-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όταν ελληνοποιήσεις ένα μέλος της οικογένειας, αυτόματα του δίνεις το δικαίωμα της πρόσκλησης προς το σοι του, που εκεί πλέον γίνετε ανεξέλεγκτη η χρίση. Ο σκοτωμένος αλβανός από τον Νικολάκη, ήταν προσκληθείς από συγγενής του εδώ…..
Γι’ αυτό και λέω ΟΧΙ στην έναρξη της κακοδαιμονίας και παγίωσης έκρυθμων καταστάσεων.
Ο ελληνοποιημένος σε περίπτωση εγκληματικών πράξεων, ΔΕΝ απελάσετε, το πολύ φυλακίζετε, δυστυχώς δεν εκτελείτε. (πιστεύω στην πίνει του θανάτου, για οικονομικούς εγκληματίες όπως και για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου).
Α.Αυτό βγαίνει από το 'ένα ποτήρι θάνατο θα πιώ';
-
Όταν ελληνοποιήσεις ένα μέλος της οικογένειας, αυτόματα του δίνεις το δικαίωμα της πρόσκλησης προς το σοι του, που εκεί πλέον γίνετε ανεξέλεγκτη η χρίση. Ο σκοτωμένος αλβανός από τον Νικολάκη, ήταν προσκληθείς από συγγενής του εδώ…..
Γι’ αυτό και λέω ΟΧΙ στην έναρξη της κακοδαιμονίας και παγίωσης έκρυθμων καταστάσεων.
Ο ελληνοποιημένος σε περίπτωση εγκληματικών πράξεων, ΔΕΝ απελάσετε, το πολύ φυλακίζετε, δυστυχώς δεν εκτελείτε. (πιστεύω στην πίνει του θανάτου, για οικονομικούς εγκληματίες όπως και για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου).
Α. -
Προτεινω την αμεση απελαση αυτων που πουλανε στα κορόιδα μαγνητακια για μειωση της καταναλωσης!
-
Όταν ελληνοποιήσεις ένα μέλος της οικογένειας, αυτόματα του δίνεις το δικαίωμα της πρόσκλησης προς το σοι του, που εκεί πλέον γίνετε ανεξέλεγκτη η χρίση. Ο σκοτωμένος αλβανός από τον Νικολάκη, ήταν προσκληθείς από συγγενής του εδώ…..Καταλαβαίνεις τι γράφεις ? Έχεις καμιά έστω, ελάχιστη ιδέα από τους νόμους που ισχύουν ? Ρώτα τον φίλο σου τον δικαστή με την στολή να στα εξηγήσει αν οι Αλβανοί χρειάζονται πλέον βίζα για να μπουν στην Ελλάδα. Πάντως για την ιστορία όπως το πάμε στο τέλος θα το κλείσω το ραντεβού με τον ψυχίατρο, δεν το γλυτώνω !
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Α.Αυτό βγαίνει από το 'ένα ποτήρι θάνατο θα πιώ';
Πολύ ωραίος και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης, μου λείπει από το πάλκο ο μεγάλος Δημήτρης.
Σίγουρα η παράθεση σου δεν φωτίζει την ενότητα.
Εγώ ψηφίζω ΟΧΙ εσύ τι ψηφίζεις?.
Α. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Καταλαβαίνεις τι γράφεις ? Έχεις καμιά έστω, ελάχιστη ιδέα από τους νόμους που ισχύουν ? Ρώτα τον φίλο σου τον δικαστή με την στολή να στα εξηγήσει αν οι Αλβανοί χρειάζονται πλέον βίζα για να μπουν στην Ελλάδα. Πάντως για την ιστορία όπως το πάμε στο τέλος θα το κλείσω το ραντεβού με τον ψυχίατρο, δεν το γλυτώνω !
Μπούρδες γράφεις μπούρδες ασύστολες, γελωτοποιός κατάντησες της ενότητας.
Μίλησα για στολή φαντασιόπληκτε?.
Όσο για τους αλβανούς είσαι άσχετος, πετάς πέτρες στον αέρα. Στους δικούς μου, που έχω 22 χρόνια, εγώ φτιάχνω τα χαρτιά τους προς την πρεσβεία μας στα τίρανα και έρχονται με βίζα για 3 μήνες, σίγουρα οι γονείς τους. Αυτοί κάθε χρόνο ο ένας και κάθε 7 χρόνια ο άλλος ανανεώνουν τα χαρτιά τους στην Ελλάδα, εδώ παίρνουν την σφραγίδα παραμονής στο αλβανικό διαβατήριο τους….. έχουν ΑΦΜ και φορολογική δήλωση και εκκαθαριστικά και ΙΚΑ, μα η σφραγίδα σφραγίδα.
Για να δροσιστείς φάε ένα πορτοκαλή, μα βγάλε το κουρδιστήρι για να μην έχεις πρόβλημα…. Πάντως εγώ δεν το είδα ψαλιδισμένο…..
Πάντως ναι η ΟΧΙ?. Όταν σοβαρευτείς και βρεις άκρη στο τεράστιο εθνικό μας πρόβλημα, δώσε μια απάντηση, μα επείγει.
Α. -
Καταλαβαίνεις τι γράφεις ? Έχεις καμιά έστω, ελάχιστη ιδέα από τους νόμους που ισχύουν ? Ρώτα τον φίλο σου τον δικαστή με την στολή να στα εξηγήσει αν οι Αλβανοί χρειάζονται πλέον βίζα για να μπουν στην Ελλάδα. Πάντως για την ιστορία όπως το πάμε στο τέλος θα το κλείσω το ραντεβού με τον ψυχίατρο, δεν το γλυτώνω !
Όσο για τους αλβανούς είσαι άσχετος, πετάς πέτρες στον αέρα. Στους δικούς μου, που έχω 22 χρόνια, εγώ φτιάχνω τα χαρτιά τους προς την πρεσβεία μας στα τίρανα και έρχονται με βίζα για 3 μήνες, σίγουρα οι γονείς τους. Αυτοί κάθε χρόνο ο ένας και κάθε 7 χρόνια ο άλλος ανανεώνουν τα χαρτιά τους στην Ελλάδα, εδώ παίρνουν την σφραγίδα παραμονής στο αλβανικό διαβατήριο τους….. έχουν ΑΦΜ και φορολογική δήλωση και εκκαθαριστικά και ΙΚΑ, μα η σφραγίδα σφραγίδα.
Για να δροσιστείς φάε ένα πορτοκαλή, μα βγάλε το κουρδιστήρι για να μην έχεις πρόβλημα…. Πάντως εγώ δεν το είδα ψαλιδισμένο…..
Πάντως ναι η ΟΧΙ?. Όταν σοβαρευτείς και βρεις άκρη στο τεράστιο εθνικό μας πρόβλημα, δώσε μια απάντηση, μα επείγει.
Α.Μιλας εσυ για μπουρδες;Ξαναδιαβαζεις καθολου αυτα που γραφεις;
Οσο για την βιζα http://www.aegeanews24.gr/default.asp?i ... _id=381800
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προτεινω την αμεση απελαση αυτων που πουλανε στα κορόιδα μαγνητακια για μειωση της καταναλωσης!
….σήμερα?. προσυπογράφω….
Α. -
Α.Αν ειναι με αναδρομικη ισχυ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Μιλας εσυ για μπουρδες;Ξαναδιαβαζεις καθολου αυτα που γραφεις;
Οσο για την βιζα http://www.aegeanews24.gr/default.asp?i ... _id=381800
Άσε να ψηφιστεί και να δούμε και το νομοθετικό πλαίσιο….
Α -
Κοιτα ποτε ειναι γραμμενο το αρθρο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:slap:
Κοιτα ποτε ειναι γραμμενο το αρθρο.
Δεν είδα την ημερομηνία σίγουρα. Μα τότε γιατί χρειάστηκε για τον πάτερα τους που ήρθε πριν 4 μήνες βίζα από τίρανα?. Και γιατί 5 μέρες πριν περάσουν οι τρις μήνες ιδιοποιήθηκαν.
Και γιατί επισπεύσαμε την έκδοση της παραμονής με βίζα για τι θα είχαν πρόβλημα με την επιστροφή τους μετά την άδεια?.
Αύριο θα θέσω ερώτηση και σε αυτούς και στον δικηγόρο τους αλβανό και θα σου πω.
Α. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Αν ειναι με αναδρομικη ισχυ;
OXI
A. -
over and out ! Δεν εχω καμια ορεξη να βρισω μεγαλο ανθρωπο με φανερα προβληματα επικοινωνιας !
Οποιος καταλαβε καταλαβε , βαρεθηκα
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk -
μα γιατί, είχε τόσο ενδιαφέρον να κράζει τους μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και φέρνουν τις οικογένειές τους αυτός που τους προσλαμβάνει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μα γιατί, είχε τόσο ενδιαφέρον να κράζει τους μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και φέρνουν τις οικογένειές τους αυτός που τους προσλαμβάνειΔεν φρόντισε να δώσει μισθούς αλά Τζήμερος, έτσι ώστε να αποθαρρυνθούν οι υπόλοιποι;
-
Σταματήστε τα οφφτόπικ παίδες.
ΜπαρμπAntonis-Team, συνέχισε. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Δεν φρόντισε να δώσει μισθούς αλά Τζήμερος, έτσι ώστε να αποθαρρυνθούν οι υπόλοιποι;δεν αποθαρρύνονταν με τπτ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν φρόντισε να δώσει μισθούς αλά Τζήμερος, έτσι ώστε να αποθαρρυνθούν οι υπόλοιποι;
δεν αποθαρρύνονταν με τπτ
ούτε με τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μα γιατί, είχε τόσο ενδιαφέρον να κράζει τους μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και φέρνουν τις οικογένειές τους αυτός που τους προσλαμβάνειΓιατί αμφιβάλεις οτι μετανάστες προτιμηθήκαν επειδή ήταν φτηνότεροι απο το ισοδύναμο ντόπιο εργατικό δυναμικό? Η πιστεύεις οτι αυτό δεν είχε αντίκτυπο σε μια μερίδα εργαζομένων.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;