-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Φαντάζομαι ότι η πιτσιρίκα μαθημένη από την ισχύ (στύση) και την ταχύτητα των 20χρονων, ξενέρωσε με την μειωμένη σχετικά απόδοση του 30χρονου. Αν είσαι μαθημένη σε Yamaha R1, βαριέσαι μετά τις αργοκίνητες Harley.
Έχεις στυτικά προβλήματα ΑληθινέΔία;
Μήπως είναι λίγο νωρίς;Δεν βλέπω γιατί να είναι η απόδοση του 30άρη χειρότερη από του 20άρη στο θέμα...
Απλά, (συνηθως) καμμία σχέση....!
Είτε ο HF δε θυμάται πως ήταν πριν 10-15 χρόνια, ή παίρνει μπλε καραμελίτσες τώρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι Θανάση, καθαρά και μόνο για το σεξ μιλούσαμε! Είναι χωρισμένη και απλά θέλει να διασκεδάζει! Διαπίστωσε ότι οι 20άρηδες έχουν το μέλι. Δικά της λόγια...Επιφανειακά είναι όπως τα λές. Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω θα δείς πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πίσω απο το οι 20αρηδες έχουν το μέλι.
-
Φαντάζομαι ότι η πιτσιρίκα μαθημένη από την ισχύ (στύση) και την ταχύτητα των 20χρονων, ξενέρωσε με την μειωμένη σχετικά απόδοση του 30χρονου. Αν είσαι μαθημένη σε Yamaha R1, βαριέσαι μετά τις αργοκίνητες Harley.
Μήπως είναι λίγο νωρίς;Δεν βλέπω γιατί να είναι η απόδοση του 30άρη χειρότερη από του 20άρη στο θέμα...
Είτε ο HF δε θυμάται πως ήταν πριν 10-15 χρόνια, ή παίρνει μπλε καραμελίτσες τώρα.
ξερει τι λεει ο HF
μακραν ποιοτικοτερο το προιον....
αν υστερει λιγο σε απολυτους αριθμους δε νομιζω πως παιζει ρολο
η εμπειρια του να ικανοποιεις την αλλη μετραει
μπλε καραμελιτσες δεν χρειαζονται
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω θα δείς πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πίσω απο το οι 20αρηδες έχουν το μέλι.Αναφέρεσαι σε δεσμεύσεις κλπ; Ίσως υποσυνείδητα να το σκέφτεται κι αυτό, όμως σε εμάς έλεγε για φορές/ημέρα, ταχύτητες και χρόνους ανάνηψης μετά από την ολοκλήρωση.
ξερει τι λεει ο HF
μακραν ποιοτικοτερο το προιον....
αν υστερει λιγο σε απολυτους αριθμους δε νομιζω πως παιζει ρολο
η εμπειρια του να ικανοποιεις την αλλη μετραει
Κάνε μια έρευνα αγοράς. Θα εκπλαγείς.
Εγώ μαζί σου είμαι (γιατί δεν με παίρνει και αλλιώς ) αλλά οι γυναίκες όταν θέλουν απλά σεξ είναι πιο κυνικές κι από εμάς! Όλα μετρώνται με λεπτά, φορές, επαναλήψεις, ταχύτητες και δυνάμεις. -
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κρατά μικρό καλάθι.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Νομίζω πως ήμουν καλύτερος στο πόσο γρήγορα μπορώ να επαναλάβω το show μου, αλλά χειρότερος σε όλα τα υπόλοιπα. Ακόμη και στην διάρκεια... Τώρα αν θέλω να μην τελειώσω το έργο, κρατάω όσο γουστάρω συνήθως (εκτός αν έχω να δω χαρά πολλές μέρες! ).
Οπότε, νομίζω πως το τελικό προϊόν είναι σαφώς καλύτερο για την μου.Σαφώς δεν μπορώ να... επαναλάβω τις ίδιες φορές, αλλά συνήθως δεν υπάρχει λόγος ή απαίτηση τέτοια...
Επιπλέον, θα έλεγα πως οι περισσότερες που γουστάρουν 20άρηδες, είναι γιατί τέτοιους βρίσκουν, αφού οι 30άρηδες κοιτάνε αλλού... Δεν είναι δηλαδή συνειδητή επιλογή, είναι περισσότερο κατάληξη.
Άσχετο: τεράστια σημασία έχει και η φυσική κατάσταση του ανδρός πέραν από την ηλικία... Αν είσαι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ καλύτερος και στο κρεβάτι. Αν είσαι χοντρός ή γενικώς δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, δεν σου φταίνε τα χρόνια φοβάμαι!
-
Τς τς
Σαφως και δεν μπορεις να το επαναλαβεις πολλες φορες. Σιγα μη σου κατσουν πιπινια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κρατά μικρό καλάθι.Sent from my GNex using smoke signals.
βαζω το καλαθι, φερε τα κερασια
-
-
-
Ο 30αρης του ταυρου μαλλον πηγε σε αυτην οταν τον παρατησε η 20χρονη... χαχαχααχ
-
-
σταρμπακσ κ φεησμπουκ εννοει οτι εχουν θρεψει κυτταριδουλα στο πεσμενο κωλαρακι μαλλον!εγω αυτο καταλαβα!κ αν ειναι οντως αυτο,συμφωνω!
-
5' step την ημέρα, το πεσοκώλισμα το κάνουν πέρα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ακούστε επικό σκηνικό. Μια κοπέλα κάπου στα 20's, η οποια είχε ως τώρα σχέσεις με παιδιά στην ηλικία της -όπου όπως είναι λογικό οι αντοχές, αλλά και ο χρόνος... ολοκλήρωσης ειναι διαφορετικά- πάει τριημεράκι με νέο αμόρε, κάπου στα 30s.
Όπως είναι αναμενόμενο, σε αυτή την ηλικία το... ράλλυ σπριντ γίνεται ράλλυ ακρόπολις οπότε μετά το πέρας της πράξης η κορασίδα κάνει την ειλικρινή απορία: 'μα καλά καρδιά μου, πάντα τόσο πολύ αργείς να τελειώσεις?'Εννοείται οτι μετά το τριημεράκι ο νεαρός έγινε... Λούης και η μικρή έμεινε με την απορία.
True story!
απλώς δεν έκατσε ο συνδυασμός, όλα τα υπόλοιπα είναι λανθασμένες γενικεύσεις.
Οι νεαρές σχέσεις της προφανώς δε θα ήξεραν πώς να την ικανοποιήσουν ή θα κοιτούσαν μόνο την πάρτη τους, τελειώνουν τσακ μπαμ κ αυτό ήταν. Προφανώς ο άλλος έπραξε πιο ώριμα πράγμα που δεν γνώριζε η ίδια γι'αυτό κι έμεινε με την απορία. -
Το να ήξερε τι ήθελε η κοπέλα και να βαρέθηκε/κουράστηκε από την αργοπορία δεν παίζει ε; Δε ξέρει αυτή, εμείς ξέρουμε ποιο είναι το καλό της!
-
φυσικά
-
Το να ήξερε τι ήθελε η κοπέλα και να βαρέθηκε/κουράστηκε από την αργοπορία δεν παίζει ε; Δε ξέρει αυτή, εμείς ξέρουμε ποιο είναι το καλό της!σημασια δεν εχει η ποσοτητα, αλλα η ποιοτητα
-
Μα για ποιότητα μιλάμε. Προφανώς η κοπέλα μπούχτησε να περιμένει πότε θα τελειώσει το πανηγύρι.
Συμβαίνει να κουράζεται ο ένας εκ των δύο με την αργοπορία του άλλου.
-
μου τυχαινε κι εμενα οταν ημουν νεος και ανιδεος
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες