-
red monster ετσι ακριβως.....Οι περρισοτεροι ξεμενουν απο αλογα πανω στο καλυτερο....Κ να μπινελικι κ δεν εχουν κ να κατεβασουν κ καμια τεταρτη μπας κ παρει ο χαρος.....
-
Λογικό δεν είναι αν τους κόψεις να ξεμείνουν; Δεν έχουν όλοι τούρμπο και 200 άλογα.
-
αρα ?? η αριστερη είναι μόνο για τους έχοντες πολλά άτια ??
αν ο αυτ/μος έχει έντονη ανωφέρεια και κατωφέρεια οφείλεις να μυρίσεις τα νύχια σου για τα μαχ που έχει το πίσω όχημα ?τα 200κμ/ωρα στην ελλάδα είναι απαγορευτική ταχύτητα για τους περισσότερους δρόμους...
-
Μια φορα να δω την αριστερή λωρίδα άδεια...και τι στο κοσμο! Μια φορα! Δε ζητάω πολλα.
Γεμίσαμε με γρήγορους στην Ελλάδα που κάποιος βλαμμενος καθηγητής σε σχολή οδηγών τους είπε ότι στην αριστερή κάθεσαι αν πας στο όριο...και μπαστακώνονται εκει!
Οδηγαμε στη μεσσαια, προσπερνάμε από την αριστερη. End of story.
-
Η αριστερή είναι για όταν έχουμε ελέγξει ότι δεν θα κόψουμε κάποιον που έρχεται πιο γρήγορα από εμάς, απλό είναι. Τα 200 υπερβολή είναι, ειδικά αν έχει κίνηση στο δρόμο.
-
και μόλις δούμε κίνηση καβαλάμε την ΛΕΑ...
-
Δεν διάβασα πουθενά να λέει ότι κινούνταν στην αριστερή.
Είπε ότι πήγε να προσπεράσει και μάλιστα με ταχύτητα που το πιθανότερο να ήταν εντός ορίων.
Σε δρόμους που όντως δεν έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες ταχύτητες, ο άλλος που πήγαινε με 200 ήταν ακίνδυνος ενώ αυτός ο επικίνδυνος ?
Τι σχέση έχει η ‘’απόλυτη προτεραιότητα’’ όταν κινήστε με 200 σε λωρίδα που το πιθανότερο να έχει πολύ μικρότερο όριο ταχύτητας. Με αυτή την ταχύτητα σε δρόμους με στροφές και όχι στην… Νεβάδα, εμφανίζεσαι και να γεμίσεις τους καθρέπτες του άλλου σε δευτερόλεπτα και τον αναγκάζεις να κάνει σλάλομ για να μην γίνετε χαλκομανία.
Ποιος είναι λοιπόν ο επικίνδυνος στην συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφει ο matrix1977 ? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η αριστερή είναι για όταν έχουμε ελέγξει ότι δεν θα κόψουμε κάποιον που έρχεται πιο γρήγορα από εμάς, απλό είναι. Τα 200 υπερβολή είναι, ειδικά αν έχει κίνηση στο δρόμο.ρε ντινο στην θεωρία καλά τα λες , αλλά στην πράξη , εκτός αν μιλάμε για συγκεκριμένους δρόμους τα 200 (υπερβολη , υπερβολη με βάση αυτήν μιλάμε ) είναι μεγάλη υπέρβαση...
-
Ααααααα κι όσον αφορά την απόσταση, γιαυτο ακριβώς το λόγο κανονικά πρέπει όλοι να οδηγούν με αναμμένα τα φώτα στην ΕΟ. Όταν ο άλλος έχει αναμμένα φώτα, κρίνεις καλύτερα την απόσταση.
Στην Ελλάδα είναι παράνομο, προσωπικά τα έχω αναμμένα και γνωρίζω ότι παρανομώ.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Είπε ότι πήγε να προσπεράσει και μάλιστα με ταχύτητα που το πιθανότερο να ήταν εντός ορίων.
Σε δρόμους που όντως δεν έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες ταχύτητες, ο άλλος που πήγαινε με 200 ήταν ακίνδυνος ενώ αυτός ο επικίνδυνος ?
Τι σχέση έχει η ‘’απόλυτη προτεραιότητα’’ όταν κινήστε με 200 σε λωρίδα που το πιθανότερο να έχει πολύ μικρότερο όριο ταχύτητας. Με αυτή την ταχύτητα σε δρόμους με στροφές και όχι στην… Νεβάδα, εμφανίζεσαι και να γεμίσεις τους καθρέπτες του άλλου σε δευτερόλεπτα και τον αναγκάζεις να κάνει σλάλομ για να μην γίνετε χαλκομανία.
Ποιος είναι λοιπόν ο επικίνδυνος στην συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφει ο matrix1977 ?Δεν μου κάνει εντύπωση που σέρνονται όλοι στην αριστερή τώρα. Βέβαια τα μπινελίκια είναι όλα δικα τους!
-
Ενταξει μεγαλε λεει turbo απο πισω μην μας λιωσεις κιολας,οκ θες να πας γρηγορα κ λιγο πανω απο τα ορια αλλα μην το ξεφτιλιζουμε...Αλλα ετσι παει...Γιατι το πηρε ο ανθρωπος το αμαξι,για να πηγαινει γρηγορα κ να δικαιολογει τα 30000 ευρω που εδωσε σε σχεση με τον φτωχομπινε οδηγο του κορεατη....Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.....Ετσι παει στην ελλαδα.....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιος είναι λοιπόν ο επικίνδυνος στην συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφει ο matrix1977 ?Δεν μου κάνει εντύπωση που σέρνονται όλοι στην αριστερή τώρα. Βέβαια τα μπινελίκια είναι όλα δικα τους!
Δεν είπε κανείς να σέρνονται. Από το να σέρνονται όμως στην αριστερή, μέχρι το περιστατικό που περιγράφεται, υπάρχει διαφορά.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η αριστερή είναι για όταν έχουμε ελέγξει ότι δεν θα κόψουμε κάποιον που έρχεται πιο γρήγορα από εμάς, απλό είναι. Τα 200 υπερβολή είναι, ειδικά αν έχει κίνηση στο δρόμο.
ρε ντινο στην θεωρία καλά τα λες , αλλά στην πράξη , εκτός αν μιλάμε για συγκεκριμένους δρόμους τα 200 (υπερβολη , υπερβολη με βάση αυτήν μιλάμε ) είναι μεγάλη υπέρβαση...
Ναι βρε συ, δεν διαφωνώ μαζί σου και ούτε 200αρίζω προσωπικά, η τελική μου είναι 200 οπότε τέτοιες ταχύτητες δεν μου είναι εύκολες.
Τα 140-150 από την άλλη δεν τα θεωρώ επικίνδυνη ταχύτητα για την ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης. -
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Ενταξει μεγαλε λεει turbo απο πισω μην μας λιωσεις κιολας,οκ θες να πας γρηγορα κ λιγο πανω απο τα ορια αλλα μην το ξεφτιλιζουμε...Αλλα ετσι παει...Γιατι το πηρε ο ανθρωπος το αμαξι,για να πηγαινει γρηγορα κ να δικαιολογει τα 30000 ευρω που εδωσε σε σχεση με τον φτωχομπινε οδηγο του κορεατη....Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.....Ετσι παει στην ελλαδα.....Έτσι πάει ΠΑΝΤΟΥ! Τόλμα να βγεις στην Ιταλία με λιγότερα από 200 στην αριστερή και σε έχουν περάσει από πάνω!
-
Συγνωμη...Το οριο λεει 120 κ παω 120,δηλαδη με ποσα επρεπε να πηγαινω?????Δικαιολογηται εναν ανθρωπο που πηγαινε του σκοτωμου???Κ τα ιδια εκανε κ στο μερσεντες μπροστα....Ενταξει ρε θα περασεις,μην βιαζεσε,δεν μπορεις να εκτοπιζεις κοσμο επειδη θες να το πηγαινεις τερμα......
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενταξει μεγαλε λεει turbo απο πισω μην μας λιωσεις κιολας,οκ θες να πας γρηγορα κ λιγο πανω απο τα ορια αλλα μην το ξεφτιλιζουμε...Αλλα ετσι παει...Γιατι το πηρε ο ανθρωπος το αμαξι,για να πηγαινει γρηγορα κ να δικαιολογει τα 30000 ευρω που εδωσε σε σχεση με τον φτωχομπινε οδηγο του κορεατη....Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.....Ετσι παει στην ελλαδα.....
Έτσι πάει ΠΑΝΤΟΥ! Τόλμα να βγεις στην Ιταλία με λιγότερα από 200 στην αριστερή και σε έχουν περάσει από πάνω!
Υπερβολές.
-
Να στο πω κι αλλιώς; Ο ΚΟΚ λέει ότι η αριστερή είναι μόνο για προσπέραση. Αν θέλω να παρανομήσω σπάζοντας το όριο, παρανομείς κι εσύ με το να με αποτρέπεις! Οπότε είμαστε και οι 2 παράνομοι και μετά το παίζουμε στα ζάρια. Απλό.
-
οι ιταλοι ειναι μακραν πιο επικινδυνοι οδηγοι απο τους ελληνες.αρα κ χειροτεροι.το θεωρω τουλαιχστον τραγικο να τους φερουμε ως παραδειγμα.
επισης,για το να εχω την γυναικα κ τα παιδια μου μαζι κ να τρεχω(υπερβαλωντας κ οχι με 130-140χλμ/ω) δεν υπαρχει καν μεσα στο μυαλο μου.
μπορει εγω να ειμαι χερας.μπορει το αυτοκινητο μου να ειναι καλυτερο κ απο εβο.αλλα οταν ο απεναντι η ο διπλανος κανει την μαλακια του,σαφως δε θα προλαβω να πω ουτε συγνωμη στην οικογενεια μου..προσωπικα δεν τρεχω ΠΟΤΕ οταν εχω αλλα ατομα μεσα στο αυτοκινητο.δεν θελω ΠΟΤΕ να παρω στον λαιμο μου κ αλλον.
οσο για το εβο που εχει ο νασσ το θεωρω εξαιρετικη επιλογη(εφοσον θα μπορουσα να το συντηρησω),γιατι κ χαλαρα κινεισαι με μαξ 140) κ ενεργητικη ασφαλεια εχεις κ οταν δεν κουβαλας αλλους στο αυτοκινητο,μπορεις να το πεταξεις σε μια πιστα για να βγαλεις τα γουστα σου!οποτε νασσ
-
Συγνωμη...Το οριο λεει 120 κ παω 120,δηλαδη με ποσα επρεπε να πηγαινω?????Δικαιολογηται εναν ανθρωπο που πηγαινε του σκοτωμου???Κ τα ιδια εκανε κ στο μερσεντες μπροστα....Ενταξει ρε θα περασεις,μην βιαζεσε,δεν μπορεις να εκτοπιζεις κοσμο επειδη θες να το πηγαινεις τερμα......Στην ελλαδα φιλε μου,οσοι εχουν μικρο πεος , αγοραζουν γρηγορα αυτοκινητα.
-
Συγνωμη...Το οριο λεει 120 κ παω 120,δηλαδη με ποσα επρεπε να πηγαινω?????Δικαιολογηται εναν ανθρωπο που πηγαινε του σκοτωμου???Κ τα ιδια εκανε κ στο μερσεντες μπροστα....Ενταξει ρε θα περασεις,μην βιαζεσε,δεν μπορεις να εκτοπιζεις κοσμο επειδη θες να το πηγαινεις τερμα......Πήγαινε και με 80...αλλα όχι στην αριστερη όταν έρχεται άλλος. Άσε να περάσει και βγες μετα.
Μου έχει τύχει πολλές φορές στην Αττική Οδό να είμαι με 140/150 ερχομενος απο αεροδρόμιο που δεν έχει κίνηση, φώτα αναμμένα, και μου βγαίνει η γιαγιά με το matiz και με κοβει. Ε δε θα κολλήσω πίσω της?
Καλα λέει ο δίας. Για κανε κάτι τέτοιο στην Ιταλία...σε πέρασαν απο πάνω.
Δεν είναι θέμα αλόγων, είναι θέμα προτεραιότητας.
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ HYUNDAI MATRIX