-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Φωτογραφιες του Πακιστανου που σακατεψε την κοπελα στην Παρο .
Σας κανει αυτος για 19 χρονων ? Γιατι αν ειναι αυτος 19 εγω τοτε ειμαι 10
Κοιτα ποζα, ολο μαγκια , τι αντρας θεε μου
Bonus
**Στο νοσοκομείο Πακιστανός από επίθεση 10 ομοεθνών του !!! **
Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν στο διαμέρισμά του στο Αιγάλεω
Ομάδα δέκα Πακιστανών επιτέθηκε στις 9 το βράδυ σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Καβάλας 150 στο Αιγάλεω, όπου διέμενε συμπατριώτης τους και, αφού τον χτύπησαν με ξύλα και άλλα αντικείμενα, αποχώρησαν αφού προηγουμένως των λήστεψαν.Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ από το σημείο έγιναν 16 προσαγωγές Πακιστανών.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... thnon-tou/Περιμενω ανακοίνωση απο προοδευτικη παραταξη οτι στην πραγματικοτητα ειναι προβοκατσια και ρατσιστικη επιθεση των φασισταριων με τις μαυρες μπλουζες
Κοιτάξτε γαμόφατσα ο κωλοπάκος, που ήθελε να γ@μήσει και νεούδι το κοπρόσκυλο!
Εύχομαι να του ξεσκίσουν την κ&λοτρυπίδα στην φυλάκα........που τό'παιζε και γαμπρός το πιθήκι! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Γράφουν το ΕΛΛΑΣ με ένα Λ και θέλουν να μας πείσουν πως ήταν Έλληνες αυτοί που βεβήλωσαν τον ιερό χώρο, την στιγμή που και ο πιο αγράμματος δεν νομίζω να αγνοεί την γραφή........;;;;!!!!
Τεσπα, αμα δεν υπήρξαν συλλήψεις, δεν το πολυπιστεύω!Ουτε εγω! Ειναι μορφωμενα παιδια οι χρυσαυγιτες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γράφουν το ΕΛΛΑΣ με ένα Λ και θέλουν να μας πείσουν πως ήταν Έλληνες αυτοί που βεβήλωσαν τον ιερό χώρο, την στιγμή που και ο πιο αγράμματος δεν νομίζω να αγνοεί την γραφή........;;;;!!!!
Τεσπα, αμα δεν υπήρξαν συλλήψεις, δεν το πολυπιστεύω!Ουτε εγω! Ειναι μορφωμενα παιδια οι χρυσαυγιτες
Από που προκύπτει ότι είναι Έλληνες και δη και χρυσαυγίτες οι δράστες;
Ε, όσο και αγράμματος νά'ναι ένας χαυγίτης, ιδίως το ΕΛΛΑΣ, φαντάζομαι, ξέρει να το γράφει σωστά!
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Από που προκύπτει ότι είναι Έλληνες και δη και χρυσαυγίτες οι δράστες;
Ε, όσο και αγράμματος νά'ναι ένας χαυγίτης, ιδίως το ΕΛΛΑΣ, φαντάζομαι, ξέρει να το γράφει σωστά!
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για να δεις πόσοι γράφουν τη λέξη σωστά.
-
Στο πρώτο ερώτημα γιατί δεν απαντά κανείς;
Όσον αφορά στην ορθογραφία της λ. Ελλάς, δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας, ακόμα και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που να αγνοεί την ορθή γραφή της.
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Φωτογραφιες του Πακιστανου που σακατεψε την κοπελα στην Παρο .
Σας κανει αυτος για 19 χρονων ? Γιατι αν ειναι αυτος 19 εγω τοτε ειμαι 10
Κοιτα ποζα, ολο μαγκια , τι αντρας θεε μου
Κοιτάξτε γαμόφατσα ο κωλοπάκος, που ήθελε να γ@μήσει και νεούδι το κοπρόσκυλο!
Εύχομαι να του ξεσκίσουν την κ&λοτρυπίδα στην φυλάκα........που τό'παιζε και γαμπρός το πιθήκι!Από πότε έχει σημασία η φάτσα και η καταγωγή κάποιου με τις πράξεις του; Αν δηλαδή ήταν Έλληνας και ωραίο παλικάρι τότε θα ήταν όλα ΟΚ; Θα μπορούσε να το 'παίζει γαμπρός'; Ο βιαστής είναι βιαστής.
Δείτε και πόσοι συμπολίτες μας κρεμάνε την σημαία ανάποδα στις Εθνικές Επετείους...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
μέσα σ' όλα τ' άλλα μια τζιχαντ μας λείπει να δέσει το γλυκό....
+1000
Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη και φυσικά μη πεπερασμένη.
ηλιθιο ξε-ηλιθιο δε νομιζω οτι υπαρχει αλλος ρεαλιστικος τροπος να φυγει μια τοσο μεγαλη μαζα λαθρομεταναστων απο τη χωρα μας
αν περιμενεις νομιμους τροπους θα περιμενεις για παντα
και για να εξηγηθω, δε δηλωνω υπερ γιατι με κατι τετοια θα τη πληρωσουν πολλοι φουκαραδες που δε φταινε σε τιποτα, αλλα αλλος τροπος να φυγουν δεν υπαρχει και οποιος πιστευει το αντιθετο ας το σκεφτει καλυτερα
οποτε ειτε καντε τα στραβα ματια και υποστηριξτε εμπρακτα ή σιωπηλα τα φασιστακια ή ξεκαθαριστε οτι δε θελετε τετοια και αφηστε τους τσιπρες να φερουν ακομα περισσοτερους
τα ξενιος διας κτλ ειναι για να χαμε να λεγαμε
δε μπορουν να χτιστουν αρκετα στρατοπεδα για να τους βαλουμε μεσα, θα γινει οπως στις φυλακες οπου βγαινουν σε χρονο dt (για αυτο και στα @@ τους να εγκληματισουν, το ιδιο και στα @@ τους να ερθουν εδω)η μονη λυση ειναι μια δυσφημιση της χωρας μας στις χωρες τους ωστε να αποτρεψουν μελλοντικα κυματα και σιγα σιγα να τη πουλεψουν αυτοι που ειναι ηδη εδω (μαζι και αθωοι δυστυχως)
και αυτη η δυσφημιση γινεται μονο ετσι και χειροτερα, οχι με χαδια και ευχολογιαΤι ειναι αυτα που λες βρε Κρι....εεεε λάθος Greo? ... Eκνευριστική την βρίσκεις ? Αντι να λες μπράβο τους που υπερασπίζονται τα πιστεύω τους . Δε κοιτάς εμάς που βριζουμε τα ιερά μας τη σημαια μας ,τα χαλια μας μέσα και μας εχουν πάρει χαμπάρι όλοι τους και γελάνε με την απιστία μας!
Λάχανο θα μας φανε ναι. Και καλά να πάθουμε . Εμεις ειμαστε οι άπιστοι και καλά θα κάνουν. Οι κρετίνοι που λες θα μπουν σε αεροπλανο και θα φύγουν ενω εσενα και μενα θα μας εχουν κατεβασει τα βρακιά και.....
Με τις υγείες σου!δωστους λιγα λεφτα και μορφωση και σου λεω εγω που τη γραφουν τη πιστη τους
ακομα και αν προσπαθησουν να αντισταθουν, στο τελος τη γραφουν στα τετοια τους
-
Προβοκάτσιες γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.
Απλά αυτός που προσπαθεί να βεβηλώσει τον ιερό χώρο ενός συναθρώπου του καταντά το ίδιο κατακριτέος με αυτούς που σφάζουν είτε στο όνομα του Χριστού είτε στο όνομα του Αλλάχ είτε στο όνομα οποιασδήποτε ιδεολογίας.
Από εκεί και πέρα το ποιοι το έκαναν θα το βρει η Αστυνομία. Αλλά θα πρέπει να τους κοπεί ο κώλος. Μόνον το Κράτος έχει το δικαίωμα να ασκεί βία η οποία νομιμοποιείται μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και την αιρετότητα των πολιτικών προϊσταμένων από τον ίδιο τον λαό.
Αλλιώς να πάρουμε πίσσα, πούπουλα και όποιου η φάτσα δεν μας αρέσει (Αριστερός, Δεξιός, Έλληνας, Αλλοδαπός, Κομουνιστής, Φασίστας) να τον αλείφουμε κατά το δοκούν. Αλλά μετά είναι βέβαιο ότι με τη λογική της εκδικητικότητας θα χάσουμε την ικανότητα οιοδήποτε ελέγχου.
-
'Από πότε έχει σημασία η φάτσα και η καταγωγή κάποιου με τις πράξεις του; Αν δηλαδή ήταν Έλληνας και ωραίο παλικάρι τότε θα ήταν όλα ΟΚ; Θα μπορούσε να το 'παίζει γαμπρός';'
Καμία σχέση.........απλά κοιτάω την σκατόφατσα του κωλοπάκου και μού'ρχεται αναγούλα,
οπότε σκέφτομαι την κακόμοιρη την κοπελίτσα και το τι τράβηξε! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
'Από πότε έχει σημασία η φάτσα και η καταγωγή κάποιου με τις πράξεις του; Αν δηλαδή ήταν Έλληνας και ωραίο παλικάρι τότε θα ήταν όλα ΟΚ; Θα μπορούσε να το 'παίζει γαμπρός';'Καμία σχέση.........απλά κοιτάω την σκατόφατσα του κωλοπάκου και μού'ρχεται αναγούλα,
οπότε σκέφτομαι την κακόμοιρη την κοπελίτσα και το τι τράβηξε!Εντάξει, κι εγώ βλέπω σκατόφατσες καθημερινά, αλλά δεν το κάνω θέμα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μέσα σ' όλα τ' άλλα μια τζιχαντ μας λείπει να δέσει το γλυκό....
+1000
Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη και φυσικά μη πεπερασμένη.
ηλιθιο ξε-ηλιθιο δε νομιζω οτι υπαρχει αλλος ρεαλιστικος τροπος να φυγει μια τοσο μεγαλη μαζα λαθρομεταναστων απο τη χωρα μας
αν περιμενεις νομιμους τροπους θα περιμενεις για παντα
και για να εξηγηθω, δε δηλωνω υπερ γιατι με κατι τετοια θα τη πληρωσουν πολλοι φουκαραδες που δε φταινε σε τιποτα, αλλα αλλος τροπος να φυγουν δεν υπαρχει και οποιος πιστευει το αντιθετο ας το σκεφτει καλυτερα
οποτε ειτε καντε τα στραβα ματια και υποστηριξτε εμπρακτα ή σιωπηλα τα φασιστακια ή ξεκαθαριστε οτι δε θελετε τετοια και αφηστε τους τσιπρες να φερουν ακομα περισσοτερους
τα ξενιος διας κτλ ειναι για να χαμε να λεγαμε
δε μπορουν να χτιστουν αρκετα στρατοπεδα για να τους βαλουμε μεσα, θα γινει οπως στις φυλακες οπου βγαινουν σε χρονο dt (για αυτο και στα @@ τους να εγκληματισουν, το ιδιο και στα @@ τους να ερθουν εδω)η μονη λυση ειναι μια δυσφημιση της χωρας μας στις χωρες τους ωστε να αποτρεψουν μελλοντικα κυματα και σιγα σιγα να τη πουλεψουν αυτοι που ειναι ηδη εδω (μαζι και αθωοι δυστυχως)
και αυτη η δυσφημιση γινεται μονο ετσι και χειροτερα, οχι με χαδια και ευχολογιαΠόσος χρόνος πιστεύεις ότι θα περάσει πριν εκτραχυνθεί η κατάσταση και βρεθεί εκτός ελέγχου. Φτάνει ένα φυτίλι. Και αν νομίζουμε ότι ο μέσος Μουσουλμάνος είναι ένα φοβισμένο παιδάκι να σας θυμίσω ότι αυτά τα παιδάκια 30 χρόνια πριν τα έβαλαν με τακτικό στρατό και τον νίκησαν (ανεξάρτητα το αν είχαν εξοπλισμό).
Ο μέσος Πακιστανός δεν έχει πρόβλημα να βγάλει το γιαταγάνι και να κόψει κεφάλια. Και δει, δεν θα είναι μελών της Χ.Α. αλλά αθώων που την πληρώνουν πάντα. Άλλο το να διώξω τους λαθραίους και να μην τους αφήσω να μπουν μέσα και άλλο να πάρω το όπλο μέσα στην επικράτεια μου. Το 2ο ελοχεύει κινδύνους και μόνον τακτικές δυνάμεις μπορούν να καθαρίσουν το κόπρο του Αυγείου.
Τώρα αν δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τότε η κουβέντα δεν έχει καμία αξία. Αλλά προς Θεού αν καθίσουμε να μετατραπούμε α) σε ίδιας αξίας κτήνη με αυτούς που βιάζουν, σκοτώνουν στο όνομα μίας θρησκείας και β) να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας να είμαστε έτοιμοι να βρούμε τεράστια αντίσταση.
Και εκεί δεν θα μας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ ή η Χ.Α. ή η ΤΡΟΪΚΑ ή το ΔΝΤ ή η ΜΕΡΚΕΛ ή το ΔΟΥΒΛΙΝΟ. Θα μας φταίει το σάπιο και ηλίθιο κεφάλι μας.
-
@ ερνάνι,
τότε μη κοιτάζεσαι στον καθρέπτη αγαπητέ μου.......
Πέρα από την πλάκα, τον Μιχαλολιάκο τον βλέπεις επί καθημερινής βάσεως; Πώς κι έτσι; -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
'Από πότε έχει σημασία η φάτσα και η καταγωγή κάποιου με τις πράξεις του; Αν δηλαδή ήταν Έλληνας και ωραίο παλικάρι τότε θα ήταν όλα ΟΚ; Θα μπορούσε να το 'παίζει γαμπρός';'
Καμία σχέση.........απλά κοιτάω την σκατόφατσα του κωλοπάκου και μού'ρχεται αναγούλα,
οπότε σκέφτομαι την κακόμοιρη την κοπελίτσα και το τι τράβηξε!Εντάξει, κι εγώ βλέπω σκατόφατσες καθημερινά, αλλά δεν το κάνω θέμα.
-
-
@Δημου
ειναι λιγη σε ξενη χωρα αν καποια στιγμη η ΧΑ γινει κυβερνηση (που ετσι που το πανε οι αλλοι δε το θεωρω απιθανο ) και δημιουργησει παρακρατικες νεολαιες με τη καλυψη της αστυνομιας και την ανοχη της κοινωνιας σου λεω εγω για ποτε θα παρουν πουλο
αλλα στη πορεια θα μαχαιρωθουν αθωοι , θα καουν μαγαζια , θα ξενιτευτει παλι αθωος κοσμος.. ο,τι γινεται σε ενα πογκρομεδω δεν ειναι στο χωριο του στο βουνο ο αλλος να παρει το ΑΚ ή το γιαταγανι του, εδω ειναι μεσα στην ελλαδα οπου θα τον θαψουν και δε θα το κλαψει κανεις (ειδικα στην επαρχια οπου τους εχουν γτπ τελειως)
μη νομιζεις οτι και οι ελληνες ειμαστε αγιοι επειδη ειμαστε μαλθακοι τις προσφατες 10ετιες και ειχαμε λεφτα , δε θελουμε και πολυ απο οτι φαινεται και ειδικα τωρα που υπαρχει φτωχεια , ανεργια και διασυρμος της χωρας μας ειναι πολυ πιο ευκολο να εκφραστει και το τυφλο μισος
οι γερμανοι που γαμησαν ολο το κοσμο τι νομιζεις οτι ηταν? βαρβαροι που ζουσαν ημιγυμνοι σε βουνα με γιαταγανια ?
o κοσμος ενιωθε την αδικια και σιωπουσε σε αυτα που εκανε το παρακρατος (και στη συνεχεια επισημο κρατος) και φυσικα του γυρισε μπουμερανγκ, οπως εγινε και με τη σερβια που πληρωσε ακριβα ολα αυτα που εκανε στο πολεμο της γιουκοσλαβιας , το θεμα ομως ειναι τι εγινε και ποσο μακρια βλεπει ο καθενας..
-
double
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η μονη λυση ειναι μια δυσφημιση της χωρας μας στις χωρες τους ωστε να αποτρεψουν μελλοντικα κυματα και σιγα σιγα να τη πουλεψουν αυτοι που ειναι ηδη εδω (μαζι και αθωοι δυστυχως)
και αυτη η δυσφημιση γινεται μονο ετσι και χειροτερα, οχι με χαδια και ευχολογιαΕχεις σκεφτει οτι αυτη η δυσφημιση της χωρας μας μπορει, αντι να αποτρεψει μελλοντικα κυματα μεταναστων, να σταθει αφορμη για σοβαρα τρομοκρατικα χτυπηματα με θυματα πολλους αθωους; Επισης μην ξεχνας οτι πλεον στηριζομαστε τουριστικα και στις μουσουλμανικες χωρες (Αραβες, Τουρκους κλπ) μιας και πολλοι παραδοσιακοι πελατες (Γερμανια) μας εχουν εγκαταλειψει...
Και να σου πω και κατι; Αυτοι οι τυποι διασχιζουν εμπολεμες ζωνες για να φτασουν στην Ελλαδα. Πιστευεις πραγματικα οτι θα τους διωξεις ζωγραφιζοντας σταυρους στα σπιτια τους; Ας ειμαστε λιγακι σοβαροι.
Και λες μετα να 'υποστηριξουμε εμπρακτα ή σιωπηλα τα φασιστακια'. Αυτους τους χουλιγκανους δηλαδη που βρισκονται πιο κοντα μ'αυτους τους οποιους υποτιθεται μαχονται, πνευματικα και με καθε αλλο τροπο, που απλα χασανε το δρομο για τη θυρα 7 και βρεθηκαν στα γραφεια της χρυσα-αυγης. Αυτοι που πιστευουν οτι η Λιανα Κανελλη 'τα'θελε ο κωλος της' γιατι μιλαει πολυ, οπως ενδεχομενως πιστευουν κι εκεινοι οτι το κοριτσακι.. τα'θελε ο κωλος της που βγαινει εξω ετσι! Μιλαμε για πιθηκια που παρανομουν πιο συστηματικα κι απο τους λαθρομεταναστες.
Τωρα ενταξει αν γινει η χρυσα-αυγη κυβερνηση θα εχεις πολυ πιο σοβαρα προβληματα απο τους λαθρομεταναστες να ασχοληθεις, πρωτον με το γεγονος οτι δεν θα εχεις φαγητο, φαρμακα, καυσιμα, θα βρισκεσαι απομονωμενος απο τη διεθνη πραγματικοτητα και ενδεχομενως σε εμφυλιακη κατασταση. Αυτο βολευει περισσοτερο απο ολους τους αριστερους, γιατι οι φασιστες θα τα κανουν σκατα οπως παντου και παντα (ακομα και σε σοβαρα κρατη οπως στη Γερμανια) και μετα θα ερθει η σειρα των απεναντι. enjoy -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δείτε και πόσοι συμπολίτες μας κρεμάνε την σημαία ανάποδα στις Εθνικές Επετείους...
Από άποψη!
-
@skye
πολλα απο αυτα που λες (τα περισσοτερα ) ειναι σωστα , δεν ειπα πουθενα οτι υποστηριζω τη ΧΑ , ειπα απλα οτι μονο ετσι υπαρχει καποια πιθανοτητα να φυγουν (με ολες τις συνεπειες του μετα -απομονωση κυριως και πληρη ανελευθερια- , δε τις αρνηθηκα αυτες)κατα τα αλλα, σιγα τα κομαντα που περασαν εμπολεμες ζωνες..
απεναντι σε οργανωμενες επιθεσεις (με τις πλατες τις αστυνομιας και αν θες και τη συμμετοχη της) ειναι μια κλανια , ειναι τιποτα μην υπερβαλλετε
και μη νομιζεις οτι η πλειοψηφια των ελληνων εχει το μυαλο να σκεφτει το μετα αυτου του 'χουλιγκανισμου'
αμα γινουν πολλοι ή αμα αφησουν πιο λασκα την αστυνομια μπορει να γινει χαμοςκαι στη τελικη κατσε και θα δεις.. εγω εδω και χρονια μιλαω για την ανοδο της ακροδεξιας στην ελλαδα (πριν καν μπει ο καρατζαφερης στη βουλη)
τωρα θα αρχισει το παρτι , ειδικα πλεον που οι φωνες τις αριστερας απογοητευουν και δεν εχουν καμια περαση
(για να μην πω οτι με τη λαθρομεταναστολαγνεια τους γινονται πληρως αντιπαθεις στο πολυ κοσμο και ακυρωνουν ολα τα καλα που μπορει να πρεσβευουν, γιατι ο ελληνας δε τους παει τους μεταναστες , πώς να το κανουμε?)μετα απο μια κυβερνηση τσιπρα θα γινουν ολοι χιτες , να μου το θυμηθεις και οσο και να νοθεψουν κατα της ΧΑ (κατι που πιστευω οτι εγινε και τωρα, μη κοροιδευομαστε) δε θα μπορει να γινει κατι
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί μια λύση να τους στέλνουμε κατευθείαν πίσω στις χώρες τους!! Έχουν τόσο ξεκάθαρη κατανομή προελεύσεων, που σε πόσες χώρες θα πρέπει να στείλουμε; 10;
Μια φθηνή λύση είναι να ναυλώσουμε κρουαζιερόπλοια! Το καθένα παίρνει μέσα 1000 - 2000 - 3000 (μπορεί και περισσότερους) και θα πηγαίνουν πίσω στις αγαπημένες τους πατρίδες με κρουαζιέρα πληρωμένη από το ελληνικό κράτος! Ούτε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ούτε επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις-σκούπες, ούτε ανάγκη για βία και πογκρόμ.
Σύστημα, αυτή είναι η απάντηση. Έρχεσαι λάθρος; Σε πιάνουν, σε βάζουν στο καράβι, σε στέλνουν πίσω. Δεν μπορείς να κρυφτείς για πολύ, δεν μπορείς να γίνεις σκουλαρίκι σε φανάρι, δεν προλαβαίνεις να μπεις σε συμμορίες και να εγκληματήσεις. Αν ένα τέτοιο σύστημα εφαρμοστεί, ο αριθμός των λαθρομεταναστών θα πέσει τόσο πολύ, που όσοι επιλέγουν να γίνουν εγκληματίες θα πιάνονται πολύ ευκολότερα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;