-
Ανοιγω αυτο το τοπικ γιατι η ερωτηση που εκανα στο: 'Καλο βενζιναδικο στην Πατρα' δεν απεδωσε. Ψαχνω ενα καλο αλλα και φτηνο βενζιναδικο γυρω απο τον Πειραια για να βαζω σουπερ αμολυβδη. Εχω δει ενα στην Πειραιως στο ρευμα προς Αθηνα μετα την εξοδο για Λαμια που εχει τη σουπερ αμολυβδη 76 λεπτα δηλ. 20 λεπτα περιπου κατω απο ολους τους αλλους(τουλαχιστον στην Πειραιως)! Εχετε ακουσει τιποτα για αυτο το συγκεκριμενο για το αν εχει ελεγθει ποτε, αν εχει παρει προστιμο...; Γιατι αν ειναι καλο με τοση διαφορα στην τιμη αξιζει να ερχεσαι απο την αλλη ακρη για να βαζεις! Γενικα παντως αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο και φτηνο κοντα στον Πειραια. Αν πιστευετε οτι θα θεωρηθει διαφημιση στειλτε μου pm.
-
Ανοιγω αυτο το τοπικ γιατι η ερωτηση που εκανα στο: 'Καλο βενζιναδικο στην Πατρα' δεν απεδωσε. Ψαχνω ενα καλο αλλα και φτηνο βενζιναδικο γυρω απο τον Πειραια για να βαζω σουπερ αμολυβδη. Εχω δει ενα στην Πειραιως στο ρευμα προς Αθηνα μετα την εξοδο για Λαμια που εχει τη σουπερ αμολυβδη 76 λεπτα δηλ. 20 λεπτα περιπου κατω απο ολους τους αλλους(τουλαχιστον στην Πειραιως)! Εχετε ακουσει τιποτα για αυτο το συγκεκριμενο για το αν εχει ελεγθει ποτε, αν εχει παρει προστιμο...; Γιατι αν ειναι καλο με τοση διαφορα στην τιμη αξιζει να ερχεσαι απο την αλλη ακρη για να βαζεις! Γενικα παντως αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο και φτηνο κοντα στον Πειραια. Αν πιστευετε οτι θα θεωρηθει διαφημιση στειλτε μου pm.
-
-
Ένα από τα φθηνότερα της Αθήνας βρίσκεται στην Πειραιώς απέναντι απο τον Γιαννίτσα (Toyota), στο ρεύμα προς Πειραιά. Το έχει μονίμως στο http://www.bloka.com ως ένα από τα φθηνότερα (και είναι), ενώ, απ' όσο έχω διαβάσει στη σχετική σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, δεν έχει φάει πρόστιμο. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι λέει, όταν βάζω βενζίνη φοβάμαι τους πολύ φθηνούς.
Ένας θείος μου εργάζεται στα διυλιστήρια της AVIN και μου λέει ότι δεν καταλαβαίνει πως ορισμένοι πουλάνε τόσο χαμηλά, όταν η τιμή χονδρικής είναι υψηλότερη. -
Μαλλον εννοεις ενα EL Petrol αλλα αν δεις τις τιμες για σουπερ αμολυβδη νομιζω αυτο της Aegean που λεω πιο κατω ειναι πιο φτηνη. Αλλωστε ψαχνω(δεν το ανεφερα παραπανω) καποια πιο καλη φιρμα(Aegean, Avin,...) και βεβαια αμα βρω καμια BP ή ΕΚΟ 2-3 λεπτα πιοα πανω θα την προτιμησω.
-
Εγώ προσωπικά βάζω σταθερά, εδώ και κάπου 7 χρόνια, στο Aegean (παλιά EKO). Είναι στην Πειραιώς (μάλλον Αθηνών) και Μουτσοπούλου, ρεύμα προς Πειραιά. Εκεί που είναι από το ένα ρεύμα δύο λωρίδες και από το άλλο μία.
Βέβαια δεν βάζω Super Αμόλυβδη, αλλά είναι πάντα φθηνότερος από άλλους.
-
Ακριβως και εγω γι'αυτο ρωταω επειδη ηταν παρα πολυ φτηνος. Εσυ μαλλον εννοεις ενα EL Petrol αλλα αν δεις τις τιμες για σουπερ αμολυβδη νομιζω αυτο της Aegean που λεω πιο κατω ειναι πιο φτηνη. Αλλωστε ψαχνω(δεν το ανεφερα παραπανω) καποια πιο καλη φιρμα(Aegean, Avin,...) και βεβαια αμα βρω καμια BP ή ΕΚΟ 2-3 λεπτα πιοα πανω θα την προτιμησω. Στα πρατηρια που εχουν παρει προστιμα ειχα δει και εγω αλλα το οτι δεν εχει παρει προστιμο σημαινει οτι ειναι ενταξει ή οτι απλως δεν εχει ελεγθει; Ολα τα πρατηρια ελεγχονται; Καλο θα ηταν να εδιναν και μια λιστα με αυτα που ελεγθηκαν. Εξαλλου απ'οτι ειδα οι ημερομηνιες ελεγχου ειναι προπερσινες οποτε
-
http://www.bloka.com/m_gas.htm
http://www.bloka.com/m_gas_prostima.htmΒενζινάδικα και έλεγχοι.
-
Στη ΒΡ που είναι απέναντι από την Aegean που λες, δηλαδή στην κάθοδο της Πειραιώς ανάμεσα στα φανάρια Λαχαναγοράς και Κηφισού, βάζω 4-5 χρόνια βενζίνη και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Τιμές δεν ξέρω, δεν τις έχω κοιτάξει τώρα τελευταία. -
Τα εχω δει manosk αυτα αλλα αυτο που αναρωτιεμαι ειναι το εξης: Αν δεν αναφερεται ενα βενζιναδικο στη λιστα προστιμων σημαινει οτι ελεγθηκε και ειναι ενταξει ή οτι δεν ελεγθηκε καν;
-
Είναι τα βενζινάδικα που έχουν βρεθεί να κάνουν νοθεία. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά! Απλά δεν έχουν βρεθεί σε έλεγχο 'βρώμικα'.
Έλεγχος πάντως γίνετε σε όλα κατά τακτά χρονικά διαστήματα από ότι έχω ακούσει.
Καλο βενζιναδικο στον Πειραια!