AUTOMARIN...makryaaaaa ουτε καλημερα μη δεχτειτε, ΔΑΓΚΩΝΕΙ ασχημα.
Εχω αγορασει και ηταν κυριοι και σε συμπεριφορα και τιμιοι στο αμαξι απο (EXECUTIVE LEASE-σφακιανακησ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΡΥΘΡΑΙΑ & COLLECTION CARS κρυονερι)...οτι ειχανε στην αγγελια, απεδειχθη σωστο και απο την α/πεια-σερβις.
Ο σφακιανακης μουπε αμεσως 1 φτερο βαμενο..και το ιδιο στο συνεργειο με τον ελεγχο με το φωτακι.
Τα ληζ απο 1 ιδιοκτητη-οχι νοικιαρικα-ειναι καλη περιπτωση διοτι εχουν μεικτη ασφαλεια, **υποχρεωτικα **κανουν σερβισ στα προβλεπομενα και οτι παθει το φτιαχνει η εταιρεια ληζ διοτι με τη ληξη θα ειναι δικο της, και εχουν πληρες αρχειο σερβις. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΤΟ ΛΗΖΙΓΚ οι οροι.
Επισης στα ληζ μπορεις να βρεισ καλες τιμεσ αν το αμαξι ειναι απο επιστροφη διοτι ο εμπορας εχει παρει πολυ μεγαλο μερος απο τα λεφτα του, αν οχι ολα... και το και σε χρεωνει μια διαφορα και κερδος ενω λογιστικα η αξια του αυτοκινητου εχει αποσβεσθει. Πηρα απο ληζ τον απριλιο 2012 SUBARU IMPREZA 1.5 του 2008 με καινουργια λαστιχα, στα 6300+εξοδα (250 ευρω) με 65000 χλμ ενω ιδιωτες και μαντραδες στο καρ τα ζητουσαν απο 9000+. Το πηγα σε 2 ειδικευμενα συνεργεια (ΦΙΛΟΘΕΗ οπου εκανε και ο προηγουμενοσ τα σερβις + 30 ευρω) και ΙΝΚΤΕΚ πειραια (Χρηστος, δωρεαν) και οι 2 μου ειπαν το αμαξι ειναι σαν καινουργιο..το σηκωσαν, το εβαλαν σε εγκεφαλο το οδηγησαν...ειχε ακομη κερια στον κινητηρα (εκει στα 2 μπουρια του μποξερ )....Αν το ελεγξεις, ισως τα ληζ ειναι ευκαιρια.
εγω ψωνιζω ως εξης
Τα χλμ τα πραγματικα τα υπολογιζω μιν 10000 μαξ 20000 το χρονο..μεσο ορο 15000 το χρονο.
Μονο αυτοκινητα με επισημα σερβις και διασταυρωση απο το αρχειο των συνεργειων (χλμ και εργασιεσ).
Ελεγχοσ μεσω ασφαλιστικης μπας και εχει εμπλακει σε σοβαρο τρακαρισμα
Ηλικια μεχρι 3-4 χρονια και μοντελλο που κυκλοφορει....
(ε καλα πηρα και μια ΤΤ του 2004 προπερσι αλλα ηταν ειδικη σπανια εκδοση για ελλαδα 3-4 υπαρχουν, και αποφασισα με το κατω κεφαλι...τα παθη και τα λαθη πληρωνονται)