Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
G60
οι περισσοτεροι(οχι στο φορουμ) μου λενε να συνεχισω το 10w-40 ή τουλαχιστον το motul xcess και οτι το mobil επειδη ειναι 0w-40 περισσοτερο θα φθειρει το κινητηρα μου λενε παρα θα βοηθησει στο να προληφθουν οι φθορες λογω μικρων μετακινησεων..με εβαλαν σε σκεψεις..εγω θελω να το βαλω αλλα δεν εχω ιδεα..
επισης επειδη ξερουν οτι το στροφαρω ψηλα αρκετα συχνα μου λενε οτι θα ειναι πολυ λεπτο και δε θα μεινει σταγονα μεσα..
και επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα και εκτιμω τη γνωμη σου θα ηθελα να με βοηθησεις..
(ξερω οτι φαινεται λιγο γελειο το 'μου λενε οτι' αλλα δε μπορω να το πω και καπως αλλιως και αναγκαστηκα τους ακουσω επειδη δεν εχω ιδεα απο λαδια..
Eλα ρε άντρα μου που προβληματίζεσαι?
Αυτοί που σου λένε αυτές τις αυναρτησίες ας ασχοληθούνε με τη μαγειρική.
Πάμε στα δικά μας τώρα.
Με ζεστό κινητήρα θεωρητικά και το 10/40 αλλά και το 0/40 συμπεριφέρονται σαν 40άρια,σωστά?
Σωστά.
Οπότε που είναι το πρόβλημά σου?
Με κρύο κινητήρα με το 0/40έχεις και καλύτερη ροή άρα σωστή λίπανση.
Το ίδιο και στο ζεστό κινητήρα πρακτικά το 0/40 έχει πάλι καλύτερη ροή.
Το αν είναι λεπτό ή ψιλό ένα λάδι δεν καθορίζει την ποιότητα προστασίας του κινητήρα.
Ενα παχύσρευστο λιπαντικό ειδικά κρύο δε ρέει στο κύκλωμα λαδιού-ούτε καν περνάει απ το φίλτρο λαδιού!!- με αποτέλεσμα να έχεις ναι μεν αυξημένη πίεση λαδιού αλλά μηδενική προστασία κατά της φθοράς.
Οπως χρειάζεται η πίεση λαδιού άλλο τόσο απαράιτητη είναι η ροή του λιπαντικού κάτι που δεν επισημαίνει κανείς και δεν μπορεί να εντοπισθεί με ένα απλό πιεσόμετρο λαδιού.
Απ την άλλη το πόσο θα αντέξει σε καταπόνηση ένα λάδι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απ την ίδια του τη σύνθεση κι όχι απ το ιξώδες,εδώ ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό όπως το mobil 1 παίρνει κεφάλια,κι αυτό είναι που μας ενδιαφέρει άλλωστε όπως και το υψηλό σημείο καυσης του.
Επίσης η ταχύτατη ροή ενός λιπαντικού εξασφαλίζει και την καλή ψύξη των μετάλλων.
Ολα τα άλλα είναι για θαμώνες του καφενέ.