-
Κατ’ αρχή σε ευχαριστώ για την παγίωση της γνώσης μου. είναι και ο λόγος που έγραψα ‘δεν το διαβεβαίωσα’.
«Γ. Να επαναγνωστοποιούν εντός επτά (7) ημερών, από την τελευταία ενημέρωση, τις τιμές
τους ακόμη κι αν αυτές δεν έχουν αλλάξει.»
Πονηρός ο νομοθέτης και σίγουρα τα ‘άρπαξε’!.
Δεύτερα τρίτη τετάρτη πέμπτη παρθένες. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή όπου και ο μεγάλος τζίρος, κανένα πρόβλημα!. Την δεύτερα όλα μέλη γάλα…… από δευτέρα μου έδωσες δουλειά να κάνω!.
Δεν έβγαλα φωτώ.
Α. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
«Κι άλλο ένα ξέρω παραμύθι.
Τα μαύρα χρόνια ο δύσμοιρος Ρωμιός
Πως εγελάσθη αμέτρητες φορές
Κι ωσότου να του λείψει το φαΐ
Εκοιμάτω.»
Καθόλου παραμυθεί φίλε μου, μια μεγάλη αλήθεια….
Και τώρα που πρέπει, και ξυπνήσαμε πεινασμένοι, πρέπει να τους ‘φάμε’ παντί τρόπο…. Μα όλοι μαζί!.
Α.Aυτο ειναι απαντηση σε εμενα;
Σε καμιά περίπτωση. Γνωρίζεις ότι σε σέβομαι. Μίλησα γενικά, και δεν κωλώνω να μιλήσω ιδικά, άσχετα των κοκκινισμάτων που τρώω, με πόνο καρδιάς.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κατ’ αρχή σε ευχαριστώ για την παγίωση της γνώσης μου. είναι και ο λόγος που έγραψα ‘δεν το διαβεβαίωσα’.
«Γ. Να επαναγνωστοποιούν εντός επτά (7) ημερών, από την τελευταία ενημέρωση, τις τιμές
τους ακόμη κι αν αυτές δεν έχουν αλλάξει.»
Πονηρός ο νομοθέτης και σίγουρα τα ‘άρπαξε’!.
Δεύτερα τρίτη τετάρτη πέμπτη παρθένες. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή όπου και ο μεγάλος τζίρος, κανένα πρόβλημα!. Την δεύτερα όλα μέλη γάλα…… από δευτέρα μου έδωσες δουλειά να κάνω!.
Δεν έβγαλα φωτώ.
Α.Η κατασταση βγαζει παντα τις τελευταιες 7 μερες. Σημερα πχ ξεκινα απο Σαβ 14-7 .Αυριο απο Κυριακη 15-7 .Αυτοι που ενημερωσαν το σαββατο 14-7 δεν θα εμφανιστουν στην αυριανη κατασταση.
Τωρα πως εσυ βλεπεις πισω απο αυτο αρπαγμα κλπ μονο εσυ το ξερεις.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
γεια σας..ειμαι καινουργιος στις συζητησεις!ειμαι σε σκεψη για το αν θα βαλω στο huyndai atos 1.1 του 2005 υγραεριο!κανω περιπου 25000 χλμ τον χρονο με μεση καταναλωση σε μεικτη διαδρομη 6 με 6.5 λιτρα!διαβαζα πιο πριν για προβληματα στις βαλβιδες που μπορει να προκληθουν!κυνδυνευει το δικο μου αυτ/το απο αυτη τη ζημια αν το βαλω?εχεις καποιος καποιον γνωστο που να εχει τοποθετησει σε atos υγραεριο για να μου πει εντυπωσεις?
Φιλέ Γιάννη με το Γatos σου!. καλωσόρισες στην ενότητα. Σίγουρα η αγορά σου, υποδηλώνει ότι δεν τσίμπησες να αγοράσεις 3700cc κάνοντας τον ‘δήθεν’, που σημαίνει προγραμματισμό.
Έτσι και εγώ πρέπει να σε βοηθήσω σοβαρά.
Σίγουρα τα 6 με 6,5 είναι αρκετά για σκέψεις και 25000/χρονο που κάνεις. Δουλεύεις το αυτοκίνητο, και αυτό σημαίνει ότι το εκμεταλλεύεστε και όχι το αντίθετο.
Θα διάβασες ότι με αέριο, ξεχνάμε τα γκάζια, και της τελίτσες. Όπως θα διάβασες και της συνέπιες της μη παραδοχής αυτού του γεγονότος. Όπως θα διάβασες και το κέρδος 20%+ - στην κατανάλωση, γιατί το 50% είναι παραμύθι της Χαλιμάς.
Οπωσδήποτε οι έδρες και οι οδηγοί σου είναι άριστοι, μα οι βαλβίδες σου διαπίστωσα ότι χωλαίνουν.
Κατά συνέπεια η ταχύτητα στης διαδρομές σου αλλάζει, και αναρτιέμαι εάν μπορείς. Μα εάν μπορείς τα 5l/100 θα τα πιάνεις εύκολα.
Και πάμε!. 25000 Χ 1,7 περίπου =42500 Χ 20% =8500 τον χρόνο. Οπωσδήποτε η ζωή του κινητήρα σου τίθεται υπό αίρεση. Και οπωσδήποτε στο πίσω του μυαλού σου θα πρέπει να υπάρχει +700ε επί πλέον του αρχικού κόστους (βαλβίδες).
Ομολογώ ότι δεν θα διακινδύνευα να σου δώσω συγκαταβατική η αρνητική συμβουλή!. Τα 25000χιλιομετρα με τον Γatos σου είναι συζητήσιμα. Σίγουρα αποσβήνεις. Μα κάνεις 69.5 χιλιόμετρα την μέρα?. Εάν κάνεις κάντο. Σε δυο χρόνια από το κέρδος αγοράζεις c1 diesel η ford η fiat και λύνεις οικονομικά το πρόβλημα της μετακίνησης σου. σου μένουν και τα χρήματα της μεταπώλησης!.
Α.τα 70% των χλμ τα κανω εθνικη οδο με ταχυτητες μεχρι 120!ο μονος λογος που με κανει να το σκεφτομαι ειναι η αξιοπιστια του αυτ/του!αξιζει κανα 3500 ευρω ολοκληρο και ειναι πραγματι εργαλειο για μενα!
-
.........η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
-
Όταν 4500 δεν φεύγει μίκρα του 07 με 68000 κμ, ατρακαριστο, το 3500 μου φαίνετε χλομό.
Μα η παράθεση μου (η προηγούμενη), έχει έρισμα για εσένα.
Α. -
γειά σας.
Έχω ένα TOYOTA KOROLA του 1990 χωρίς καταλύτη και του έβαλα υγραέριο. Το πρόβλημα είναι ότι το αισθάνομαι να μπουκώνει και στην νεκρά μερικές φορές σβήνει η μηχανή. Τί φταίει; -
Προφανώς η ρύθμιση.
-
ενας φιλος που εβαλε υγραεριο σε ενα fiat μου ειπε οτι ειναι ρυθμισμενο στο ρελαντι να γυρναει στην βενζινη για προστασια του κινητηρα αντι να το γυρναει αυτος μονος του καθε 100 χλμ οπως του ειπε ο μαστορας για την λιπανση.δεν ξερω περισσοτερα για μαρκα παντως δεν εχει λαδιερα και του στοιχισε 800 κατι μαζι με το κτεο..αυτο ισχυει?
-
Ο χρήστης john600 έγραψε:
ενας φιλος που εβαλε υγραεριο σε ενα fiat μου ειπε οτι ειναι ρυθμισμενο στο ρελαντι να γυρναει στην βενζινη για προστασια του κινητηρα αντι να το γυρναει αυτος μονος του καθε 100 χλμ οπως του ειπε ο μαστορας για την λιπανση.δεν ξερω περισσοτερα για μαρκα παντως δεν εχει λαδιερα και του στοιχισε 800 κατι μαζι με το κτεο..αυτο ισχυει?Aυτα ειναι βλακειες κατα τη γνωμη μου....Ασε που μεσα στην πολη δε θα χεις οικονομια! Αν το συστημα ειναι κανενα γνωστο, η τιμη ειναι καλη αλλιως δεν αξιζει!
-
γυρίζει στο ρελαντί σε βενζίνα ... γιατί ο μάστορας δεν μπορεί/ξέρει να το ρυθμίσει ... στο ρελαντί ...
-
επειδη ειμαι και λιγο ασχετος στα μηχανολογικα περα απο τα βασικα, διαβαζω που γινεται προληπτικος ελεγχος στις βαλβιδες.αν εντοπιστουν αλλαγες σε σχεση με την αρχικη μορφη μπορουμε να κανουμε καποια επισκευη για προλαβουμε το τεραστιο κοστος?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
γυρίζει στο ρελαντί σε βενζίνα ... γιατί ο μάστορας δεν μπορεί/ξέρει να το ρυθμίσει ... στο ρελαντί ...
Το ποιο πιθανό….
Α. -
επειδη ειμαι και λιγο ασχετος στα μηχανολογικα περα απο τα βασικα, διαβαζω που γινεται προληπτικος ελεγχος στις βαλβιδες.αν εντοπιστουν αλλαγες σε σχεση με την αρχικη μορφη μπορουμε να κανουμε καποια επισκευη για προλαβουμε το τεραστιο κοστος?
το που προσδιορίζεις την ένια τεράστιο κόστος θα πρέπει να μας αναφέρεις.
Α. -
600-700 ευρω για ενα atos
-
600-700 ευρω για ενα atos
Εκεί προσδιορίζετε το κόστος βελτίωσης ενός καπακιού.
Α. -
Καλησπερα την αλλη εβδομαδα θα παω γκιωνα.
Μπορει καποιοσ να μου τα καλυτερα πρατηρια απο Αθηνα για Φωκιδα?
Στη Φωκιδα που γεμιζουμε?
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης Σταυρος Στρα έγραψε:
Καλησπερα την αλλη εβδομαδα θα παω γκιωνα.Μπορει καποιοσ να μου τα καλυτερα πρατηρια απο Αθηνα για Φωκιδα?
Στη Φωκιδα που γεμιζουμε?
Ευχαριστω
Ναυπακτο
-
μαλλον πεφτει λιγο μακρυα απο λιδωρικι....
-
Ο χρήστης Σταυρος Στρα έγραψε:
μαλλον πεφτει λιγο μακρυα απο λιδωρικι....Τοτε βενζινη ή ΚΤΕΛ
Υγραεριοκίνηση!