-
ποσο κλαμπανοί μπορεί να είναι...
οτι τους σηκωθεί το νομοθετούν
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μην πω οτι πρεπει να γινει 14μηνο για τον ΣΞ μαζι με ΠΑ, ΠΝ .
Mην σου πω να φωναξουν και οσους απολυθηκαν το 2012 να υπηρετησουν τα εξτρα
Ι5
Αναβολες κι εξαγορά θητείας μετα τα 30
Θητεία πριν τις σπουδές και αμέσως μετα το Λυκειο. Απο τον Σεπτεμβρη!
Αυτό είναι μεγάλη μαλακία , ένας στρατός με 18χρονα που δε θα μπορούν να αναλάβουν μια σοβαρή δουλειά
Βέβαια ουσιαστικά πρόβλημα των στελεχών είναι , οπότε στα @@ μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θητεία πριν τις σπουδές και αμέσως μετα το Λυκειο. Απο τον Σεπτεμβρη!Απο Σεπτέμβρη ότι θέλουν.ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ τότε
Με ενημερωσαν σήμερα ότι το οκτάμηνο έχει περαστεί( μου έφυγε ένα βάρος να πω την αλήθεια )
Τώρα σειρά έχει η μοναδά που μου είπαν ότι ασχολούνται αποκλειστικα με το θέμα ( και μου μπήκαν άσχημες σκέψεις όταν μου το είπε αυτό ) -
τσαμπα χαλιοσουν λοιπον και ησουν λες και ειχες παει σε κηδεια , αντι να κοιτας τα γκομενακια τριγυρω
λοιπον απο μοναδα, λεω να πας στα hawk
-
Το θέμα είναι να έρθω σπίτι μου άρα ακομα υπάρχει πρόβλημα
-
ρε αν πας στα χωκ νομιζεις οτι θα πηγαινεις σπιτι σου ?
μια φορα τη βδομαδα το πολυ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε αν πας στα χωκ νομιζεις οτι θα πηγαινεις σπιτι σου ?μια φορα τη βδομαδα το πολυ
Καλα αν έρθει μεταθεση τον Αύγουστο θα γελασουμε
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω με λιγότερες απο 20 μερες φύλλο πορείας
Μετα θα έχω και βδομαδα προσαρμογης κιόλας
Θα πάω σπίτι και μετα θα απολυθώ
Αλλα προς το παρον πάω στη μοναδα να γαμοσυριάσω φουλ
Δεν ξανασχολούμαι με τους μλκες -
ωπα φιλε αραξε.. εμεις προσαρμογη δινουμε 3 μερες (και δεν κανω πλακα)
εχεις να δεις παρατυπιες στην αθηνα.. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...]Σεπτέμβρη[...]ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ τότε
για ενα μηνα υποθεση καθεσαι και χαλιεσαι;
μεχρι να μπεις στο καραβι να γυρισεις στο νησι και να πιεις εναν καφε θα εχεις απολυθει -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
[...]Σεπτέμβρη[...]ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ τότε
για ενα μηνα υποθεση καθεσαι και χαλιεσαι;
μεχρι να μπεις στο καραβι να γυρισεις στο νησι και να πιεις εναν καφε θα εχεις απολυθειΌχι έναν 2μιση
30 Σεπτέμβρη
Αλλα 2 μιση μήνε είναι πολυ
Δεν μπορώ άλλο λεμε (φταει βασικα η ψυχολογία που είχα ότι θα φύγω και με τη φόλα που έφαγα μου ήρθε καπως ) -
ωπα φιλε αραξε.. εμεις προσαρμογη δινουμε 3 μερες (και δεν κανω πλακα)
εχεις να δεις παρατυπιες στην αθηνα..Δεν υπάρχει υποχρέωση για ολόκληρη εβδομάδα να ξέρετε - είναι στην ευχέρια του Διοικητή.
Αν υπάρχει θέμα στελέχωσης μπορεί να σκάσει μύτη κάποιος στη μονάδα Δευτέρα και την Τρίτη να κάνει υπηρεσία. -
εγω ξερω 6 μερες στη μεταθεση, 3 μερες στην αποσπαση και αυτο πανω κατω τηρειται παντου ακομα και σε 'τεντα' μοναδες οπου οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα γινονται by the book
μονο σε τιποτα εξωτερικες οπου στελνεσαι απο τη μοναδα σου σε αλλη μοναδα για να καλυψεις υπηρεσιες δεν υπαρχει κανενος ειδους προσαρμογη και πιανεις αμεσως δουλεια
το συγκεκριμενο ομως για μενα ειναι λεπτομερεια μπροστα σε αλλα κι αλλα..
-
Εμείς πάντως είχαμε πάρει από μια μέρα σε Χίο και Τύρναβο και πολύ μας ήταν.
-
Ορεστη οπως στα λεει ο Γιωργος. Να πας στα ΧΩΚ στο Καπανδριτι να κανεις ζωαρα . Μια φορα την βδομαδα στο σπιτι σου θα εισαι
Πολλα χαιρετισματα και απο εναν ποντικαρα τον Ευθυμη που τον τρωει η ψιλοεμπλοκη στο κεντρο .
Εντιτ: Παντως εμας η βδομαδα προσαρμογης ισχυσε κανονικοτατα, 7 μερουλες σπεσιαλ . -
Όλοι στο κεντρο εμπλοκη φάγαμε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όλοι στο κεντρο εμπλοκη φάγαμεΑπο την 318 και μετα ειναι το προβλεπομενο . Απο την Δ2 και πριν δεν προβλεποταν τιποτα . Στο κεντρο 2 φορες εκανα θαλ/κας και αυτο παντα το καλο νουμερο , την υπολοιπη σεζον ξυνομουν. Α πηγα και 3 φορες μαγειρια στον Αυλωνα αλλα εστιατορας οποτε ξανα ξυσιμο .
-
πουσταρά , εγω πηγαινα λατζα Αυλωνα
-
πουσταρά , εγω πηγαινα λατζα Αυλωνα, Λαντζα με εστειλαν καταλαθος και εκει ειχα κατσει μιση ωρα. Ενα ταψι ετριψα καλα, μετα ειδα την στιβα, πασαλειψα κανα δυο και εξαφανιστηκα οποτε πηγα στο ποστο του εστιατορα παλι, γιατι με ειδαν τα παιδια απο τον θαλαμο μου και μου λενε, καλα τι κανεις εδω πισω, εμεις για μπροστα σε βαζουμε. Μετα απο κλασματα δευτερολεπτου εξαφανιστηκα και πηγα μπροστα. .Παντως εστιατορας ζωαρα γτ δουλευε μονο λιγο πριν ερθει ο κοσμος για φαγητο και λιγο μετα. Ειδικα τα πρωινα εστρωνα τις καρεκλες στην σειρα απ'εξω και κοιμομουν , μετα ακολουθησαν και οι υπολοιποι . Καλα τα προγευματα που επαιρναν οι 'μονιμοι' νεοι και τρωγαμε . Επισης αλλες δυο αγγαρειες στον Αυλωνα ηταν να κλαδεψουμε τα φυτα στο Διοικητηριο (ειχαμε ξαπλωσει ολοι απεναντι πισω στα πευκα κοντα στην Ι.ΥΕΑ και ακουγαμε τις χριστοπαναγιες που ακουγαν τα δοκιμια και γελαγαμε) και κλαδευαν μονο 2 παιδια απο τους 20 που ειμασταν
-
κωλοφιδο , εγω επειδη δεν ημουν ακομα φιδι εφευγα 10 το βραδυ απο τη κολαση εκει πισω
μετα ανακαλυψα τα ποστα , φιδιαζεις χωρις αγχος
-
κωλοφιδο , εγω επειδη δεν ημουν ακομα φιδι εφευγα 10 το βραδυ απο τη κολαση εκει πισωμετα ανακαλυψα τα ποστα , φιδιαζεις χωρις αγχος
Οχι θα κατσω να βγαζω την δουλεια για τους ΔΥ νομιζες . Οτι μπορουσα εκανα αγαπητε . Οταν εκανα το αλλο μισο της υπηρεσιας στο εστιατοριο εφευγα στις 23:00 για να γλιτωνω την βραδυνη αναφορα και επεφτα κατ'ευθειαν για υπνο.
Περί Θητείας [#3]