύ στην νέα εποχή...
Τώρα ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο μπροστά ήμασταν ο Λάμπρος και εγώ...
Επιστροφή στην βάση για εμένα. Τα κεφάλια μέσα και αντίστροφη μέτρηση για του χρόνου....
Το έχω πάρει απόφαση πλέον η δική μου κατανάλωση είναι 9,5-10λτ/100χλμ το καλοκαίρι και 10-11λτ/100χλμ τον χειμώνα. Σταθερά και ακατέβατα. (με βάση το δικό μου καθημερινό πρόγραμμα)
Με τα μπροστινά τακάκια μου ανησυχώ, 40.000χλμ και δεν λένε να τελειώσουν... (εγω φταίω που δεν βρίσκω χρόνο να τα αλλάξω... αλλά και αυτά δεν λένε να τελειώσουν)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Με τα μπροστινά τακάκια μου ανησυχώ, 40.000χλμ και δεν λένε να τελειώσουν... (εγω φταίω που δεν βρίσκω χρόνο να τα αλλάξω... αλλά και αυτά δεν λένε να τελειώσουν)
Eλα μια βόλτα προς τα επάνω να τα...αποτελειώσουμε.
-
Eλα μια βόλτα προς τα επάνω να τα...αποτελειώσουμε.
Πάνε οι βόλτες τώρα πια...
Εκτός αν πείσω το έτερο ήμισυ οτι έρχετε η συντέλεια 21-12-12 και σύμφωνα με τον Λιακό η ανατολική πλευρά της Πίνδου δεν θα επηρεαστεί απο το τσουνάμι που θα σηκωθεί !!!
Αντε μπας και γλυτώσουμε και καμια δόση στην εφορία...
-
Καλησπεριζω και εγω τα μελη του φορουμ σας παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο.Ειμαι και εγω πλεον ευτυχης κατοχος Fiat Bravo 120 PS T-Jet μεταχειρισμενου με 43.000 χλμ μοντελο 04/2008 ηθελα να παραθεσω και μερικες φωτος για το καλωσορισμα αλλα δεν βρηκα τον τροπο.
Fiat Bravο 2007