-
Πηγα και το ειδα και επαθα πλακα!!!! Σε σχεση με αλλους που το λενε μεσα εξω ασχημο εγω το αγαπησα!!
καποιος που να το εχει παρει και να μου πει γνωμη για τις επιδοσεις του 1.4.(ροπη κτλ....)
Απο ουσιαστικη καταναλωση πως παει. Ποσα χλμ βγαζει ενα γεμισμα?? ειναι οικονομικο?
-
Πηγα και το ειδα και επαθα πλακα!!!! Σε σχεση με αλλους που το λενε μεσα εξω ασχημο εγω το αγαπησα!!
καποιος που να το εχει παρει και να μου πει γνωμη για τις επιδοσεις του 1.4.(ροπη κτλ....)
Απο ουσιαστικη καταναλωση πως παει. Ποσα χλμ βγαζει ενα γεμισμα?? ειναι οικονομικο?
-
-
Ο χρήστης eftsak έγραψε:
Πηγα και το ειδα και επαθα πλακα!!!! Σε σχεση με αλλους που το λενε μεσα εξω ασχημο εγω το αγαπησα!!καποιος που να το εχει παρει και να μου πει γνωμη για τις επιδοσεις του 1.4.(ροπη κτλ....)
Aν το οδηγήσεις και δεις πως δεν αρκούν 100 άλογα και 12,7 κιλά ροπής μόνο(όταν ένα ίδιας τιμής megane 1.5 dci έχει τη διπλάσια ) σε 1300 κιλά σχεδόν αμάξι με λάστιχα 225/45/17 δεν νομίζω να πάθεις πλάκα .Αν θες γιαπωνέζο δες και το mitsubishi lancer sb 1.6 invite(το δίνουν τζάμπα τώρα με τις εκπτώσεις 14600€).Και είναι όμορφο σε λευκό ή μπλέ και επίσης οικονομικό πολύ σε κατανάλωση,τέλη 150€ και θα πηγαίνει και καλύτερα σε επιδόσεις όσο να ναι .Ή και το νέο focus 1.0 ecoboost 125ps sport με 16800€,πιο γρήγορο και πιο φτηνό σε τεκμήρια-ασφάλειες-σέρβις και ανταλλακτικά σε σχέση με το Σαρακάκη .Αλλιώς δεν κοιτάς ακόμα καλύτερα και κάτι άλλο,σαν ένα καλό και φτηνό ντίζελ(υπόψη πως σύντομα με την εξίσωση στο πετρέλαιο θερμανσης-κίνησης η τιμή θα κλειδώσει στο 1.35€ και η βενζίνη θα είναι στο 1.70+ ),που θα καιει και λιγότερο και δεν θα πληρώνει δεκάρα σε τέλη?Μιλώ για το megane 1.5 dci 110ps facelift progressive(17100€ με όλες τις εκπτώσεις) και το leon 1.6 tdi e-ecomotive style 105ps(γύρω στα 17 χιλ και αυτό και με 0 τέλη σαν το megane).
-
εγω ειμαι για το yaris 1.4 Diesel που με τον σπορ εξοπλησμο μου βγαινει στα 17. Πηγα απλα να δω το jazz και κολλησα στο civic. Μου βγαινει πιο λιγο και δεν το περιμενα. γυρω στα 16 κατι και μπορει να παει και 15 κατι. εχουν κατι προσφορες. Ξερω οτι ανεβαινω κατηγορια αλλα με τρωει. Μαλλον ομωσ δεν ειναι καιροι να παρεις αυτο που σου αρεσει αλλα αυτο που σε συμφαιρει ....
-
Θα δωσεις 17 χιλιαρικα για yaris? Το civic που κοιτας πρεπει να χει χειροτερες ή παραπλησιες επιδοσεις με το zx 1.4 17ετιας που οδηγαω..
Για περνα μια να δεις τη c4 diesel.. Πιο κατω απο τα λεφτα του yaris η 1.4 diesel και λιγο πιο ψηλα ή στα ιδια η 1.6 diesel 110. η μερα με τη νυχτα εντωμεταξυ...
Κι μερικα απο αυτα που λεει ο fiestaros αξιζουν πολυ περισσοτερο απο το yaris.. -
Ρε παίδες,το αμάξι δεν είναι μόνο επιδόσεις.....!!!
Νεο Honda civic sport 1.4 εντυπωσεις...