-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Τα dual-sim είναι κατά κανόνα πατάτες, δυστυχώς. Είτε θα πρέπει να συμβιβαστείς με μια πατάτα, είτε με δύο κινητά. Δεν χρειάζεται να είναι παντόφλες και τα δύο πάντως...Σωστό και αυτό, αλλά αν πάριες για δεύτερο καλό κινητό είσαι πάλι στα +100 €!
Κάλο κινητό εννοώ να έχει την δυνατότητα συγχρονισμού μέσω PC των επαφών και λοιπά.Πάλι όμως με δυο android έχεις καλύτερο (εύκολο, εύχρηστο, γρήγορο) συγχρονισμό!
-
Για πέστε τώρα ένα φτηνό android με μικρή οθόνη (όχι παντόφλα) που κυκλοφορεί καινούργιο, να είναι απλά αξιόπιστο, για χρήση internet περισσότερο. To θέλω για δώρο σε ένα ανιψιό μου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για πέστε τώρα ένα φτηνό android με μικρή οθόνη (όχι παντόφλα) που κυκλοφορεί καινούργιο, να είναι απλά αξιόπιστο, για χρήση internet περισσότερο. To θέλω για δώρο σε ένα ανιψιό μου.με μικρή οθόνη και χρήση internet πως πάνε μαζί;
Ίσως πας για παντόφλα τελικά και στο Sony Neo V συγκεκριμένα!
Κατά την γνώμη μου δεν είναι και πολύ παντοφλε!Υ.Γ. Μου λείπει ήδη το λιμάνι των Χανίων!!! Πριν μερικές μέρες έκοβα βόλτες εκεί!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Για πέστε τώρα ένα φτηνό android με μικρή οθόνη (όχι παντόφλα) που κυκλοφορεί καινούργιο, να είναι απλά αξιόπιστο, για χρήση internet περισσότερο. To θέλω για δώρο σε ένα ανιψιό μου.
με μικρή οθόνη και χρήση internet πως πάνε μαζί;
Κατά την γνώμη μου δεν είναι και πολύ παντοφλε!Υ.Γ. Μου λείπει ήδη το λιμάνι των Χανίων!!! Πριν μερικές μέρες έκοβα βόλτες εκεί!
To 'φτηνό' πάει με την μικρή οθόνη όμως...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
με μικρή οθόνη και χρήση internet πως πάνε μαζί;
To 'φτηνό' πάει με την μικρή οθόνη όμως...
To 'φτηνό' είναι σχετικό! Μέχρι πόσα €€€ είμαστε;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
max 200€. Με 130-150 θα ήταν ιδανικό.
-
samsung galaxy s-plus; Νομίζω στα Multirama το είχε γύρω στα 200 ευρώ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
max 200€. Με 130-150 θα ήταν ιδανικό.
Sony Ericsson Xperia Neo V - < 200€ !
Αν βρεις το Samsung I9000 Galaxy S στα 200€ - ΠΑΡΕ ΤΟ!!!
-
ή αυτό:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3115Ο χρήστης Scotch έγραψε:
samsung galaxy s-plus; Νομίζω στα Multirama το είχε γύρω στα 200 ευρώ. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τα dual-sim είναι κατά κανόνα πατάτες, δυστυχώς. Είτε θα πρέπει να συμβιβαστείς με μια πατάτα, είτε με δύο κινητά. Δεν χρειάζεται να είναι παντόφλες και τα δύο πάντως...
Σωστό και αυτό, αλλά αν πάριες για δεύτερο καλό κινητό είσαι πάλι στα +100 €!
Κάλο κινητό εννοώ να έχει την δυνατότητα συγχρονισμού μέσω PC των επαφών και λοιπά.Πάλι όμως με δυο android έχεις καλύτερο (εύκολο, εύχρηστο, γρήγορο) συγχρονισμό!
με συγχωρεις αλλα ειχα παρει γαματο (καινουριο εννοειται) samsung με εγχρωμη κιολας οθονη και μπαταρια που εβγαζε βδομαδα για το στρατο μολις 20 ευρω απο τη vodafone κιολας
αυτο , γιατι δε ξερω ποιο μοντελο ειναι2 smartphone ειναι και διπλος πονοκεφαλος στο να τα φορτιζεις ..
-
Μα είναι δυνατόν να μην έχει το Google Nexus 7 υποδοχή για κάρτα μνήμης;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να μην έχει το Google Nexus 7 υποδοχή για κάρτα μνήμης;Εδω δεν έχει ethernet υποδοχή για κάρτα θές
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να μην έχει το Google Nexus 7 υποδοχή για κάρτα μνήμης;
Εδω δεν έχει ethernet υποδοχή για κάρτα θές
Ενα ενα τα λενε!!!Θα παθει τιποτα ετσι αποτομα που του το ειπες!!!
-
εταιρεία ηλιθίων
-
Θα την έβρεις από τον QsisVTS με αυτά που λες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
εταιρεία ηλιθίωνΣύντροφε αν δεν έχει Gigabit ethernet και πάνω μην αγοράσεις. Άσε τους δήθεν ψαγμένους να θέλουν 802.11n/ac κλπ.
Δεν ξέρουν.
7' είναι μικρό πάντως. Στην οθόνη (tablet και desktop) το μέγεθος μετράει.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θα την έβρεις από τον QsisVTS με αυτά που λεςειναι fail , αλλα ετσι κανει η google με τα nexus, αρα σαν αλλη μια apple προσκυνουμε στο θελημα της
τα 16 ειναι οκ παντως , εγω προσωπικα δε χρειαζομαι παραπανω απο τοσα, αλλα τα 8 ειναι κοροιδια και αντικειμενικα επικινδυνα λιγα
-
Δυστηχως δεν χρησιμοποιω οσο θα ηθελα το asus transformer μου και μαλλον θα το δωσω για κατι πιο μαζεμενο που να ειναι και 3G
Ειδα σε ενα φιλο το samsung p3100 και μου αρεσε παρα πολυ μιας και ειναι και πιο μικρο και αρκετα πιο λεπτο απο το asus μου
Καμια γνωμη για το μηχανακι αυτο?http://www.samsung.com/gr/consumer/mobi ... 3100TSEVGR
-
Νομιζω οτι απλα δεν χρειαζεσαι tablet. Μια χαρα ειναι το μηχανηματακι σου οπως το ειδα στην Briancon.
Εγω πάλι το δικο μου το εχω λιωσει. Αν ειχε και Ελληνικο system wide ορθογραφο, θα μιλουσαμε για πληρη αντικατάσταση του laptop.
-
Νταξ με ποστ του ΧΛ από πάνω το να ποστάρω θέμα για τον flash player ειναι λίγο σκληρό αλλά
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Fl ... load-Flash
Flash-for-Android-will-disappear-tomorrow-Last-Chance-to-download-Flash
Πλακίτσα ε
Περι συσκευών Android...