-
Ενώ με την custom 4.1 απο XDA όταν είχα αναπάντητη μου έβγαζε κουμπάκι στα notifications για να κάνω απευθείας κλήση, τώρα που έβαλα 4.1.1 (πάλι απο XDA), αυτό το feature χάθηκε. Μήπως ήταν feature της συγκεκριμένης rom και όχι του jellybean γενικότερα?
-
ειναι της jb γενικα, εμενα μου το κανει κανονικα με επισημη 4.1.1
-
Μετα απο καιρο ανοιξα το asus transformer.ειχε 35 μπαταρια και εκανα και μια αναβαθμιση λογισμικου.αφου εγινε η αναβαθμιση το εβαλα να φορτισει.
Ενω με το πουβαζω το καλωδιο,ενω στιγμιαια δειχνει το εικονιδιο της μπαταριας,στην μπαρα κατω δεν δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια.
Τι σκατα εγινε?Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
-
Μηπως εκαψε φορτιστη? το εχει κανει και σε αλλους
-
Γρηγορη μην δωσεις πολλα λεφτα για κινητο...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μηπως εκαψε φορτιστη? το εχει κανει και σε αλλουςΌχι το κουφό είναι πως μόλις το κουμπωνω στη βάση και βάζω το φορτιστή ,φορτίζει κανονικά
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
το τελευταίο μηχάνημα που θα αγόραζα ξανά στη ζωή μου, θα ήταν άσους...
-
καπου δε θα κανει καλη επαφη τοτε
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το τελευταίο μηχάνημα που θα αγόραζα ξανά στη ζωή μου, θα ήταν άσους...σε ταμπλετ android ομως ειναι μονοδρομος, ουτε εγω τους συμπαθω, αλλα κανεις δε συγκρινεται μαζι τους
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως είμαι λίγο μ@λάκας;Έχεις συμβιώσει αρκετό καιρό με γυναίκες για να ξέρεις ότι δεν κάνουμε τέτοιου είδους ρητορικές ερωτήσεις...
Τσάμπα τα χουμε τα προφίσιενσι??
Απάρεντλυ, γιές...
Το Motorola Xoom Mk1 έχει πέσει πλέον στις £200, το Xoom 2 Media Edition με 3G στις £250. Άμα πέσει ανάλογα και η τιμή των Transformer...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το Motorola Xoom Mk1 έχει πέσει πλέον στις £200, το Xoom 2 Media Edition με 3G στις £250. Άμα πέσει ανάλογα και η τιμή των Transformer...
Με την φοβερή υποστήριξη της Motorola ειναι απορίας άξιον πως δεν τα δίνουνε δώρο με το Dixan... Μην περιμένεις πτώση τιμών σε μηχανήματα τα οποια η εταιρία υποστηρίζει ενεργά.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μετα απο καιρο ανοιξα το asus transformer.ειχε 35 μπαταρια και εκανα και μια αναβαθμιση λογισμικου.αφου εγινε η αναβαθμιση το εβαλα να φορτισει.
Ενω με το πουβαζω το καλωδιο,ενω στιγμιαια δειχνει το εικονιδιο της μπαταριας,στην μπαρα κατω δεν δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια.
Τι σκατα εγινε?Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
Με 35 μπαταρια πως έκανες αναβάθμιση?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γρηγορη μην δωσεις πολλα λεφτα για κινητο...Ειδικά αν εχεις σκύλο
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Εχει γυναικα και ypsilon, δεν ειναι για καταχρησεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γρηγορη μην δωσεις πολλα λεφτα για κινητο...
Ειδικά αν εχεις σκύλο
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
γάμησε τα! πολλά € το κοπρόσκυλο
αλλά--> -
Σκύλο δεν έχω (και έχω ξεκαθαρίσει στην πως δεν θέλω και ν' αποκτήσω! ) κι επίσης αποφάσισα να μην πάρω και κινητούμπα...
Πήγα χθες, είδα ξανά το Nexus, ναι είναι γαμάτο, αλλά:
- Μ' αρέσουν τα 370€ στον δικό μου λογαριασμό και όχι στου Πλαισίου.
- Το Defy ακόμη κάνει καλά την δουλειά του. Δεν είναι καλό για σερφάρισμα, οπότε εκεί θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη. Παιχνίδια δεν παίζω, εγώ στο φορουμ την βγάζω συνήθως...
- Ίσως το σκεφτώ αργότερα για την ταμπλετίτσα της Google, το Nexus7 που θα μου έλυνε το θέμα του αράζω-στον-καναπέ-και-σερφάρω-χωρίς-να-κουνηθώ-να-πάω-στον-υπολογιστή.
Οπότε, γι' ακόμη μια φορά, η τσιγγουνιά μου, κέρδισε (έχω δώσει και 333€ πριν 1.5 χρόνο για το Defy και θεωρώ πως δεν έχω κάνει ακόμη απόσβεση του ποσού... ).
-
ναι η ταμπλετα μετραει για καναπε
-
Νομίζω ότι έφτασε ένα (τελείως) ταπεινό παιχνιδάκι που παρήγγειλα. Για να δούμε, για να δούμε.
-
τι πηρες?
-
Ένα ταμπλετίδιο 7' capacitive, χωρίς ethernet κυκλοφορούν dongle, android 4.0, με θήκη/πληκτρολόγιο (να στέκεται όρθιο τουλάχιστον και να μη φοβάμαι να το βάλω σε καμιά τσάντα απροφύλαχτο). Θα προτιμούσα 10', αλλά θα ήταν λιγότερο φορητό, άλλωστε έχω netbook 10άρι και στο κάτω-κάτω, είπαμε, 'παιχνίδι' είναι.
-
με γειες, για πες μας και εντυπωσεις
Περι συσκευών Android...