-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:hmmm:
καλά ο Φέττελ είχε χάλια τελική, με το DRS όταν πλησίαζε τον Αλόνσο είχε 309-310 και ο Νάντος 303-304
ο Μπάτον έπιανε αν θυμάμαι 312-313
πατούσε το Νίτρο και δεν τον απειλούσε στην παραμπόλικα
Αν ήταν ο Χάμιλτον στη θέση του Μπάτον πιστεύω ότι θα τον είχε περάσει318 χτύπησε ο Αλόνσο όταν ανοίξε το DRS του. Έφτιαξαν και την τελική τα αλάνια! Ξεκίνησε κουβάς η F2012 αλλά την έστρωσαν!
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Alonso! Απλα! Αξιος πρωταθλητης στη καλυτερη περιοδο της καριερας του!! Μας κανει πολυ περιφανους!
Λουης...ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΟΥΖΕΡ! Επαθε λαστιχο κι ηθελε να εγκαταλειψει; Καλα το καταλαβα;
Τιφοζι...δεχομαι προσφορες για 2μερα διακοπων μακρυα απο τη τηλεοραση οταν εχει αγωνα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Μπορω να σου προσφερω απο εδω και περα, σε καθε αγωνα (ολο το τριημερο).
http://villachrousopalace.gr/
Προς θεου δεν ειναι διαφημιση, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ FERR ARIΤελειαααα
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Παλι παπακια εκανε ο αλονσο με τα χερακια του ε...Χε, κάποτε τα 'παπάκια' ξεσήκωναν όλο το φόρουμ. Τώρα γουστάρουμε όλοι. Δε βαριέσαι, παλιές καλές εποχές.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
O kimi στο βαθρο.Αυτά είναι! Και 4η θέση στο Οδηγών, ε.. μια χαρά-χαρούλα.
-
Αρκετά καλός αγώνας και χάρηκα με την επανεμφάνιση του Button στο βάθρο . Πολύ καλός και ο Αλόνσο, πολύ πλάκα το στιγμιότυπο μεταξύ Vettel-Hamilton όπου ο Γερμανός => και φυσικά δικαίως τιμωρήθηκε με ποινή 20 δευτερολέπτων. Επίσης κρατάω το νέο ρεκόρ στο 2ο pitstop του Button (2.31 secs) και ελπίζω οι επόμενες κατατακτήριες δοκιμές να είναι σε στεγνό, καθώς θέλω να δω τι θα μπορέσει να κάνει σε τέτοιες συνθήκες ο Button
Και φυσικά όλα τα λεφτά το προσπέρασμα Raikkonen σε Di RestaEDIT:
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Παλι παπακια εκανε ο αλονσο με τα χερακια του ε...
Χε, κάποτε τα 'παπάκια' ξεσήκωναν όλο το φόρουμ. Τώρα γουστάρουμε όλοι. Δε βαριέσαι, παλιές καλές εποχές.
...ευτυχώς, βρέθηκε κάποιος να το επισημάνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο σημερινός... 'ημίθεος' έχει ακούσει πολλά μπινελίκια και έχει χαρακτηριστεί από Γκαστόνε έως Αρτέμης... αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα, που λένε...
-
όλα τα λεφτά η αντίδραση του φετελ που την έφαγε από τον λουις κ δε το πίστευε.
ο τουρίστας λουις που βαριόταν να τρέξει μετά το κλατάρισμα, κατά τους ειδήμονες του φόρουμ -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Παλι παπακια εκανε ο αλονσο με τα χερακια του ε...
Χε, κάποτε τα 'παπάκια' ξεσήκωναν όλο το φόρουμ. Τώρα γουστάρουμε όλοι. Δε βαριέσαι, παλιές καλές εποχές.
...ευτυχώς, βρέθηκε κάποιος να το επισημάνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο σημερινός... 'ημίθεος' έχει ακούσει πολλά μπινελίκια και έχει χαρακτηριστεί από Γκαστόνε έως Αρτέμης... αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα, που λένε...
Εξήγησε σε ένα Ferrari web interview ότι είναι κάτι μεταξύ αυτού και των δικών του αλλά δεν ήθελε να πει τι ακριβώς σημαίνει. Είπε πάντως ότι είναι κάτι δικό τους που είχε από παιδί.
-
Guess what...
Σήμερα έριχνα μακροβούτια αρκετά μακριά από συσκευή τηλεόρασης ή υπολογιστή...Νίκο το γυρνάμε στο badminton;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νίκο το γυρνάμε στο badminton;Ποιό badminton?
Μλκ πάμε διακοπες! Κερναει το φόρουμ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ο τουρίστας λουις που βαριόταν να τρέξει μετά το κλατάρισμα, κατά τους ειδήμονες του φόρουμΑυτό που λές αποδεικνύει τους ισχυρισμούς όσων τον κατέκριναν,δηλαδή θέλεις να μας πείς ότι η απάντησή του L.H στον Vettel ήταν η προσπέραση που του έκανε όταν ο Vettel του έριξε γύρο? και που ήταν αυτή η ταχυτητά του στον υπόλοιπο αγώνα?Γιατί αν είχε την ταχύτητα να κοντραριστεί με τους πρώτους όλο και κάποιον θα έφτανε να προσπεράσει σε 67 γύρους που είχε ο αγώνας,εγώ αυτή την κίνηση την κρίνω καθαρά παιδιάστικη και ανώριμη,δηλαδή τα άλλα παιδάκια βαρυέμαι να τα παίξω αλλά μ αυτά που είναι στο επίπεδό μου τα δίνω όλα.....
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
EDIT:Δηλώσεις Φέτελ: Είχαμε καλό ρυθμό σήμερα, παρότι δεν είχα τη δυνατότητα να περάσω τον Fernando όταν τον πλησίαζα και έχασα και μία θέση μετά από ένα pit stop του Jenson Button που μπήκε για αλλαγή ελαστικών πριν από μένα. Μερικούς γύρους νωρίτερα, έχασα χρόνο όταν ο Lewis Hamilton προσπάθησε να με περάσει ενώ βρισκόταν ένα γύρο πίσω. Στο τέλος του αγώνα, τα ελαστικά του Jenson είχαν φθαρεί και κατάφερα να καλύψω πάλι τη διαφορά. Το ερώτημα πλέον ήταν το πότε κι όχι το που θα προσπαθήσω να τον περάσω στα φρένα. Βρέθηκε στην εσωτερική αλλά δεν ήμουν σίγουρος που ακριβώς βρισκόταν, δεν τον είχα στο οπτικό μου πεδίο, αποφάσισα λοιπόν να του αφήσω χώρο, βγαίνοντας εκτός αγωνιστικής γραμμής, πατώντας στη γλιστερή βαμμένη έξοδο διαφυγής. Κατάφερα να παραμείνω μπροστά και να τον περάσω. Μοναδική μου πρόθεση ήταν να μη συγκρουστούμε και να του αφήσω αρκετό χώρο. Τον σέβομαι και δεν ήθελα να του κλείσω το δρόμο. Χάρηκα που ανέβηκα στο βάθρο στον εντός έδρας για εμένα αγώνα αλλά πρέπει να σεβαστώ την απόφαση των αγωνοδικών.
Αν η μοναδική του πρόθεση ήταν να αποφύγει τη σύγκρουση τότε γιατι δε τον άφησε να περάσει;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νίκο το γυρνάμε στο badminton;
Ποιό badminton?
-
Ωραια τα λεει ο Φετελ συμπασχω με το δραμα που ζει (not)
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Fernando Alonso says Ferrari still has plenty of work to do despite extending his lead in the drivers' championship to 34 points with victory at the German Grand Prix.Alonso took pole in wet conditions at Hockenheim and then held off challenges from Sebastian Vettel and Jenson Button for victory in the race. However, Alonso reckons Red Bull and McLaren still have quicker cars.
'In the wet the car seems competitive and we are fighting for the top, but in the dry we saw at Silverstone that Red Bull was a little bit quicker than us and Mark went on to victory ahead of us. We also saw today that Sebastian and the McLarens had a little bit of extra pace when they were in free air. So we know that we are not the quickest and we need to work for that.
http://en.espnf1.com/germany/motorsport ... 84930.html
Αφιερωμένο στον Ελτεάκο, μπας και μάθει φορμουλίτσα γιατί από μουσικούλα είναι καταδικασμένος έτσι κι αλλιώς.
Pure bullshiting. Το καλό βέβαια θα είναι αν εκτός απο τον Ζευς τον πιστεψει και κανας άλλος, αλλά λίγες πιθανότητες δίνω
-
Έχει χάρη που δεν μαλώνω με συντρόφια greo.
Βέβαια λίγη αρχαία ελληνική γραμματική δεν θα έβλαπτε... Ο Ζεύς, του Διός, τω Διί, τον Δία, ω Ζευ...
-
Ο χρήστης aggelos_35 έγραψε:
ο τουρίστας λουις που βαριόταν να τρέξει μετά το κλατάρισμα, κατά τους ειδήμονες του φόρουμΑυτό που λές αποδεικνύει τους ισχυρισμούς όσων τον κατέκριναν,δηλαδή θέλεις να μας πείς ότι η απάντησή του L.H στον Vettel ήταν η προσπέραση που του έκανε όταν ο Vettel του έριξε γύρο? και που ήταν αυτή η ταχυτητά του στον υπόλοιπο αγώνα?Γιατί αν είχε την ταχύτητα να κοντραριστεί με τους πρώτους όλο και κάποιον θα έφτανε να προσπεράσει σε 67 γύρους που είχε ο αγώνας,εγώ αυτή την κίνηση την κρίνω καθαρά παιδιάστικη και ανώριμη,δηλαδή τα άλλα παιδάκια βαρυέμαι να τα παίξω αλλά μ αυτά που είναι στο επίπεδό μου τα δίνω όλα.....
οι ισχυρισμοί όσων τον κατακρίνουν στηρίζονται σε ένα 'λογικό άλμα' από κάτι που είπε στην ενδοσυνενοηση όμως. ρώτησε αν πρέπει να εγκαταλείψει=είναι τεμπελαρος που βαριοταν να τρέξει
-
... πάντως εγω έχω την αίσθηση ότι το unlap αν δεν γίνει με την συναίνεση του προπορευόμενου θεωρείται επικίνδυνη οδήγηση.
Δεν θυμάμαι πότε είχαμε δεί τελευταία φορά κάτι τέτοιο αλλά θυμάμαι ( είμαι σχεδόν σίγουρος ) να σχολιάζεται - και τηλεοπτικά - αυτή η κίνηση.
Δηλαδή στην φάση Vettel-Lewis υπήρχε πιθανότητα να 'κοντράρει' ο Vettel ? ... ποιος από τους δύο είχε να χάσει ? ...
Για μια ακόμα φορά εκτιμώ ότι δημιουργείται κακό προηγούμενο .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... πάντως εγω έχω την αίσθηση ότι το unlap αν δεν γίνει με την συναίνεση του προπορευόμενου θεωρείται επικίνδυνη οδήγηση.Δεν θυμάμαι πότε είχαμε δεί τελευταία φορά κάτι τέτοιο αλλά θυμάμαι ( είμαι σχεδόν σίγουρος ) να σχολιάζεται - και τηλεοπτικά - αυτή η κίνηση.
Δηλαδή στην φάση Vettel-Lewis υπήρχε πιθανότητα να 'κοντράρει' ο Vettel ? ... ποιος από τους δύο είχε να χάσει ? ...
Για μια ακόμα φορά εκτιμώ ότι δημιουργείται κακό προηγούμενο .
2008 - Interlagos - Kubica-Vettel-Hamilton
Τότε ο Kubica έκανε unlap στον Hamilton και ο Vettel το εκμεταλλεύτηκε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νίκο το γυρνάμε στο badminton;
Ποιό badminton?
2012 - Großer Preis Santander von Deutschland