-
καλώς εχόντων των πραγμάτων, τι θα κάνετε φέτος;
-
-
-
Αμ γιατι ψαχνουμε να βρουμε τις ειδικες ?Να φτιαξουμε το προγραμμα μας απο τωρα και να το μελεταμε καθε μερα μεχρι τον Ιουνιο.
-
Ξέχασες και μια τέταρη επιλογή φίλε kubiak:
Καλά, είναι ερώτηση αυτή? -
Αν καί προλαβαίνω (ώς συνήθως ) μόνο μία μέρα,θά είμαι εκεί.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αμ γιατι ψαχνουμε να βρουμε τις ειδικες ?Να φτιαξουμε το προγραμμα μας απο τωρα και να το μελεταμε καθε μερα μεχρι τον Ιουνιο.Ότι γράφει δεν ξεγράφει οπότε πρώτα ο θεός μαζί σας και εγώ για πρώτη φορά!!!! Ελπίζω να είμαι παρών όλες τις μέρες.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αμ γιατι ψαχνουμε να βρουμε τις ειδικες ?Να φτιαξουμε το προγραμμα μας απο τωρα και να το μελεταμε καθε μερα μεχρι τον Ιουνιο.
Ότι γράφει δεν ξεγράφει οπότε πρώτα ο θεός μαζί σας και εγώ για πρώτη φορά!!!! Ελπίζω να είμαι παρών όλες τις μέρες.
Ε ρε γλεντια!!! Καλώς να μας έρθεις!!
-
Δε κάνουν τέτοιες ερωτήσεις!! Όχι μόνο θα το τιμήσουμε αλλά θα πάρω και άδεια Πέμπτη κ' Παρασκευή όπως κάνω τα τελευταία 3 χρόνια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ότι γράφει δεν ξεγράφει οπότε πρώτα ο θεός μαζί σας και εγώ για πρώτη φορά!!!! Ελπίζω να είμαι παρών όλες τις μέρες.
Μύλος θα γίνει φέτος
Παρακαλείστε όπως ετοιμάσετε τις αποσκευές σας. Σε λίγες ημέρες αναχωρούμε.......
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Μύλος θα γίνει φέτος
Παρακαλείστε όπως ετοιμάσετε τις αποσκευές σας. Σε λίγες ημέρες αναχωρούμε.......
Μύλο το λέτε στο Χαλάνδρι; Εμείς το λέμε σούβλα!!!!
Ελπίζω και εγώ να μπορώ να πάρω άδεια ώστε να είμαι πιο νωρίς επάνω ώστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή.
Από τους πιο έμπειρους τι εξοπλισμός χρειάζεται ώστε να γίνουν όλα εύκολα και χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Από τους πιο έμπειρους τι εξοπλισμός χρειάζεται ώστε να γίνουν όλα εύκολα και χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία;
Μανώλη σημείωσε τα παρακάτω::
- Τουλάχιστον 2 σετ από ρούχα (ειδικά φέτος δεν χρειάζονται παραπάνω αφού την 3η μέρα θα μπορείς να δεις μόνο 1 SS).
- Μακρύ ελαφρύ παντελόνι και μακρύ πουκάμισο (για να μην καείς από τον ήλιο) και κοντομάνικα μπλουζάκια από μέσα για να μπορείς να βγάλεις το πουκάμισο.
- Καπελάκι (όχι το μαύρο του φόρουμ επειδή καίει )
- Αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια (πάντα με κάλτσες )
- Γυαλιά ηλίου
- Μικρό ελαφρύ σακίδιο που θα περιλαμβάνει:
o Φωτογραφική μηχανή
o Αντηλιακό
o Ελαφρύ αδιάβροχο (ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, πέρσι είχε στην Παύλιανη 5 βαθμούς)
o Πετσέτα - Μπουκάλι νερό
Προσωπικά παίρνω μαζί γιλέκο με πολλές τσέπες, καφέ, shaker, ξηρά τροφή (σαντουιτς, μπισκότα κλπ), τους απαραίτητους χάρτες (εσύ δεν θα χρειαστείς), φορτιστή κινητού και είδη φαρμακείου πρώτων βοηθειών (τσιρότα, αλοιφή για τα τσιμπίματα κλπ).
Προαιρετικά:
GPS (ο syele χάνεται συνήθως ), ξυπνητήρι (αν είσαι παρέα με τον nilafzr ), ψησταριά, σούβλα, κοψίδια κ.α (ρώτα τον kouk καλύτερα για αυτά )ΥΓ Αν ξεχνάω τίποτα συμπληρώστε!
-
Σούβλα πτυσσόμενη για να χωράει στην τσέπη του γιλέκου υπάρχει;
Λίγο πολύ αυτά υπολόγιζα και εγώ.Μάσκα για τη σκόνη λέει ή είναι υπερβολή; Ιδίως για όσους έχουν και μια ευπάθεια στις αλλεργίες;
-
Ξηρα τροφή οπωσδήποτε!!! Χάνεται ο syele και την χρειαζόμαστε για να επιζήσουμε!!
Ψησταριά όχι,γιατι είμαστε μέσα σε δάσος!!
Μάσκα ναι,απαραίτητη ειδικά στα κλειστά κομμάτια!Φέτος που είναι και αργά θα έχει πολλή σκόνη!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξηρα τροφή οπωσδήποτε!!! Χάνεται ο syele και την χρειαζόμαστε για να επιζήσουμε!!Ψησταριά όχι,γιατι είμαστε μέσα σε δάσος!!
Αν το ξανακάνει θα χαθεί μια και καλή για πάντα.... και δεν θα τον βρίσκει ούτε η ΕΜΑΚ!!!
Όσο για την ψησταριά δεν χρειάζεται γιατί κατά ένα περίεργο λόγο σε όποιο σημείο πάμε τα τελευταία χρόνια πάντα υπάρχει μια δίπλα μας. Ανεξήγητο έτσι δεν είναι..........kouk????
Κατά τα λοιπά αγαπητέ Μανώλη το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξυπνητήρι όπως πολύ σωστά έγραψε cmarin για να φτάσεις έγκαιρα στο σημείο που θέλεις. Τί να τα κάνεις τα υπόλοιπα αν δεν προλάβεις....... να πας???
PS. Για τους γνωστούς οι ώρες αναχωρήσεων φέτος θα είναι γύρω στις 03:30 . Αντε θα κοιμηθείτε και λίγο φέτος!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από τους πιο έμπειρους τι εξοπλισμός χρειάζεται ώστε να γίνουν όλα εύκολα και χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία;
Μανώλη σημείωσε τα παρακάτω::
- Τουλάχιστον 2 σετ από ρούχα (ειδικά φέτος δεν χρειάζονται παραπάνω αφού την 3η μέρα θα μπορείς να δεις μόνο 1 SS).
- Μακρύ ελαφρύ παντελόνι και μακρύ πουκάμισο (για να μην καείς από τον ήλιο) και κοντομάνικα μπλουζάκια από μέσα για να μπορείς να βγάλεις το πουκάμισο.
- Καπελάκι (όχι το μαύρο του φόρουμ επειδή καίει )
- Αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια (πάντα με κάλτσες )
- Γυαλιά ηλίου
- Μικρό ελαφρύ σακίδιο που θα περιλαμβάνει:
o Φωτογραφική μηχανή
o Αντηλιακό
o Ελαφρύ αδιάβροχο (ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, πέρσι είχε στην Παύλιανη 5 βαθμούς)
o Πετσέτα - Μπουκάλι νερό
Προσωπικά παίρνω μαζί γιλέκο με πολλές τσέπες, καφέ, shaker, ξηρά τροφή (σαντουιτς, μπισκότα κλπ), τους απαραίτητους χάρτες (εσύ δεν θα χρειαστείς), φορτιστή κινητού και είδη φαρμακείου πρώτων βοηθειών (τσιρότα, αλοιφή για τα τσιμπίματα κλπ).
Προαιρετικά:
GPS (ο syele χάνεται συνήθως ), ξυπνητήρι (αν είσαι παρέα με τον nilafzr ), ψησταριά, σούβλα, κοψίδια κ.α (ρώτα τον kouk καλύτερα για αυτά )ΥΓ Αν ξεχνάω τίποτα συμπληρώστε!
Ε ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ..................
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
Ε ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ..................
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ**ΓΡΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΥΦΟΥ...!!!! **
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...SHAKEDOWN -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ξέχασες και μια τέταρη επιλογή φίλε kubiak:
Καλά, είναι ερώτηση αυτή?σωστό!
μετά από την ερώτηση του EMMANOYHL και την απάντηση του cmarin, θα προτείνω και εγώ μία λίστα με τα 'αξεσουάρ' για την παρακολούθηση του αγώνα. (μερικά είναι copy/paste από τη λίστα του cmarin).
Απαραίτητα:
[list=1:kmes868g][:kmes868g]Μακρυμάνικο πουκάμισο/μπλουζάκι, και παντελόνι (όχι σορτς), για την αποφυγή εγκαυμάτων. Φυσικά από ελαφρύ ύφασμα.[/kmes868g]
[:kmes868g]Καπέλο ανοιχτόχρωμο.[/kmes868g]
[:kmes868g]Αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια (πάντα με κάλτσες).[/kmes868g]
[:kmes868g]Γυαλιά ηλίου.[/kmes868g]
[:kmes868g]Αντηλιακή κρέμα.[/kmes868g]
[:kmes868g]Πετσέτα (προσωπικά, για να αποφύγω τα εγκαύματα στο πρόσωπο και τον αυχένα, βάζω την πετσέτα στο κεφάλι και στη συνέχεια το καπέλο - κάτι σαν άραβας δλδ).[/kmes868g]
[:kmes868g]Νερό. (προτιμότερα μέσα σε ισοθερμικό δοχείο).[/kmes868g]
[:kmes868g]Ξηρά τροφή.[/kmes868g]
[:kmes868g]Χάρτες.[/kmes868g]
[:kmes868g]Είδη φαρμακείου πρώτων βοηθειών (τσιρότα, αλοιφή για τα τσιμπίματα, οξυζενέ κλπ).[/kmes868g]
[:kmes868g]Χαρτί τουαλέτας/κουζίνας, χαρτομάντιλα.[/kmes868g][/list
kmes868g]
Χρήσιμα:
[list=1:kmes868g][:kmes868g]Σφυρίχτρα.[/kmes868g]
[:kmes868g]Καφές/ζάχαρη/καλαμάκια/σέικερ[/kmes868g][/list
kmes868g]
-
Εντάξει Κώστα, είπες κάποια πράγματα, αλλά φαίνεται ότι είσαι ερασιτέχνης (όπως και εμείς άλλωστε...)
Κάτσε να μπει ο Ιδρυτικός να γράψει και θα δείτε τι σημαίνει προετοιμασία...
-
Ως μισος Σαλωνιτης δεν ειναι δυνατο να λειψω. Με πρωτη ματια βγαινουν ανετα 2 ειδικες την Παρασκευη (ή μια + Λαμια), 3 το Σαββατο με τρεξιμο και Πυργοι - Στιρφακα την Κυριακη. Λογικα απο πανω Μουσουνιτσα θα βγαινει σε 5' στην ειδικη. Απο κει σε καμμια ωρα ειναι η Λαμια και αλλα 20' η Στιρφακα μαζι με 20000 ακομα μονο
θα παρακολουθήσετε το φετινό (2005) Ακρόπολις;