-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για την Παρασκευή λέμε Γιώργο -
Μέσα για την Παρασκευή. Ο Νότος είναι ωραίος και άνετος, απλά έχει αργό service.
Κατά τις 20.00 είναι καλά λέτε? Όχι πιο νωρίς, για να έχει σπάσει ο ήλιος. -
Μια χαρα είναι Παρασκευή στις 8 κι εννοείται να έχει πέσει ο ήλιος
Δεν πάμε να ψηθούμε
Κι όσον αφορά το Service δεν μας νοιάζει.Δεν μπορεί να είμαστε όλοι γλήγοροιΆρα ας φτιάσουμε μια λίστα
- Orestisren
- Giuseppe Busso
....
έλα κύριοι να αυξανόμαστε
-
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos (+tzwrtzina υποθετω αφου θα παμε προς τα μερη της)
-
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis* ** ***
- προτιμάω Vive Mar αν συμφωνείτε...
** αν βρούμε λεφτά βέβαια!
*** θα πω και σε κανα δυο άλλους.
-
-
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis
5.Tzwrtzina
Vive Mar είναι λιγάκι πιασοκωλέ....
Στο νότο στη βούλα, το μόνο μείον (για εμένα) είναι τα παιδάκια με τα ποδήλατα. Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα πάμε κατά τις 8, λογικά μετά από λίγο θα αραιώσυν...
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis
5.Tzwrtzina
Στο νότο στη βούλα, το μόνο μείον (για εμένα) είναι τα παιδάκια με τα ποδήλατα. Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα πάμε κατά τις 8, λογικά μετά από λίγο θα αραιώσυν...
- Focusman91
-
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis
5.Tzwrtzina (Στο νότο στη βούλα, το μόνο μείον (για εμένα) είναι τα παιδάκια με τα ποδήλατα. Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα πάμε κατά τις 8, λογικά μετά από λίγο θα αραιώσoυν... ) - Focusman91
-
Γιατί δεν είμαι στη λίστα;
-
Να μπεις!
-
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis
5.Tzwrtzina (Στο νότο στη βούλα, το μόνο μείον (για εμένα) είναι τα παιδάκια με τα ποδήλατα. Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα πάμε κατά τις 8, λογικά μετά από λίγο θα αραιώσoυν... ) - Focusman91
- Angel ( ο γκρινιάρης )
-
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis
5.Tzwrtzina
Vive Mar είναι λιγάκι πιασοκωλέ....
πεινάω τόσο πολύ που διάβασα 'τα παϊδάκια με τα ποδήλατα' και λέω, ααα, τι ωραία ιδέα, να περνάνει ποδήλατα να κερνάνε παιδάκια!
-
-
παλιά πλην τίμια μέλη είναι καλοδεχούμενα?
(αν δέχεστε την παρέα μου , θα ήταν ιδανικό ένα μαγαζί που δεν ζητάνε κλειδιά οι παρκαδόροι των μαγαζιών )
[spoiler:1g0c3ai5]Θυμάμαι ότι στο Νότο, πρέπει να αφήσεις κλειδιά τα Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακα. Μπορεί όμως να το μπερδεύω με άλλο μαγαζί της παραλίας.[/spoiler:1g0c3ai5]
ΥΓ: το Vive Mar έχει υπέροχη θέα (και μέσα και έξω) αλλά ελαφρώς πιασοκωλέ όσο αναφορά τις τιμές τους.
ΥΓ2: Τη Βάρκιζα την έχουμε αποκλείσει? (αν και μ@μ@ει λίγο τους 'βόρειους' ) -
Μπα εγώ θα παρκάρω στο Parking πριν
Δεν πληρώνω δραχμη σε παρκαδούρα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα εγώ θα παρκάρω στο Parking πριν
Δεν πληρώνω δραχμη σε παρκαδούρα€ δινεις?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
παλιά πλην τίμια μέλη είναι καλοδεχούμενα?Καβουρα στον εαυτο σου αναφερεσαι ως παλιο μελος;
Γατααααακι... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καβουρα στον εαυτο σου αναφερεσαι ως παλιο μελος;
Γατααααακι...(το έχω όμως μεγαλύτερο!!!! [spoiler:1wqwvb93]το post counter [/spoiler:1wqwvb93])
Βασικά ο χαρακτηρισμός 'παλιό μέλος' είναι περισσότερο γιατί είμαι από το 2005 γραμμένος αλλά κάπου το 2009 έκανα ένα gap απότομο όσο αναφορά τον αριθμό των post μου και την επισκεψιμότητά μου και...ε, κάπως πάω να ανακάμψω τώρα διαβάζοντας αρκετά (και γράφοντας λιγότερο ).
ΥΓ: 7 έτη γραμμένος στο forum, δε με λες και νεόνι.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...