-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σε αυτό συμφωνώ Δία. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να βρίζει όταν για να στείλω σμσ πρέπει να κλικάρω τουλάχιστο 5 φορές μέχρι τον αποστολέα.
γιαυτο βαζουμε widgets
Και τι θα κάνω ρε μλκ; Θα γεμίσω την οθόνη με widgets για απευθείας σμσ;
ελτεο... χαρηκαμε που τα είπαμε. Δυστυχώς θα κάνουμε καιρό να τα ξαναπούμε τώρα που θα πας στο iPhone topic. Στο καλό... (δεν) θα μας λείψεις
Μπα θα γράφω όπως εσύ εδώ. Βtw μεγειά το microsoftφωνο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εδώ ρε φίλε ειναι για τυπους 'widget'. Εσύ με το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ, να κανεις εδώ ΤΙ?
Αντε, στο καλο και να μας γράφεις απο το αλλο τοπικ που θα πας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εδώ ρε φίλε ειναι για τυπους 'widget'. Εσύ με το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ, να κανεις εδώ ΤΙ?
Που σαι 'πλακάκια' τράβα να κάνεις resize στα tiles σου μπας και βάλεις περισσότερα στην κεντρική οθόνη.
Εμαθα ότι γουστάρεις πράμα να βλέπεις. -
**
Αντε, στο καλο και να μας γράφεις απο το αλλο τοπικ που θα πας.**.. -
Ωωωωωχ... αντιμίλησε στον κορσέ... Θα γίνει τση πόρνης!
-
Ωχ αμάν, θα γίνει χαμός μιλάμε!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Που σαι 'πλακάκια' τράβα να κάνεις resize στα tiles σου μπας και βάλεις περισσότερα στην κεντρική οθόνη.
Εμαθα ότι γουστάρεις πράμα να βλέπεις.Ρε Piou του Android... ρε μαυρο πιστόλι, ρε κοίτα την οθόνη σου που είναι ένα μεγάλο πλακάκι... ΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ PIOU Και αυτό δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Παναθεμά σε... μου θες και Android... εεεμμμ γι αυτό ο αλλος σε εκλεψε το Defy! Σε είδε... και λέει 'τζαμπα το Android με αυτονα, αwidgeτος είναι, πάμε να του το πάρουμε'
αντε, τζάσε γιατί θα σε κάνω ρεπορτ στους μοντς ως iphoneακια που μπαίνει και τρολλάρει στο τοπικ!
-
αφήστε τους πολέμους κ απαντήστε εδώ
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το ασύρματο καταναλώνει λιγοτερο μπαταρία απο το 3Γ. αυτό το είχα ξεκαθαρίσει, ΟΚ.αυτό ισχύει στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται. τι γίνεται όμως με τη θέση αναμονής; δλδ όταν απλά κάθονται και περιμένουν υπομονετικά;
υποθετω αντιστρέφονται οι ρόλοι εκει ε;
ιδου και η μπαταρία μετα απο μέτρια χρήση:
https://www.dropbox.com/s/cb2ghqbl8roz7 ... -16-01.png
https://www.dropbox.com/s/xkexmd34xaf4y ... -16-08.png
https://www.dropbox.com/s/ntw3r42k2r3fe ... -16-40.png
https://www.dropbox.com/s/1t16jhm3fxic1 ... -17-16.png
https://www.dropbox.com/s/7sop9dzmmfnc7 ... -17-29.png
https://www.dropbox.com/s/xl5ymvo5ce2hi ... -17-35.png -
Εμαθα ότι γουστάρεις πράμα να βλέπεις.Ρε Piou του Android... ρε μαυρο πιστόλι, ρε κοίτα την οθόνη σου που είναι ένα μεγάλο πλακάκι... ΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ PIOU Και αυτό δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Παναθεμά σε... μου θες και Android... εεεμμμ γι αυτό ο αλλος σε εκλεψε το Defy! Σε είδε... και λέει 'τζαμπα το Android με αυτονα, αwidgeτος είναι, πάμε να του το πάρουμε'
αντε, τζάσε γιατί θα σε κάνω ρεπορτ στους μοντς ως iphoneακια που μπαίνει και τρολλάρει στο τοπικ!
@ Joe γερμανικές συσκευές στην ελλάδα του μνημονίου 2,5 ?
-
Τη γλωσσα εχω στα γερμανικα για να μαθαινω.
-
Τη γλωσσα εχω στα γερμανικα για να μαθαινω.FFS... βαλε youtube Χριστιανέ μου...
-
τα έχω μαθει απεξω αυτά.
-
Σημερα ερχεται ενα φιλαρακι γεματο χαρα να μου δειξει το 4gs του.
Βγαζω το hox μου και το βαζω διπλα στο μηλοφωνο και του εδωσα και ενα χαρτομαντηλο -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Βγαζω το hox μου και το βαζω διπλα στο μηλοφωνο και του εδωσα και ενα χαρτομαντηλο4gs? Ρε μηπως ηταν καμια Κινεζια?
και στο τέλος παντως πάω στοιχημα σε pwnαρισε λεγοντας 'ναι αλλα το δικό μου το πήρα 700+ ευρώ'
-
Τη γλωσσα εχω στα γερμανικα για να μαθαινω.Το καλό που σου θέλω να μαθαίνεις την γλώσσα των κατακτητών για να διεισδύσεις και να κάνεις σαμποτάζ! Αλλιώς σε βλέπω στα 6 μέτρα για εσχάτη!
-
Βγαζω το hox μου και το βαζω διπλα στο μηλοφωνο και του εδωσα και ενα χαρτομαντηλο4gs? Ρε μηπως ηταν καμια Κινεζια?
και στο τέλος παντως πάω στοιχημα σε pwnαρισε λεγοντας 'ναι αλλα το δικό μου το πήρα 700+ ευρώ'
Μπερδευτηκα ρε 4s εννοουσα
και ειχα και ωραιο wallpaper οταν του εδειξα το hox
2012-07-08_21-33-23 by bujinkan, on Flickr -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το καλό που σου θέλω να μαθαίνεις την γλώσσα των κατακτητών για να διεισδύσεις και να κάνεις σαμποτάζ! Αλλιώς σε βλέπω στα 6 μέτρα για εσχάτη!
τετοια λέγε του και θα σε δώσει πρώτο μολις φορέσει την ριγέ κουκούλα by Burberry (γιατι ενας Joe Bar δεν φοράει οτι να ναι)
-
Το καλό που σου θέλω να μαθαίνεις την γλώσσα των κατακτητών για να διεισδύσεις και να κάνεις σαμποτάζ! Αλλιώς σε βλέπω στα 6 μέτρα για εσχάτη!
τετοια λέγε του και θα σε δώσει πρώτο μολις φορέσει την ριγέ κουκούλα by Burberry (γιατι ενας Joe Bar δεν φοράει οτι να ναι)
Κορσαιράκο μου εγώ στα βουνά θα είμαι και θα τους πολεμώ! Μαχόμενος θα πέσω, όχι απο κουκουλοφόρους δωσίλους.
-
Λαμβάνω ΠΜ στο iPhonehellas που είχα βάλει αγγελία το S2 (και απ' όπου το πούλησα τελικά γιατί οι δικοί μου οι σίγουροι που ήταν και standby με πούλησαν Πατησιώτικα ).
Ενδιαφερόμενος:
'ανταλλαγή S2 με iPhone 4 + διαφορά από μέρους σου'Στεφάν:
'φίλε μου και να μου το χάριζες δεν το έπαιρνα. ευχαριστώ πάντως'Είναι χαζός ο κόσμος....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λαμβάνω ΠΜ στο iPhonehellas που είχα βάλει αγγελία το S2 (και απ' όπου το πούλησα τελικά γιατί οι δικοί μου οι σίγουροι που ήταν και standby με πούλησαν Πατησιώτικα ).Ενδιαφερόμενος:
'ανταλλαγή S2 με iPhone 4 + διαφορά από μέρους σου'Στεφάν:
'φίλε μου και να μου το χάριζες δεν το έπαιρνα. ευχαριστώ πάντως'Είναι χαζός ο κόσμος....
το συγκλονιστικό είναι πως έβαλες το S2 για πώληση σε φορουμ αποκλειστικό για iphone
Περι συσκευών Android...