-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Χαιρετώ σας.
Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το Note.
Θα ήθελα τη γνώμη όσων το έχουν, αν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και τέτοια....
Από σεπτέμβρη, οκτώβρη θα βγει το Note II, οπότε το πιο λογικό είναι να περιμένει κανείς μέχρι το Σεπτέμβρη όπου μάλλον θα πέσουν και άλλο οι τιμές. Στο amazon.de το βρίσκω 430, έχει αγοράσει από εκεί κανείς; στέλνουν ελλάδα;Καλύτερα το γερμανικό που παίρνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Και εγώ γερμανικό έχω.
Όπως σου είπαν όλοι είναι τέλειο, εγώ δεν έχω βρει κανένα ελάττωμα και το μέγεθος μου φαίνεται πλέον φυσιολογικό.
Το note II ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο, οπότε αυτό ίσως είναι ο μόνος λόγος να μην το περιμένεις. -
Πειραιωτάκι μεγειές το εργαλείο.
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αουτς.... 100 ευρώ πάνω απο Γερμανία! Δεν ψάχνετε καθόλου ρε παιδια?
Για στείλε κανά λινκ για το 16άρι για να το τσιμπήσουμε. Στο skroutz πέφτει 1 ευρόλεπτο κάθε μέρα
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλύτερα το γερμανικό που παίρνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Και εγώ γερμανικό έχω.
Σε αυτό έχω μια απορία... τελικά εχει σημασία απο ποια χώρα το πήρες η σε ποιο δίκτυο το εχεις?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πειραιωτάκι μεγειές το εργαλείο.αουτς.... 100 ευρώ πάνω απο Γερμανία! Δεν ψάχνετε καθόλου ρε παιδια?
Για στείλε κανά λινκ για το 16άρι για να το τσιμπήσουμε. Στο skroutz πέφτει 1 ευρόλεπτο κάθε μέρα
ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ! Του χρόνου πάλι... αιντε ξεσαλώσαμε εδω μέσα...
Στο αμαζον.ντε το 16αρι πάει στα 540....
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αγοράστηκε σήμερα το Samsung Galaxy S III 32 GB blue από εδώ (εισαγωγής από Γερμανία). Εντυπώσεις από αύριο.630 ευραίους
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αγοράστηκε σήμερα το Samsung Galaxy S III 32 GB blue από εδώ (εισαγωγής από Γερμανία). Εντυπώσεις από αύριο.Κάποια στιγμή θα πάω και το σαπάκι στη wind να δω τι θα γίνει (πάντως με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο internet διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με την αφή και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο). Τουλάχιστον να το έχω σαν δεύτερο.
Καλορίζικος! Άντε είχε αρχίσει να έχει πολύ μοναξία εδώ πάνω στην κορυφή της κινητής τηλεφωνίας! Ξεκίνα και τις μοντίφες παράλληλα και δώσε feedback στο λαό.
Αυτό που έγραψα και χθες. Τελικά ήμανε κωλόφαρδος ψώνισα την τελευταία πτωτική εβδομάδα. Τώρα πιστεύω θα πάρει ξανά την κατιούσα από Σεπτέμβρη πάλι...
-
32αρι ρε παιδιά πήρε.
Κορσέ θα το πάει ο bro, το μήλο την πουλάρει την άλλη εβδομάδα για 450 ευραίους. 545 το έχουν εδώ τα ελληνικά μαγαζάκια.
Οπότε για 5 κάτω δεν αξίζει από άμαζον -
Ευχαριστώ παιδιά.
Νομίζω ότι η τιμή για 32GB ήταν εξαιρετική. Στο amazon.de, αν θυμάμαι καλά, έβγαινε παραπάνω.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
32αρι ρε παιδιά πήρε.Ε και; Το ποσό είναι τεράστιο για αυτή την εποχή. Δεν κάνω κουμάντο αλλά εγώ αν και μου περισσεύουν κάποια λίγα προσπαθώ να μην δαπανήσω τόσα. Αρκεί να αντέξω.
Kαλοτάξιδο ερνανι να μην σε πάρω και από τα μούτρα.
Not bad για αριστερός...
-
Πάνο έχει μαζί και το πακετάκι με τη βάση κτλ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
32αρι ρε παιδιά πήρε.
Ε και; Το ποσό είναι τεράστιο για αυτή την εποχή. Δεν κάνω κουμάντο αλλά εγώ αν και μου περισσεύουν κάποια λίγα προσπαθώ να μην δαπανήσω τόσα. Αρκεί να αντέξω.
Kαλοτάξιδο ερνανι να μην σε πάρω και από τα μούτρα.
Not bad για αριστερός...
Είπαμε, από Σεπτέμβρη χρεοκοπούμε. Ό,τι προλάβουμε τώρα.
Αν εννοείς τη βάση στήριξης, όχι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.
-
Καλύτερα το γερμανικό που παίρνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Και εγώ γερμανικό έχω.
Σε αυτό έχω μια απορία... τελικά εχει σημασία απο ποια χώρα το πήρες η σε ποιο δίκτυο το εχεις?
Η χώρα.
Τα γερμανικά πήραν ICS πριν κανένα 2μηνο, ενώ τα ελληνικά πριν λίγες μέρες νομίζω. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν εννοείς τη βάση στήριξης, όχι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.
Τα μπλε που είναι Vodafone branded και τα έχουν πολλά μαγαζάκια, έχουν πακέτο ένα starter gift pack (ή κάπως έτσι) που έχει μέσα θήκες, μια βάση-φορτιστή και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι. Υποτίθεται έχει κάνα 80αρι μόνο του αυτό το πακέτο.
-
Όχι, Στέφανε. Δεν έχει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η χώρα.
Τα γερμανικά πήραν ICS πριν κανένα 2μηνο, ενώ τα ελληνικά πριν λίγες μέρες νομίζω.+1. Νομίζω ότι έτσι πάει. Για παράδειγμα, τα γερμανικά θα πάρουν τη γερμανική αναβάθμιση όποτε βγει, τα ελληνικά το ίδιο κοκ.
Άσχετο, αλλά τώρα το θυμήθηκα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, πήρα κι ένα εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά (εκτός συσκευασίας).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό με την υποστήριξη δεν ξέρω κατά πόσο θα παραμείνει αποκλειστικό προνόμιο του Nexus. Σίγουρα πάντα θα παίρνει πρώτο ότι βγαίνει, αλλά σίγουρα και τα άλλα θα μειώσουν πολύ το χρόνο αναβάθμισης. Ήδη διαβάζω ότι η Sam θέλει να δώσει jelly bean μέσα στον Αύγουστο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει σήριαλ πάλι. Από την άλλη έχουν ήδη πουλήσει 10 μύρια S3 σε 3 μήνες οπότε δεν τους παίρνει να δημιουργήσουν τόσους δυσαρεστημένους πελάτες έστω κι αν σε αυτά τα 10 μύρια είναι μερικές 100δες οι hardcore users.Το έχουν κάνει ήδη στο gs1
Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν και με το 2
Επίσης ακόμα και τα nexus που είναι samsung branded αργούν...
-
Η rom και μόνο έχει σημασία
Μπορεί να περάσει όποια επίσημη θέλει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
busso to razr εχει android beam ?
αυτο δηλαδη.. (nfc)http://www.nfcworld.com/nfc-devices/mot ... roid-razr/
-
ωραια αφου εχεις βαλει 4 , πανε στο settings και κατω απο το data usage λεει ενα more..
και ελπιζω να σου εχει αυτη την επιλογηοταν παμε ξανα για καφε θα πειραματιστουμε
ειναι ποζεραδικοκαι μολις το κανει και το iphone , θα ειναι επανασταση
-
Δεν έχει κάτι τέτοιο στο μενού.
Επίσης πέρασα το προγραμματάκι AnyCut.apk που δημιουργείς shortcuts, και βρήκα στις επιλογές το Android Beam και το NFC Test.
Πήγα στο shortcut Android Beam, πάω να μπω και με πετάξει έξω.
Στο άλλο(nfc test) μπαίνει αλλά μου λέει 'nfc is not supported for this device'
Περι συσκευών Android...