-
Που μπορει κανεις να βρει συγκριτικες δοκιμες για το νεο VOLVO S40 1.6?
Ειναι πολυ ομορφο μεσα εξω, αλλα ανησυχω μηπως στο δρομο ειναι λιγο ''γαιδουρι''.
Γνωμες? -
Ειναι πολυ ομορφο μεσα εξω, αλλα ανησυχω μηπως στο δρομο ειναι λιγο ''γαιδουρι''.
Γνωμες? -
Γνωμες? -
Ο χρήστης pmar έγραψε:
Γνωμες?εχει πολλα topic εδω μεσα κάνε ενα find
-
S40 1400 κικλών me 100 άλογα και το σκέφτεσαι? Αυτό είναι ακρως επικίνδυνο από πλευράς ενεργητικής ασφάλειας εκτός και αν σκέφτεσαι να μη προσπεράσεις ποτέ. Πάρε το 1.8 που είναι πράγματι καλό. Το 1.6 είναι ενας κακός συμβιβασμός για την ελληνική αγορά και μόνο.
-
Φιλε gramacar ειναι λογικο οτι το 1.8 ειναι καλυτερο και το 2.4 ακομα καλυτερο! Αλλα υπαρχει και μια παραμετρος που λεγεται '''value for money'' και στα πλαισια αυτης συζηταμε.
Οσο για το βαρος ειναι 1235κ και περα απο την ιπποδυναμη παιζουν ρολο και η ροπη, οι κοντες σχεσεις κιβωτιου κλπ κλπ.
Τελοσπαντων οι γνωμες των ειδικων δεν θ αργησουν να βγουν νομιζω. -
Ο χρήστης pmar έγραψε:
Φιλε gramacar ειναι λογικο οτι το 1.8 ειναι καλυτερο και το 2.4 ακομα καλυτερο! Αλλα υπαρχει και μια παραμετρος που λεγεται '''value for money'' και στα πλαισια αυτης συζηταμε.
Οσο για το βαρος ειναι 1235κ και περα απο την ιπποδυναμη παιζουν ρολο και η ροπη, οι κοντες σχεσεις κιβωτιου κλπ κλπ.
Τελοσπαντων οι γνωμες των ειδικων δεν θ αργησουν να βγουν νομιζω.To αυτοκίνητο αυτό το έχω στα 1.800cc.Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο, ευχαριστως να βοηθήσω αν μπορώ.
Το τεύχος του Νοεμβρίου των '4Τ', το έχουν σε 'αντιπαράθεση' με την 156, στα ίδια κυβικά.
Πάντως στον τομέα 'value for money' είναι -αν όχι το κορυφαίο-ένα από τα κορυφαία -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντως στον τομέα 'value for money' είναι -αν όχι το κορυφαίο-ένα από τα κορυφαίαΣτον τομέα της μεταπώλησης όμως? Άραγε ποιός σήμερα ζητάει το προηγούμενο S40.
-
Πάρε το 1.8!! Μην κοιτάς ΚΑΝ το 1,6!!! Σ' αυτή την κατηγορία ούτε να το σκεφτεσαι για 1,6!! Το νέο S40 είναι φανταστικό αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Πάντως στον τομέα 'value for money' είναι -αν όχι το κορυφαίο-ένα από τα κορυφαία
Στον τομέα της μεταπώλησης όμως? Άραγε ποιός σήμερα ζητάει το προηγούμενο S40.
Λογικότατο αυτό που λες.
Σε ότι με αφορά, τον παράγοντα 'μεταπώληση' τον εξετάζω από τους τελευταίους, όταν ψάχνω για αυτοκίνητο.
Νομίζω ότι εξαρτάται, από την πορεία του νέου μοντέλου.
Αν 'πηξει' ο τόπος από S40 (όπως π.χ συμβαίνει με τις 156 ή τις 3άρες) μπορεί να έχει περισσότερη ζήτηση σαν μεταχειρισμένο.
Προς το παρόν η 'μεταπώληση' δεν είναι και το ισχυρότερο ατού του νέου VOLVO. -
Δε νομίζω να είναι αργό το 1.6. Μπήκα στου θείου μου το V50 και μου φάνηκε πάρα πολύ γρήγορο! Λέτε να παίζει ρόλο που είναι το Τ5 4x4 με τα 220 άλογα;;;;
new VOLVO S40