-
Αυτή την εξάσκηση ποιος την πληρώνει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτή την εξάσκηση ποιος την πληρώνει;τώρα την πάς μακρυά την βαλίτσα...μα φυσικά εμείς...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αυτή την εξάσκηση ποιος την πληρώνει;
τώρα την πάς μακρυά την βαλίτσα...μα φυσικά εμείς...
Πεστα κοπέλα μου πέστα που πρέπει να τους παρακαλάς για να σε μάθουν και δεν το κάνουν και σωστά!!!!!!!!Πες τα
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Θέλεις να μας πείς κάτι και ντρέπεσαι???????(πλάκα κάνω)
Ενώ εγώ μιλάω πολύ σοβαρά
-
Μια κ μιλαμε για γυναικες κ παρκαρισμα... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 696#247696
Τωρα αλλα μολις το παρουν γραμμη ολες... -
Να τος και ο χαρτοπόλεμος.....
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Παρακαλω οι moderators να επεμβουν. Πρεπει να αλλαχθει ο τιτλος του θεματος σε 'Γιατι υπαρχουν γυναικες...'
Εισαι μισογύνης?
Μην ανησυχείτε Κυρία μου. Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε.
Ο τίτλος δεν έχει να παει πουθενά
Κι αν παει, θα επιστρέψει.ΥΓ: Σπύρο, απίστευτη ατάκα
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Να τος και ο χαρτοπόλεμος.....
Άντε, άνοιξε και το Τριώδιο...
-
Ωραία, τώρα μου μαζευτήκατε όλες δεν έχει κανένα νόημα το συγκεκριμένο θέμα. Απλωθείτε στο φόρουμ και αρχίστε να παίρνετε θέση στα θέματα. Εκεί νομίζω ότι θα δείξετε ότι βρίσκεστε σε αυτόν τον χώρο επειδή πραγματικά σας αρέσει. Θα δείτε σιγά-σιγά ότι όλοι θα σας αποδεκτούν, ακόμή και οι πιο φανατικοί. Ρωτήστε την kamil που είναι παλιά και ξέρει!
Αντε, για παίξτε μπάλλα.... -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Πολύ βίαιες μας ήρθαν οι θυληκές υπάρξεις στο forum.
Μου γαίνεται πως πρέπει να κάνουν καμία βόλτα να απελευθερώσουν λίγη ανδρεναλίνη.
Κ να την αντικαταστησουν με τεστοστερονη! Σημερα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι σε μια ερευνα αποδειχτηκε πως σε αυτη την ορμονη οφειλεται το γεγονος οτι οι αντρες παρκαρουν καλυτερα απο της γυναικες. Δυστυχως δεν ακουσα την εκπομπη απο την αρχη για δω πως κατεληξαν σε αυτο το συμπερασμα. Βεβαια μετα θα βαρυνει κ το χερι τους, θα χρησιμοποιουν περισσοτερο κ τα ξυραφακια μας.. Ασε, δεν λεει τελικα! Καλυτερα να θελουν ενα γηπεδο για να παρκαρουν!
η ίδια έρευνα έλεγε γιατί οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν παραπάνω από ένα πράγματα μαζί σε αντίθεση με τις γυναίκες!!!!
αυτό δεν το άκουσες????? -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
η ίδια έρευνα έλεγε γιατί οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν παραπάνω από ένα πράγματα μαζί σε αντίθεση με τις γυναίκες!!!!
αυτό δεν το άκουσες?????Σωστό αυτό, δεν μπορούμε να οδηγούμε και να βαφόμαστε ενώ μιλάμε στο κινητό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αυτό δεν το άκουσες?????Σωστό αυτό, δεν μπορούμε να οδηγούμε και να βαφόμαστε ενώ μιλάμε στο κινητό
....κοιτώντας ταυτόχρονα στην βιτρίνα της Καλογήρου τα καινούρια πεδιλάκια που θα 'φορεθούν πολύ' το καλοκαίρι του 2008
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....κοιτώντας ταυτόχρονα στην βιτρίνα της Καλογήρου τα καινούρια πεδιλάκια που θα 'φορεθούν πολύ' το καλοκαίρι του 2008
Σε αυτό το σημείο υπεισέρχονται οι γυναίκες να συμπληρώσουν τις ατέλειες που από φύση τους έχουν οι άνδρες
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Σε αυτό το σημείο υπεισέρχονται οι γυναίκες να συμπληρώσουν τις ατέλειες που από φύση τους έχουν οι άνδρες
και ν'αποκτήσουμε κι άλλες ατέλειες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και ν'αποκτήσουμε κι άλλες ατέλειες
Άσε τα υπονούμενα εσύ γιατί σε βλέπω και σένα 'γιορτινό' (χαρτοπόλεμο) σε λίγο!
-
μου κανει εντυπωση πως πλακωσανε ολες ΜΑΖΙ τωρα!!! Ουτε συνενοημενες να ηταν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου κανει εντυπωση πως **πλακωσαμε **ολες ΜΑΖΙ τωρα!!! Ουτε συνενοημενες να ηταν...Πρόσεχε φίλε μην σε παρεξηγήσουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πρόσεχε φίλε μην σε παρεξηγήσουν...Το διορθωσα μολις!!!!!
Ρε τι μπορει να παθει κανεις!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είδες???
ενώ εμείς μπορούμε!!!!! χαχαχαχα
συν οτι μπορούμε να κάνουμε γρήγορη οδήγηση με δεκάποντο τακούνι!!!!
σωστά κορίτσια???? -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
είδες???
ενώ εμείς μπορούμε!!!!! χαχαχαχα
συν οτι μπορούμε να κάνουμε γρήγορη οδήγηση με δεκάποντο τακούνι!!!!
σωστά κορίτσια????Παγώνει το αίμα μου μόνο που το σκέφτομαι, αλλά θα το σταματήσω εδώ με το φόβο του γιορτινού χαρτοπόλεμου.
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?