-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Dedra έχει ψυχή.
Το ότι πάει σαν ξεψυχησμένη, είναι άλλο θέμα
Ρε παιδιά, χώστε τα κάποιος στο Xedos για να μπουν και οι Μαζντάκηδες και να γίνει ιστορικό πανηγύρι
μα τι να πουμε για το Xedos?? πληρης αποτυχια εμπορικα τουλαχιστον! δεν πουλησε τιποτα!
απο επιδοσεις δεν ξερω...
Ειναι γνωστο αλλωστε οτι η αξια ενος αυτοκινητου εξαρταται απο την εμπορικη του πορεια. ΝΟΤ! Παει για επικ το τοπικο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
φυσικα και δεν παιζει ρολο μονο η εμπορικη του πορεια, αλλα δεν ηταν αμαξι που κυκλοφορησε πολυ για να το εχουν οδηγησει πολλοι οδηγοι και να εχουν καποιες αποψεις... ή να εχουν ακουσει απο αλλους οδηγους πολλες γνωμες για το αμαξι αυτο!
-
Kαι η Ferrari δεν κυκλοφόρησε πολύ και λίγοι μπορούν να πουν τη γνώμη τους για το πώς πάει. So?
-
Θελετε να πειτε οτι οσα γραφονται εδω μεσα για τις Ferrari ειναι οδοντοκρεμες; Τελικα το Golf ειναι οντως καλυτερο απο Ferrari δηλαδη;
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
θα μου πεις, εδώ αυτοί που βλέπουν θαλασσες γουστάρουν dedra, εκεί τί να πεις
τι να κανουμε αν γεννιομασταν ολοι με τις ιδιες αποψεις θα θελαμε ολοι μια μαρκα!
εγω βλεπω Ιαπωνικα και βγαζω σπυρακια... το ιδιο παθαινεις και εσυ με τα Ιταλικα...
ειναι αναλογα τις αποψεις του καθενος! και η dedra ηταν αμαξαρα για την εποχη της, μηνλεμε οτι θελουμε!εχει δικιο ο φιλος drdino αλλα εμενα μου αρεσει αυτη η συζητηση!
σπυράκια έβγαζα όταν ήμουν 15 και τσακωνόμουν στην αυλή του σχολείου
τώρα απλά γελάω με κάτι κολλημένους που δεν είναι 15 και γράφουν παπαριές με το κιλό
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θελετε να πειτε οτι οσα γραφονται εδω μεσα για τις Ferrari ειναι οδοντοκρεμες; Τελικα το Golf ειναι οντως καλυτερο απο Ferrari δηλαδη;Είχες ποτέ αμφιβολία; Έχει η Ferrari μαλακά πλαστικά; Κλείνουν οι πόρτες της όπως του Golf;
Ηθικό δίδαγμα: σε κάθε αυτοκινητιστικό τρολλάρισμα, υπάρχει ένα Golf
-
Ξεχασες το κυριοτερο... Δεν ειναι TSI.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ξεχασες το κυριοτερο... Δεν ειναι TSI. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σπυράκια έβγαζα όταν ήμουν 15 και τσακωνόμουν στην αυλή του σχολείου
τώρα απλά γελάω με κάτι κολλημένους που δεν είναι 15 και γράφουν παπαριές με το κιλό
δεν σημαινει οτι επειδη διαφωνεις με καποιον οτι μονο εσυ εισαι ο σωστος!
η αποψη η δικια μου ειναι οτι το dedra ηταν το αυτοκινητο της δεκαετιας του 90!! δεν αλλαζει... για εσενα μπορει να ειναι η carina! καθαρες αποψεις ειναι αυτα!για οτι αλλο υπαρχουν και τα π.μ., να μην χαλαμε το θεμα!
-
Η Dedra ήταν εμπορική επιτυχία ή τσάμπα μιλάμε τόση ώρα για αυτή;
-
τεράστια εμπορική επιτυχία, δε βλέπεις πόσες κυκλοφοράνε
τα σχόλια που έκανα περιορίστηκαν στις επιδόσεις της που είναι κακές.
Απο κει και πέρα ποσώς με νοιάζει αν την θεωρείς και αμάξι του αιώνα, αν δεν μπορείς σε κάτι το οποίο είναι μετρήσιμο να συμφωνήσεις σιγά μην κάτσω να σου στέλνω και πμ. -
Ολλανδική ξενέρα
Αντί να κάτσεις να το συζητήσεςι δημόσια να το απολαύσουμε και οι υπόλοιποι -
τεράστια εμπορική επιτυχία, δε βλέπεις πόσες κυκλοφοράνετα σχόλια που έκανα περιορίστηκαν στις επιδόσεις της που είναι κακές.
Απο κει και πέρα ποσώς με νοιάζει αν την θεωρείς και αμάξι του αιώνα, αν δεν μπορείς σε κάτι το οποίο είναι μετρήσιμο να συμφωνήσεις σιγά μην κάτσω να σου στέλνω και πμ.ειναι 20 ετων αυτοκινητο σχεδον και παρολα αυτα, τουλαχιστον εδω στην περιοχη μου, κυκλοφορουν αρκετες...
δεν σου ειπα οτι διαφωνω με τις μετρησεις, ειπα γενικα την θεωρω οτι ειναι καλο οικογενειακο αυτοκινητο! δεν σημαινει οτι επειδη εμενα μου αρεσαν οι επιδοσεις της οτι ειναι και πιο γρηγορο απο ferrari! ειπα οτι με τα 103 αλογα δεν θεωρω οτι σερνοταν, οπως γινοταν με τα 90! και ειχε πολυ ωραιο ξεκινημα σε αλλαγη 1η-2α!
αυτο λεω... -
με τα 103 άλογα προφανώς και δεν σέρνονταν.
Απο κεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αφού σου αρέσει γιατί να μου πέφτει λόγος? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ελα τωρα και πες μου εσυ που παιζει ρολο σε ανοιγμα 400 μετρων το 0-100,οι ρεπριζ (απο σταση μιλαμε για τα ανοιγματα) και ΕΝΑ ΕΝΑ τα στοιχεια των μετρησεων...θα δεις οτι το μονο που παιζει ρολο ειναι η.............
κλιμακωση των σχεσεων..
Παράξενο, οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι βασικά τα μόνα που παίζουν ρόλο στο quarter mile είναι η ιπποδύναμη και το βάρος... http://www.quartermilecalc.com/
Αλλά και πάλι τι να ξέρουν αυτοίEεεεμμμμμμμμμμ.ναι εδω μιλαμε για ανοιγμα (goyat de fak..ο θεος να το κανει... ) με αυτοκινητα 100 αλογων πανω κατω.. Μου φαινεται παραξενη η παρατηρηση με βαση τις γνωσεις σου.
-
με τα 103 άλογα προφανώς και δεν σέρνονταν.
Απο κεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αφού σου αρέσει γιατί να μου πέφτει λόγος?αποψεις ανταλλασουμε!!!
-
Για πες ρε πασχο, το κανεις πιο γρηγορα το 400ρι απ τους 4Τ?Εσυ ρε ντριφτη το κανεις πιο γρηγορα απο τους 498Τ;
-
Για ξερο 9αρι το κοβωΗ carina gt δε το ειχε σε 4,3..
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
φοβερό μεσαιο οικογενιακό το Βράβο.έλεος ρε σεις, πραγματικά δεν εχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε;
Σορρυ εμεις τι φταιμε;Το ξεκινησαμε απ το βαλε μια φωτο το αυτοκινητο σου και ο μπιλ37(?) το εφερε εδω..τα παραπονα σου στον μοντ κυριος...
-
ξαναδιάβασες αυτά που έγραψες και καταλαβες το μέγεθος της μπουρδολογίας?
είσαι τραγικός ρε μλκ, επιτέλους ωρίμασετόσο ανάγκη έχεις να πιστέψεις ότι ρίχνεις κολώνες σε καρίνα, να σου βρούμε καμία να στηθεί με την όπισθεν ρε παιδί μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Tιποτα απολυτως φυσικα. Δεν ανεφεραν δικη τους δοκιμη με μπραβο απ ο,τι θυμαμαι.Απλα ο αλεξανδρος ειπε οτι με xedos του θειου του (?) δεν ειχε προβλημα και με δυνατοτερα αυτοκινητα του μπραβο.Σ ενα πατημα 400 μετρων το δυνατοτερο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ειναι σιγουρο οτι θα περασει μπροστα.
Δεν καταλαβαινω το νοημα βεβαια της ερωτησης σου. Η μαλλον ψιλοκαταλαβαινω,θεωρεις οτι ειμαι ψωνιο με το μπραβο ε;Εγώ έχω Xedos. H Dedra 1800 ήταν του θείου και έχουν γίνει οι σχετικές κοντρίτσες μεταξύ τους.
Πάντως πριν είδα να λες ότι το Xedos όντως πετάγεται μπροστά, οπότε δε διαφωνούμε σε αυτό τουλάχιστον.
Εδώ να συμπληρώσω ότι το Bravo το είχα αδικήσει καθώς το νόμιζα για πιο αργό από τα νούμερα που έβαλε ο Γρηγόρης. Όπως είπαν οι άλλοι όμως, δεν είναι καν μεσαίο οπότε τζάμπα η συζήτηση.
Μα το οτι δεν ειναι μεσαιο το εχουμε βαλει ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ στη συζητηση βρε αλεξανδρε.. πεταχτηκε μπροστα μεχρι σπασμενη δευτερα μπορει και αρχες 3ης...οχι τελικα.
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s