-
Πόσο θα του πάει Σάββα, ξέρεις?
-
Σπύρο γύρω στο 20ρικο...αλλά αξίζει!
-
20άρικο ε? Θα έλεγα δίλιτρη κι ας είναι και 'γυμνή'!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
20άρικο ε? Θα έλεγα δίλιτρη κι ας είναι και 'γυμνή'!Χε χε χε ήξερα την απάντησή σου αλλά ο ξάδερφος μου δεν είναι της δικιάς μας σχολής...
-
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!
Ουφ, ένα-ένα.
200αρίσαμε, άντε και στις 1000.
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ξέρω οτι ο κρυφός πόθος όλων των Ελλήνων είναι μια Blanc Banquise Xsara με κεραία ασυρμάτου πίσωΘανάση, σαν τη δική μου εννοείς?
Μάνο, τρομερή φωτό, Θανάση (Barout) τρομερό 2cv.
Εντός της εβδομάδος θα σας δείξω και από πού πέρασε το 'ασφαλίτικο' αυτή την εβδομάδα.
Πληροφορίες για τη C4:
Εχουν φύγει όλες!
Από πλευράς αξιοπιστίας, προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν πολύ καλές. Μεταφέρω τα λόγια του υπεύθυνου υποδοχής στο service της Citroen Hellas:'Δεν έχουν πάθει τίποτα. Ακόμη κι αυτές που γυρνάνε από περιοδικά δεν κάνουν τσικ'.
Και μου θύμισε τις δοκιμασίες που περνάνε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, πριν καν βγουν από το χώρο της αντιπροσωπείας.
-
Δεν με λεν Θαναση αλλα δεν πειραζει (Χρηστος)
Δεν μπορω να καταλαβω τι σας εχει πιασει με αυτη την ηληθια κατασκευη αυτο το εκτρωμα ( C4 ) που καποιοι ειχαν τη φαεινη ιδεα να τη βγαλουν στη γραμη παραγωγης οι απαραδεκτοι, οι αληταμπουρες!!!!
Καλα ντε μη βαρατε λεμε και καμια λαλακια να γεμιζει ο χωρος
Υ.Γ Σας περισευει κανα ψιλο να συμπληρωσω την προικα για την κοπελια που λεγαμε;;; Παρακαλω οχι τσιγκουνιες προκειται για τη 2λιτρη, αααααααααααχχχχχχχχ!!
-
Χρήστο θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου, δεν τρελάθηκα και από το σχέδιο.
Καλό, πρωτότυπο αλλά δεν με ενθουσίασε...Τι δεν μου αρέσει;
Το ότι η πινακίδα μπαίνει τόσοοοοο χαμηλά, παράξενος ε;
Το πίσω μέρος και στα 2 ξεχωρίζει αλλά είναι ψιλο-άσχημο
Το τιμόνι που έχει τόσα τσιμπλίκια και δεν γυρνά σαν συμβατικόΟι τιμές τους βέβαια είναι καταπληκτικές αλλά....πάντα θα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ.
-
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου Νικόλα. Πάντως αν είχαν προβλήματα από τώρα οι υπέυθυνοι της πλήρως ανακαινισμένης γραμμής παραγωγής της C4 στην Μυλούζη θα έπρεπε να κάνουν ομαδικό χαρακίρι
Για το οτι θα έφευγαν όλες πάντως δεν είχα καμία αμφιβολία. Άντε και στα δικά μας παιδιά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πρώτο μου ξαδέρφι θα παραγγείλει την C4 1.6 SX Pack με εξτρά την γυάλινη πανοραμική οροφή, JBL ηχοσύστημα και δερμάτινα.Γνωρίζει κάποιος τι «παίζει» με την οροφή..?
Μπάζει νερό, ζεσταίνεται το εσωτερικό το καλοκαίρι κτλ...?Πάντως η αίσθηση από τεστ που την κάναμε με την οροφή, ΚΟΡΥΦΑΙΑ!
Η κοπελιά μου το ερωτεύτηκε...χε χε χε!Κάποιος που να γνωρίζει επι του θέματος υπάρχει;
Εστω και με άλλο αυτοκίνητο, αξίζουν αυτές οι μεγάλες γυάλινες οροφές;
Στο ελληνικό καλοκαίρι τι γίνεται;Nα την βάλει το ξαδέρφι;
Αny help ρε Citroen-άκηδες...
-
Σάββα είναι σταθερή η οροφή ή ανοιγόμενη? Έχω μπεί σε 307 SW και η αίσθηση ήταν πολύ ωραία, το ίδιο και στην BMW 1 που έκανα test drive και ας ήταν μια απλή ανοιγόμενη οροφή. Για το 307 δεν έχουν ακουστεί προβλήματα στεγανότητας από όσο τουλάχιστον ξέρω. Αν θα το αγόραζα με την οροφή αυτή δεν ξέρω, το μόνο extra που παίζει από την πλευρά μου είναι τα τζάμια με την μεμβράνη για έξτρα ηχομόνωση και προστασία από την διάρηξη.
-
Θανάση με την ζέστη το καλοκαίρι τι παίζει;
-
Kαι μόνο που το ρωτάς αυτό καταλαβαίνω οτι μιλάμε για μεγάλη γύαλινη μη ανοιγόμενη οροφή. Λοιπόν το καλοκάιρι τραβάς το σκληρό κάλλυμα που έχει και γλιτώνεις από τον ήλιο. Βέβαια το τζάμι είναι τζάμι και άρα το αμάξι ζεσταίνεται πιο εύκολα από ότι με μεταλλική οροφή αφού η υπέρυθρη ακτινοβολία παγιδεύεται μέσα του αλλά γι αυτό υπάρχει και το AC.
-
Εσύ Θανάση θα αγόραζες σήμερα (υποθετικά) ένα C4..;
-
Τι να τις κάνετε τις ηλιοροφές ρε παιδιά; Εγώ το μισό χρόνο έχω μονίμως κατεβασμένα τα σκιάδια και πάλι λέω 'αμάν-αμάν'. Μια φορά στη ζωή μου έχω πάθει έγκαυμα από τον ήλιο κι αυτό επειδή οδηγούσα μηχανάκι και δεν καταλάβαινα ότι ο ήλιος με τσουρούφλιζε λόγω της δροσιάς από τον αέρα. Κάτι τέτοιο φοβάμαι ότι θα γίνεται με τον κλιματισμό ανοιχτό και τον ήλιο να μπαίνει από την ηλιοροφή. Ακόμα κι αν προσφέρει μια σχετική προστασία από την ακτινοβολία το τζάμι, δεν παύει ο ήλιος να είναι βλαβερός με τις τρύπες του όζοντος και τα ρέστα.
-
Ναι αλλά το απογευματάκι ή το βραδάκι (ειδικά άνοιξη και καλοκαίρι) η ηλιοροφή σου δίνει άλλη αίσθηση κατά την οδήγηση και είναι απόλαυση!
Το Xsara Coupe έκανε 3 μήνες να έρθει ακριβώς λόγω της ηλιοροφής (ήταν σαν ειδική παραγγελία) αλλά άξιζε και με το παραπάνω η αναμονή.
-
Τίποτα προβλήματα από διαρροές ??
-
Τι να σας πω...όσες φορές έχω μπει σε αυτοκίνητο με ηλιοροφή πιο πολύ με εκνευρίζει ο ήχος του αέρα!
-
Χρήστο (barout) με συγχωρείς...
Η γυάλινη οροφή δεν είναι ανοιγόμενη. Περιμένω να δω από κοντά κάποιο C4 με τέτοια και μετά θα αποφασίσω αν θα το παραγγείλω έτσι ή χωρίς. Ενα άλλο μειονέκτημα είναι ότι το τζάμι δεν είναι καλό για το ηχοσύστημα.
Η εμπειρία μου με το C5 που έχει ανοιγόμενη ηλιοροφή (από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία) έχει δείξει ότι σε συγκεκριμένες ταχύτητες ενοχλεί κάπως, αλλά σε γενικές γραμμές ο ανεμοθραύστης κάνει πολύ καλή δουλειά.
Απ'ό,τι μου έλεγαν στη Citroen, έχουν εξαφανιστεί όλα τα 'πλούσια' εξοπλισμένα C4, Exclusive, VTR Pack, VTS, ενώ τα φτηνά φεύγουν πιο δύσκολα...
Πάρτε και μια μικρή γεύση της εβδομάδος:
-
Πού πήγες ρε θηρίο...;
Το μπλε Ξαρά δικό σου είναι; -
Βολτάραμε στα χίονια βλέπω
Καλό το Exclusive άνετο και χωρίς κοπανήματα παρόλη την 17αρα αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά και πάλι δεν μου κάθεται καλα η 17αρα σαν μέγεθος...
CITROËN FORUM