-
Μην γίνεσαι γκρινιαρης σπαζα@@δης χωρίς λόγο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αυτο φαινεται απο τον αριθμο πλαισιου υποθετω. Γενικως αρα τα θεωρουνε αξιοπιστα.
Αντιστοιχα καλα λογια εχω ακουσει για την οδηγικη συμπεριφορα. Αν καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει;Απο χωρους εσωτερικους δεν λεει και πολλα ε;
Για να μην χαθει μεσα στα off topic.
-
Μπιλόπουλε swift θα πάρεις τελικά ή VTS που gamaei?
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
@ Billopoulos,το έχει ένας καθηγητής που μου έκανε μάθημα στο φροντηστήριο και μιλάμε ακόμα.Χιλιόμετρα 110.000,προβλήματα 0.Υ.Γ. Θα αλλάξεις τη c4?
Ο καθηγητής είναι φάση κουβάλαμε ας πούμε από δω ως εκεί αμαξάκι μου ένα πράμα να πούμε?
-
Ο καθηγητής είναι φάση κουβάλαμε ας πούμε από δω ως εκεί καλό μου αμαξάκι?
O καθηγητής είναι 28 χρονών και το έχει από τα 25 άρα......λίγο δύσκολο να μην το έχει σκίσει καθόλου,δε νομίζεις?
Μου το έχει πει και ο ίδιος ότι του έχει πιει το αίμα αρκετές φορές αλλά δεν έχει κάνει κιχ.Μεγάλα ζόρια έφαγε το καημένο φτου μη το ματιάξω!!
-
@ Billopoulos,το έχει ένας καθηγητής που μου έκανε μάθημα στο φροντηστήριο και μιλάμε ακόμα.Χιλιόμετρα 110.000,προβλήματα 0.Υ.Γ. Θα αλλάξεις τη c4?
Σκεφτομαι πιθανες κινησεις μπας και.
-
Χαιρετω την παρεα!
Εχω μια απορια που μπορει να με οδηγησει και σε παραπανω αποριες
Απο αποψη αξιοπιστιας τι λενε τα Swift Sport;Αν θες μπορεις να κανεις εγγραφη στο forum μας και να διαβασεις γνωμες κ εμπειριες απο τους κατοχους.
-
@ Billopoulos,το έχει ένας καθηγητής που μου έκανε μάθημα στο φροντηστήριο και μιλάμε ακόμα.Χιλιόμετρα 110.000,προβλήματα 0.
Υ.Γ. Θα αλλάξεις τη c4?
Σκεφτομαι πιθανες κινησεις μπας και.
Με βαση τα οσα ξερω μεσα απο Suzuki Σφακιανακης Θεσνικης(συνεργειο).
Παρα πολυ αξιοπιστο το μοτερ,καθολου ηλεκτρικα προβληματα αλλα αρκετα γραντζουνισμενα σαζμαν!
Πιο συχνη αλλαγη βαλβολινων και ολα οκ.Ναι το σαζμαν ειναι θεοκοντο,ναι ταξιδευεις με 140 και κοντευει τις 5000στροφες αλλα η αξιοπιστια εχει να κανει με τη χρηση καθαρα του προηγουμενου κατοχου.Αν το κανιβαλισε αρκετα τοτε...
Παντως σε ταξιδι αστραπη που εκανα σαν συνοδηγος με Swift Sport μπορω να πω οτι ειναι γαματο!
Στις στροφες της Λαμιας κατεβαινοντας Αθηνα(Ραχες-Στυλιδα)στριβαμε με σκασμενη 5η σχεδον και 200 στο κοντερ με το Swiftaκι να ειναι βραχος!Καθολου κλισεις,ακριβεστατο τιμονι και δυνατα φρενα.Αν συμβιβαστεις με τη σκληρη αναρτηση που θα σε κουραζει μεσα στη πολη,το κοντο κιβωτιο που δεν επιτρεπει ανετα ταξιδια και το μικρο πορτμπαγκαζ νομιζω δεν εχεις κατι αλλο να φοβασαι. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ερωτημα ειναι αν φτιαχνονταν και swift sport στην ουγγαρια..Τα ουγγρικα swift ειχαν καμια 15αρια ανακλησεις... Τα ιαπωνικα 0.
Παντως το συμπαθω πολυ σας αμαξι.. περιεργη διασταση στις 16αρες ειχε μονο θυμαμαι..195/50/R16.
Κατά τ'άλλα όλα τα τρίθυρα Swift (παλιό και τωρινό, Sport ή μη) είναι ουγγρικά.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Κατά τ'άλλα όλα τα τρίθυρα Swift (παλιό και τωρινό, Sport ή μη) είναι ουγγρικά.Σωστά. Το Sport τουλαχιστον που το ειχα παρατηρήσει αρκετά θυμάμαι να έχει στα τζαμια του αυτοκόλλητο του εργοστασίου Magyar όπως είχε και το Splash!
-
Suzuki New S-Cross Compact Crossover Concept
http://carscoop.blogspot.com/2012/08/suzuki-previews-new-s-cross-compact.html -
Πολυ καλος μου φιλος που εχει το Suzuki Swift Sport απο καινουργιο εδω και 3 χρονια και με 134.000χλμ ηδη εχει να μου λεει τα καλυτερα για την αξιοπιστια του . Απο χωρους ικανοποιητικο μου φανηκε , οχι οτι με απασχολησε το θεμα . Επισης να σημειωσω πως το βαζει σε πιστες και ειναι γραμμενος στο κλαμπ που προαναφερθηκε . Τωρα με τι νικ δεν ξερω
-
Το εκτιμώ πολύ το Sport. Χωρίς αμφιβολία ειναι απο τα πιο παιχνιδιάρικα αμαξια. Νευρο και καλο στησιμο έχει και όμορφο και αρκετά άγριο είναι σε εμφάνιση και η Suzuki ειναι αρκετά ψηλά σε δείκτες αξιοπιστίας.
Στα 'κατά' των ειδικών ήταν η εμφανιση και ποιοτητα του εσωτερικού του ... 's(h)it' high and watch ... δηλαδή!!! -
Ας είναι φτιαγμένο και στην Ζουαζιλανδη, αν δεν χαλάει δεν με πειράζει... Το νέο Σουιφτ υποθέτω έχει ίδιους χώρους και παρόμοια οδηγική συμπεριφορά;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το εκτιμώ πολύ το Sport. Χωρίς αμφιβολία ειναι απο τα πιο παιχνιδιάρικα αμαξια. Νευρο και καλο στησιμο έχει και όμορφο και αρκετά άγριο είναι σε εμφάνιση και η Suzuki ειναι αρκετά ψηλά σε δείκτες αξιοπιστίας.
Στα 'κατά' των ειδικών ήταν η εμφανιση και ποιοτητα του εσωτερικού του ... 's(h)it' high and watch ... δηλαδή!!!Να προσθέσω στα κατά,το οτι το τιμόνι δεν έχει μέσα-έξω,όπως επίσης το κάθισμα δεν πάει πάνω-κάτω.(2010).
Στα υπέρ,η ύπαρξη μπλοκέ. -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Στα 'κατά' των ειδικών ήταν η εμφανιση και ποιοτητα του εσωτερικού του ... 's(h)it' high and watch ... δηλαδή!!!Να προσθέσω στα κατά,το οτι το τιμόνι δεν έχει μέσα-έξω,όπως επίσης το κάθισμα δεν πάει πάνωκάτω.(2010).
Στα υπέρ,η ύπαρξη μπλοκέ.Έχει μπλοκε;
-
Με αυτό που έκανα εγώ,πρίν απο δυό χρόνια,4.500 χλμ,καινούργιο,είχα ναί.
-
Καινούριο με μπλόκε το είχες πάρει;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Μάλιστα και ήταν Ουγγρικό.
-
Τι μπλοκε, μηχανικο ή εννοεις EDL?
Δε το ηξερα οτι φοραγαν μπλοκε.
SUZUKI FORUM