-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Μα κανείς να μην προτείνει την Μάκρη;BTW, υπάρχει fail alert στο φόρουμ και μαζευτήκατε όλοι;
http://www.cretanbeaches.com/paralies/i ... -dermatos/
http://www.cretanbeaches.com/paralies/i ... atokampos/
Και ο Τσουτσουρας ειναι ωραιος http://www.cretanbeaches.com/paralies/i ... outsouras/ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που θέλει απλά να σαπίσει μεταξύ ξαπλώτρας και πισίνας να μην πάει για κρουαζιέρα, περισσότερα πράγματα θα δει και σίγουρα θα έχει καλύτερη περιποίησηΕπειδή δεν είναι όλοι μαουνιέρηδες και έτσι δεν είναι συνηθισμένοι στο κούνημα της σκούνας.
-
Εμεις φετος ειναι η πρωτη χρονια που ουτε κλεισαμε ουτε εχουμε αποφασισει ακομη...
Μας βλεπω καμια Σαντορινη (που εχει κατι προσφορες ξεφτιλα τελειως) ή καμια Μυκονο τελικα, δλδ στα σιγουρα.Τι αλλο θα προτεινατε (ειτε νησι ειτε ηπειρωτικη ελλαδα) με πολυ καλες παραλιες - τοπιο?
Ψηνομαι και για καμια Σκοπελο αλλα αν ειναι να δωσω 300+ καραβι και να παω και Αγ. Κωνσταντινο γιατι να μην παω Κυκλαδες? -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Για δώστε μου ιδέες για παραλίες σε απόσταση max 100km από Ηράκλειο. Προτιμώνται-θάλασσες χωρίς βράχια και ει δυνατόν με άμμο
-οδική πρόσβαση
-όσο το δυνατόν λιγότερη καγκουριά, beach bars με ότ,τι κωλοτράγουδο απέφυγα όλο τον χειμώνα να ακούγεται μέχρι την Λιβύη κ.ό.κ
Αγιοφάραγγο; Είναι λίγο πακέτο να πας λόγω περπατήματος και απόστασης από το Ηράκλειο, αλλά είναι πολύ όμορφα. Μπορείς να το ταιριάξεις και με βόλτα στα Αστερούσια + φαγητό στα Καπετανιανά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για κρουαζιέρα, μετά τα 70 (αν ζω ). Είναι εντελώς έξω από την φιλοσοφία των διακοπών μου. Να κατεβαίνω κάπου και να έχω 6-10 ώρες να δω το μέρος. 2 χρόνια που έρχονται κρουαζιερόπλοια στα Χανιά, βλέπω αυτούς που κατεβαίνουν και τους λυπάμαι.Πάντως, όπως είπε και ο drifter, αν έχεις να επιλέξεις αυστηρά ανάμεσα σε all inclusive 5στερο και κρουαζιέρα, εγώ χαλαρά θα διάλεγα τη δεύτερη.
Αν εχω κι άλλες επιλογές, προφανώς δε διαλέγω τίποτα από τα δύο!
-
Βαγγέλη κατεβαίνω στο νησί σου ρε.. Φρόντισε να σε πετύχω πουθενά.
Διακοπάτσης Κρητικάτσης. Ρέθυμνο και εκεί γύρω για 7 μέρες, φιλοξενεί η αξά (αλλιώς δε βγαίνει το οικονομικό με τίποτα). Λέω να πάρω το εστή να πατήσει κι άλλα ξεροβούνια.
Άντε, αργεί ο Αύγουστος;
Πρέπει να κλείσω κ εισιτήριο αφού σιγουρέψω ημερομηνίες.
ΥΓ (Πώς κλείνω στη μινοαν? παίρνω τηλέφωνο και κλείνω και αυτό ήταν; σόρρυ, δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πάνω από ώρα με καράβι...)
-
μπορεις να πας και στον πρακτορα της γειτονιας σου να κλεισειες εισιτηρια...
-
Και απο το http://www.minoan.gr/ δεν γινεται;
-
οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο, δηλαδή, με κάνει;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Βαγγέλη κατεβαίνω στο νησί σου ρε.. Φρόντισε να σε πετύχω πουθενά.Ωπ, αυτά είναι!!
Διακοπάτσης Κρητικάτσης. Ρέθυμνο και εκεί γύρω για 7 μέρες, φιλοξενεί η αξά (αλλιώς δε βγαίνει το οικονομικό με τίποτα). Λέω να πάρω το εστή να πατήσει κι άλλα ξεροβούνια.
Λέγε πότε και που θα είσαι!
Ως προς την κράτηση, αφου πας Ρέθυμνο γιατί δεν κλείνεις από Χανιά;
-
Είναι λίγο Ταλιμπάν η φάση σχετικά με το πρόγραμμα. Ας κολλήσω έτσι για πρώτη φορά στην πεπατημένη Πειραιά Ηρακλείου. Πιστεύω θα έχω κλείσει και αποφασίσει τελικές ημερομηνίες την άλληνε βδομάδα. Θα δοκιμάσω τηλεφωνική κράτηση όπως προτείνει ο 33, γιατί ταξιδιωτικό γραφείο,.... πρέπει να πάω κέντρο...
-
Περίπου ημερομηνίες δώσε όμως, καθώς και που θα είσαι περίπου!
Επίσης, αν θα υπάρχει όχημα καθώς και περίπου για τι έχεις όρεξη.
-
περίπου 8 με περίπου 16 αυγούστου. Θα είμαι με την γυναίκα, και λίγο πολύ το πρόγραμμα θα κανονιστεί από το οικονομικό. Έχουμε πει να την πιάσουμε από άκρη σε άκρη, ιδίως την Ανατολική πλευρά και να κυμανθούμε αρκετά στο νότιο του νομού Ρέθυμνου που έχει άκουσα ωραίαι παραλίαι και δέντρα και φύση.
Επίσης, ήθελα να δοκιμάσω όλο το φάραγγα, αλλά δε το βλέπω να γίνεται...
Θα βρεθούμε για ένα καφέ στάνταρτ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Διαμονή πάντα εδώ που είναι δίπλα σε Παράγκα και Ψαρρού!
Ρε φίλε μου έκανες ζημιά.
Το διαβάσα στις 8 το πρωί σήμερα από τη δουλειά και μετά ταξίδευα όλη τη μέρα... -
-
Αυτό εννοείς φαντάζομαι.
Και κάτι που ήθελα να σχολιάσω εδω και μέρες, αλλά το ξέχασα. Γιατί ΟΛΟΙ οι κρητικοι έχετε το κακό συνήθειο να είστε βέβαιοι πως όποιοι δεν εκστασιάστηκαν από τον τόπο σας, πήγαν μόνο στα γνωστά μέρη ή χωρίς ντόπιους φίλους ή κάτι τέτοιο; Οποιοδηποτε μέρος αν του αφιερώσεις χρόνο και μεράκι είναι πάρα πολύ ωραίο με καταπληκτικές γωνιές. Δεν είναι κρητικό προνόμιο αυτό. Παντως άλλη μια φορά στη ζωή μου θα ξαναπήγαινα στην Κρήτη, πολύ ευχαρίστως. Μέχρι εκει.
-
...εγώ πάντως (αν συμπεριλαμβάνεις και μένα), δεν είμαι Κρητικός...
-
Μου κίνησε την περιέργεια η διαφήμιση της Sky express, με τιμές των 20€ (31€ με φόρους), από Ηράκλειο για Ικαρία και λέω να χτυπήσω ένα 4ήμερο.
Για πείτε τίποτα για Ικαρία. Είχα πάει μια φορά περαστικός για 2 μέρες το 1988...
Που μένω? (βασικό).
Χρειάζεται να νοικιάσω αυτοκίνητο?
Τι αξίζει να δω?
Που κολυμπάω?Πηγαίνουμε ζευγάρι, θέλω ησυχία στην παραλία αλλά να υπάρχει και κάτι για έξω το βράδυ (όχι κλαμπ βεβαίως).
-
Θα είμαι στη Κρήτη για δέκα μέρες, στο Αρκαλοχώρι (μες τη μέση της Κρήτης στο ύψος του Ηρακλείου).
Υπάρχουν πουθενά λίμνες-ποτάμια-πηγές που μπορεί κάποιος να πάει για μπάνιο;
Εναλλακτικά, κάποια παραλία κοντινή γιατί δεν θα έχω πολλές ώρες ελεύθερες στη διάθεση μου. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Θα είμαι στη Κρήτη για δέκα μέρες, στο Αρκαλοχώρι (μες τη μέση της Κρήτης στο ύψος του Ηρακλείου).
Υπάρχουν πουθενά λίμνες-ποτάμια-πηγές που μπορεί κάποιος να πάει για μπάνιο;
Εναλλακτικά, κάποια παραλία κοντινή γιατί δεν θα έχω πολλές ώρες ελεύθερες στη διάθεση μου.Toση θαλασσα δεν σε φτανει;
Ο Τσουτσουρας που εχω προτεινει πιο πανω ,και ολα τα κοντινα του,ειναι πολυ ωραια.Πρεπει να ειναι 20 χλμ αποσταση απο Αρκαλοχωρι.Προσοχη στις στροφες γιατι μπορει να ξυπνησεις τα προβατα
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)